Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μυστικά ομορφιάς για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες

Μπορεί να έκαναν την εμφάνιση τους σε διάφορα σημεία στο κορμί σας εδώ και χρόνια, αλλά συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν με την ύπαρξη τους μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν μερικές τεχνικές που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε όσο μπορείτε τις λεπτές αντιαισθητικές γραμμούλες στα πιο σημαντικά σημεία του σώματος σας...













Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς, σας παρέχεται δωρεάν από τη φύση και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε, βάλτε τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στο ημερήσιο πρόγραμμα σας και δείτε την ελαστικότητα του δέρματος σας να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Θυμηθείτε την απολέπιση, τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες, έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος σας και τα νέα κύτταρα σας θα μπορούν να αναπτυχθούν.

Εξίσου σημαντικό, επιλέξτε κρέμα σώματος ή λάδι σώματος από καρύδα και κάντε καθημερινά μασάζ στις περιοχές με ραγάδες. Η καρύδα ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων.

Φροντίστε η διατροφή σας να είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, που θα βρείτε στα αμύγδαλα και το σπανάκι ή ακόμη καλύτερα προτιμείστε ενυδατική κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε και απλώστε την απευθείας στις προβληματικές περιοχές.

Ένα ακόμα μυστικό που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές γυναικών για την επούλωση πληγών ή σημαδιών. Δοκιμάστε το και εσείς κάνοντας μασάζ με ελαιόλαδο στις περιοχές που έχουν πρόβλημα. Θα δείτε τα σημάδια να υποχωρούν μετά από λίγους μήνες χρήσης.







Πηγή:  zougla.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...