Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Met Gala: Ποιες stars βρέθηκαν και τι φόρεσαν

H φετινή έκθεση αποτελεί ένα δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στο έργο της Elsa Sciaparelli και της Miuccia Prada. Οι δύο σπουδαίες γυναίκες της μόδας έχουν πολλά κοινά σημεία αναφοράς εκτός από την ιταλική τους καταγωγή αφού και οι δύο συναντήθηκαν στο γεωμετρικό χαρακτήρα των δημιουργιών τους ενώ χρησιμοποίησαν τη μόδα ως μέσο για να προωθήσουν τα φεμινιστικά τους πιστεύω...

















Δες εδώ φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης

Στην πρώτη red carpet εμφάνιση της μετά από τη γέννηση της μικρής Blue η Beyonce επέλεξε την πιο ιδιαίτερη τουαλέτα της βραδιάς με υπογραφή Givenchy Couture. Πρόκειται για μια τουαλέτα από διαφάνεια και δαντέλα με απλικαρισμένα κρύσταλλα που καταλήγει σε μια μωβ ουρά από φτερά. Πρόσεξε τη λεπτομέρεια στα μανίκια-γάντια! Η Queen B προτίμησε πολύ φυσικό μακιγιάζ και έπιασε τα μαλλιά της με ένα sleek ponytail.

H Gwyneth Paltrow επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το ότι έχει συγκλονιστική σιλουέτα, φορώντας ένα μίνι, ασύμμετρο halter neck φόρεμα του οίκου Prada στο χρώμα του ατσαλιού. Το φόρεμα της έχει κεντημένες τσέπες στα πλάγια με μεγάλες παγιέτες που συνδυάζονται με τα τακούνια των παπουτσιών της, επίσης Prada.

H Cameron Diaz εμπιστεύτηκε τη δύναμη του χρυσού με μια τουαλέτα από κεντημένες παγιέτες δια χειρός Stella McCartney. Οι άψογες αναλογίες της αναδεικνύονται υπέροχα μέσα από το body concius φόρεμα της. Θα ήταν καλύτερο να προτιμήσει ένα clutch σε άλλο χρώμα για να μην έχει δύο διαφορετικούς τόνους του χρυσού σε ένα look.

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια από τις πλέον σημαντικές στιγμές στην καριέρα της Carey Mulligan αφού ήταν οικοδέσποινα της βραδιάς μαζί με την Anna Wintour και την Miuccia Prada. Επίσης ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το γάμο της με τον  Marcus Mumford στο Somerset του Λονδίνου, πριν από δύο εβδομάδες. Η Carey αναδείχθηκε στο twitter ως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς με το χρυσό-ασημένιο Prada φόρεμα της ενώ το όνομα της ήταν στην κορυφή του trending για πολλές ώρες.

H Diane Kruger ανήκει και εκείνη στην ομάδα των celebrity που ψήφισαν Prada τιμώντας την οικοδέσποινα της βραδιάς. Επέλεξε μια μωβ, αέρινη και κάπως boho τουαλέτα που τελειώνει σε ουρά από φτερά στρουθοκάμηλου. 

Αν ο στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα τσουνάμι γλυκόπικρων σχολίων στα social media, τα κατάφερε. Η Karolina Kurkova φόρεσε μια μάξι τουαλέτα σε ροζ χρυσό από τη Rachel Zoe Collection, Sergio Rossi παπούτσια και Fred Leighton κοσμήματα. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την ίδια τη Rachel Zoe . Σκόπιμα δεν σχολίασα το head piece.

H 27χρονη Scarlett Johansson έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού η ταινία της The Avengers έσπασε το κάθε ρεκόρ στο box office της Αμερικής ξεπερνώντας τα 200 εκ. δολάρια. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια τουαλέτα Dolce&Gabbana και ψηλοτάκουνα Christian Louboutin. Ολοκλήρωσε το look με Judith Leiber clutch και Fred Leighton σκουλαρίκια.

Όσο κι αν εντυπωσιαζόμαστε από τις κάπες στο κόκκινο χαλί, θα ξέρουμε πάντα ότι η Gwyneth Paltrow ξεκίνησε την τάση φορώντας Tom Ford στα Όσκαρ του 2012 και η Lana απλώς την ακολούθησε φορώντας custom made τουαλέτα δια χειρός Joseph Altuzarra. Το σκούρο χρώμα στα χείλη της (που είναι σχεδόν ίδιο με το χρώμα των μαλλιών της) δεν τη βοηθάει να λάμψει. 

Φίδι που σ'εφαγε! Η Riri φορεσε μια πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα που σχεδίασε για εκείνη ο Tom Ford. To όλο look εκπέμπει φινέτσα και πολυτέλεια αλλά έχω μια ένσταση! Η εμφάνιση φωνάζει για μια δόση χρώματος! Γιατί όλα - φόρεμα, μανικιούρ, μαλλιά - να είναι μαύρα;

Φλοράλ είναι η λέξη κλειδί της εμφάνισης της Sarah Jessica Parker! Η 47χρονη ηθοποιός επέλεξε τουαλέτα Valentino την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik, βραχιόλια και σκουλαρίκια Fred Leighton ενώ η τσάντα και το δαχτυλίδι της είναι VBH.

H εμφάνιση της Amber Heard είναι συνώνυμο του Old Hollywood Glamour.  Ο Zac Posen, ο οποίος τη συνόδεψε και στο κόκκινο χαλί, της σχεδίασε μια μωβ τουαλέτα με εντυπωσιακή ουρά. To ρετρό χτένισμα της ήταν σίγουρα το πιο εντυπωσιακό της βραδιάς.

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το Met Gala κάθε χρόνο, η Anna Wintour φόρεσε όπως όλοι περιμέναμε Prada. H λευκή τουαλέτα της είναι στολισμένη με ένα χρυσό αστακό (αποτίοντας φόρο τιμής στο Lobster dress της Elsa Schiaparelli) στο πλάι ενώ φυσικά δεν απουσίασαν τα δύο αγαπημένα της αξεσουάρ: τα Manolo Βlahnik παπούτσια και η γούνινη κάπα. 

Η 25χρονη Camilla Belle τόλμησε με σέξι ντεκολτέ φορώντας τουαλέτα Ralph Lauren και ψηλοτάκουνα σανδάλια από δέρμα πύθωνα στο χρώμα της σαμπάνιας! Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Ralph Lauren Vintage Collection. Θα προτιμούσαμε ένα λιγότερο βαρύ make up που να αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

H πάντα άψογη Cate Blanchett έφτασε στο Metropolitan Museum of Art φορώντας τουαλέτα από το περσινό τιμώμενο πρόσωπο, τον Alexander McQueen. Ολοκλήρωσε με κοσμήματα Van Cleef & Arpels ενώ κράτησε μίνιμαλ ισορροπίες στα μαλλιά και στο make up.

To 23χρονο top model Coco Rocha απέδειξε ότι έχει μια πιο παιχνιδιάρικη άποψη όσο αφορά τη μόδα φορώντας ένα vintage κοστούμι Givenchy που αρχικά είχε φορέσει η Elizabeth Taylor!

H 32χρονη ηθοποιός Christina Ricci με τουαλέτα Thakoon και κοσμήματα Tiffany & Co. δεν βρέθηκε ψηλά στη λίστα των καλοντυμένων (παρά τις προσπάθειες της να πετάξει).

H Donatella Versace μας εξέπληξε επιλέγοντας ένα μάλλον μίνιμαλ κομμάτι από τη συλλογή της με ελλοχεύουσες gladiator αναφορές και μια ερώτηση να προκύπτει αβίαστα: Που πήγε το μαύρισμα;

Η Elisabeth Banks έφερε τη Μαίρη Κατράντζου στο κόκκινο χαλί του Met Gala φορώντας το πιο ενδιαφέρον (σχεδιαστικά) κομμάτι της βραδιάς. Η Banks υποστήριξε πολύ σωστά το φόρεμα και κατάφερε να το κάνει δικό της τιθασεύοντας τα prints. 

H Emma Roberts μας έχει κακομάθει με πιο φρέσκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! Φόρεσε τουαλέτα Escada, ψηλοτάκουνα Christian Louboutin, κοσμήματα Bulgari και, clutch Swarovski!

O συνδυασμός Emma Stone και Lanvin εγγυάται τη σίγουρη επιτυχία στο κόκκινο χαλί! Ο Alber Elvaz σχεδίασε ένα μοναδικό φόρεμα με παγιέτες για τη συγκεκριμένη περίσταση, ένα από τα λίγα της βραδιάς που δεν είχαν ουρά.

H Eva Mendes ξεκίνησε δύσκολα την εβδομάδα της με την Ellen DeGeneres να προσπαθεί  μάταια να εκμαιεύσει μια δήλωση για τη σχέση της με τον Ryan Gosling! H εβδομάδα δεν συνεχίστηκε πολύ καλά, με την Eva να φοράει μια πορτοκαλί τουαλέτα του οίκου Prada που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει κανένα.

Η Florence μετά την καταπληκτική ερμηνεία της στο Met Gala του 2011 επιστρέφει στο κόκκινο χαλί φορώντας total look Alexander McQueen. H αλήθεια είναι πως καμία άλλη από τις καλεσμένες δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τόσο εκκεντρικό κομμάτι!

Η 31χρονη supermodel Gisele Bundchen έφτασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από το σύζυγο της Tom Brady. Επέλεξε μαύρη τουαλέτα Givenchy και κοσμήματα David Yurman.

Σέξι δαντέλα σε μπλε απόχρωση από τον οίκο Escada με statement pieces κοσμήματα επέλεξε η 38χρονη Heidi Klum για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Met Gala

Η Jaime King ακολούθησε μια κλασική red carpet συνταγή επιτυχίας με κόκκινη τουαλέτα, μεγάλη ουρά και αποκαλυπτική πλάτη, στοιχεία που βλέπουμε συχνά σε events αυτού του βεληνεκούς! Αυτό που δεν βλέπουμε συχνά είναι η υπογραφή Topshop σε παρόμοιες τουαλέτες! Μήπως ετοιμάζεται κάποια red carpet collection à la H&M;

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που είδαμε την haute couture συλλογή του οίκου Versace, ανυπομονούσαμε να τη δούμε και στο κόκκινο χαλί! Η January Jones πραγματοποίησε την επιθυμία μας επιλέγοντας ένα μάξι, κίτρινο φόρεμα με εντυπωσιακό μπούστο. Συμπλήρωσε τη στράπλες τουαλέτα της με ένα κολιέ του οίκου Cartier.

Η Jessica Alba μεταμορφώθηκε σε αρχαία Ελληνίδα (που την έχει αγγίξει και ο Μήδας) με τουαλέτα Michael Kors, Συμπλήρωσε το look με το clutch  “Pilgrim Coeur” του Roger Vivier.

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake ήταν το πιο "πλασμένοι ο ένας για τον άλλο" ζευγάρι της βραδιάς! Η Jessica φόρεσε Prada σε nude απόχρωση με πράσινα απλικαρισμένα κρύσταλα ενώ ο Justin φόρεσε Tom Ford. O συνδυασμός των δύο outfits θα ήταν καταπληκτικός για πολιτικό γάμο αλλά στο συγκεκριμένο event είναι απλώς πολιτικά ορθός.

Δεν της αρέσει αυτό που φοράει, δε νιώθει άνετα και αυτό περνάει στον κόσμο! Η Kirsten Dunst φοράει κάτι ανάμεσα σε tuxedo dress και ταγιέρ και το πορτοκαλί δεν είναι το χρώμα της! Η ιδέα της ζώνης ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία της αλλά δεν έχει καλή έκβαση! Περιμέναμε περισσότερα τόσο από τον οίκο Rodarte όσο και από την Dunst.

To αυστηρό ύφος της μαύρης τουαλέτας που επέλεξε η Mary-Kate Olsen από το brand της The Row κάνει αντίθεση με τα ανέμελα μαλλιά δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον look. Ολοκληρώνει με τα αγαπημένα της Louboutin και κοσμήματα Fred Leighton.

H αδερφή της Beyonce, η 25χρονη Solange φόρεσε μια fluo κίτρινη τουαλέτα της σχεδιάστριας Rachel Roy και περπάτησε μαζί της στο κόκκινο χαλί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...