Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αυτές τις τάσεις της μόδας θα τις δοκιμάσεις ποτέ;

10 αμφιλεγόμενα fashion trends που καλό είναι να υιοθετήσεις (έστω και μια φορά)!

Και εκεί που χαζεύαμε στο Ίντερνετ είδαμε αυτόν τον τίτλο που μας κίνησε το ενδιαφέρον (ομολογουμένως καλύτερος και από τον δικό μας): Fashion trends you need to try before you die. Εκεί πανικοβάλλεσαι. Λες πόσο μπροστά είμαι; Έχω υιοθετήσει τα σωστά trends; Θα προλάβω να τα δοκιμάσω όσο είναι καιρός; Το refinery29.com μας άγχωσε λίγο αλλά με θετικά αποτέλεσματα. Φτιάξαμε και εμείς, λοιπόν, μια περίληψη και σου την παρουσιάζουμε με αγάπη...












Εννοείται ότι ισχύει ο χρυσός κανόνας: Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άβολα, αλλά μέχρι να βρεις το στυλ σου δεν είναι κακό να είσαι δεκτική και τολμηρή.

Ξεκινάμε;


H Chiara Ferragni με Isabel Marant sneakers

Sneakers: Πρώτο κομμάτι βασικό, που σίγουρα πρέπει να υπάρχει σε μια ντουλάπα είναι τα sneakers. Δεν πας γυμναστήριο θα μου πεις τώρα (αυτό είναι άλλη κουβέντα)! Δε πειράζει, αυτά φοριούνται παντού και πάντα. Συνεχώς παραπονιόσουν για τα τακούνια, τώρα που σου προτείνουμε κάτι τόσο ξεκούραστο πάλι παραπονιέσαι; Έχουν βγει τόσα ωραία και κομψά αθλητικά που σε φωνάζουν να τα αγοράσεις. Μην αργείς.




Η Kate Moss στην Mango Summer 2012 collection

Άσπρο κοστούμι:
Μπορεί να σε πουν παγωτατζή, μπορεί να σε πουν και άγγελο όμως. Και εν τέλει, μην ασχολείσαι με το τι θα σε πουν. Ας μην είναι ολόασπρο, σπάσ' το με κάποια κομμάτια σε χρώμα. Θα σε φωτίσει τόσο πολύ και μπορεί να συνδυαστεί με μοναδικά κομμάτια (πολύχρωμα παπούτσια, πρωτότυπα clutches) δίνοντας τους τη δόξα που τους πρέπει. Τέλος, είναι άκρως καλοκαιρινό και chic.



Σκηνή από τη σειρά Gossip Girl (Επεισόδιο 21)

Animal prints: Έβλεπες μια κοπέλα με φόρεμα “τιγρέ” συνδυασμένο με φούξια λεπτομέρειες. Τι σκεφτόσουν; Ε, μην το ξανασκεφτείς. Ήδη όλες έχουμε νιώσει λίγες τύψεις για όσα είχαμε πει όταν περιμέναμε στο ταμείο κρατώντας animal print μπλούζα, animal print καλσόν, animal print τσάντα, animal print φόρεμα, animal print αξεσουάρ και animal print παπούτσια. Μην το φοβηθείς, είναι ότι πιο hot και μπορείς να το συνδυάσεις τόσο απλά που θα σε απογειώσει (Κοίτα την Lily Van Der Woodsen στο Gossip Girl).




Η Blake Lively ως Serena Van Der Woodsen με κοραλλί palazzo pants στο Παρίσι

Palazzo Pants:
Είναι ευάερα και ευήλια. Δεν θα έχεις το πρόβλημα να πας σε ένα εστιατόριο και να φας όλο το μενού, αφού όσο και να φουσκώσει η κοιλιά σου δε θα φαίνεται. Αυτό ίσως σε κάνει να το δεις με άλλο μάτι. Δε σε παχαίνει περαιτέρω, απλά πρέπει να συνδυαστεί με τα σωστά κομμάτια όπως πανύψηλες πλατφόρμες και ένα blazer ή ακόμα και ένα μακρύ γιλέκο. Ενδείκνυται για καλοκαίρι για να παίρνεις και αέρα...




Cat eyeliner:
“Δεν μπορώ”, “Δεν έχω σταθερό χέρι”, “Πρωί πρωί δεν ανοίγει το μάτι”, “Μουτζουρώνομαι”, “Πως την κάνεις λεπτή και ίσια την γραμμή;”, οι δικαιολογίες σου για να μην βάλεις eyeliner. Είναι όλα θέμα συνήθειας. Κάτσε μια μέρα σπίτι σου και κάνε δοκιμές. Τόσες πολλές γραμμές που μπορείς να δοκιμάσεις: χοντρή, λεπτή, μακριά, σε όλο το μήκος του ματιού, διπλή, πολλά χρώματα. Με ένα κόκκινο κραγιόν σου προσφέρει το πιο safe βάψιμο και θα σου δώσει το απόλυτο γατίσιο βλέμμα που τόσο επιθυμείς.






Συνδυάζοντας patterns:
Για τα πολλά χρώματα υπάρχει η λέξη “τρικολόρε”, για τα πολλά patterns δεν υπάρχει λέξη, άρα μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα. Θέλει πολύ προσοχή βέβαια γιατί η γραμμή που χωρίζει το chic από το κιτς είναι πολύ λεπτή, αλλά με λίγη εξάσκηση σε περιοδικά και με λίγη καλή φαντασία θα μετατρέψεις το ντύσιμο σου σε παρόμοιο πασαρέλας και μετά ποιος σε πιάνει.


Η Alessandra Ambrosio στο Coachella Festival με καπέλο

Καπέλο:
Αλίμονο, αν πεις ότι δεν σου αρέσει! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει. Κρύβεσαι κιόλας από κάτω αν δεν έχει βαφτεί, αν δεις τον πρώην σου και δε θες να μιλήσεις και σε προστατεύει και από τον ήλιο που είναι αρκετά επικίνδυνος. Το μαλακό καπέλο έχει βγει σε τόσα χρώματα που σίγουρα κάποιο θα είναι το αγαπημένο σου! Με maxi φορέματα και oversized γυαλιά ηλίου κάνεις την πιο grande εμφάνιση.





Nail art:
Όλες οι γυναίκες από μικρές έχουν κόλλημα με τα νύχια. Το τελευταίο trend που θέλει το κάθε νύχι βαμμένο με διαφορετικό χρώμα έδωσε έναν αέρα ανανέωσης στο βαρετό μονόχρωμο στυλ.Τώρα τα σχέδια στα νύχια έχουν αναβαθμιστεί πολύ και μπορείς πλέον να ζωγραφίσεις ότι βάλει ο νους σου. Αν δεν είσαι τόσο προχωρημένη και δε σου αρέσουν τα σχέδια να κοσμούν όλα τα νύχια, κάνε σε ένα-δυο. Καλό το χρώμα, και ειδικά τώρα το καλοκαίρι ότι πιο φωτεινό τόσο καλύτερο, αλλά μια νότα τέχνης επιβάλλεται.




Η Rosie Huntington με καταπλητικό rock συνδυασμό

Maxi φούστα:
Ότι καλύτερο θα μπορούσες να αγοράσεις για τη φετινή σεζόν. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με all star ή και πλατφόρμες. Η ζώνη στη μέση σου δίνει την απαραίτητη θηλυκότητα που χρειάζεσαι, σου κρύβει περιττούς πόντους, σε κάνει μοιραία με το φύσημα ενός ανέμου και με σημαία σου τη φούστα θα χορεύεις και θα κάνεις τις φούρλες σου όλο χάρη.




H Sienna Miller με oxford shoes άψογα συνδυασμένα

Παπούτσια oxfords:
Tις τελευταίες σεζόν έχει γίνει πανικός. Οι άντρες άρχισαν να ωρύονται που τους πήραμε τα παπούτσια και αυτά κυριαρχούν και το καλοκαίρι σε όλα τα χρώματα. Είναι τόσο ευκολοφόρετα και κομψά που με ότι και αν έχεις στην ντουλάπα σου πάνε. Μη τα φοβηθείς, δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι για να τα ταιριάξεις. Απλά πρόσεχε μην σου λείψει καμιά γόβα, ως μορφή εκδίκησης από το σύζυγό σου.








Πηγή:missbloom.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...