Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Σταρ γεμάτες κυτταρίτιδα

Τι νομίζεις ότι η κυτταρίτιδα είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα; Και όμως κουκλίτσα μου τα διάσημα κορίτσια έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα! Δες με τα ματάκια σου τις σταρ εκείνες που είναι γεμάτες κυτταρίτιδα και θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ανακούφιση!

 

 

 

 

 

 

 

Διάσημα κορίτσια γεμάτα κυτταρίτιδα: Κέιτ Μος, Μίσα Μπάρτον, Κιμ Καρντάσιαν είναι λίγες μόνο από αυτές και εσύ στεναχωριέσαι που δεν έχεις ούτε την μισή; 

 

Το photoshop να είναι καλά! Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει κανονικά και πετσοκομμένη αφού όλο και κάτι περισσεύει από τον πωπό και τα μπούτια και φυσικά η όψη φλοιού πορτοκαλιού στα μπουτάκια βγάζει μάτι...

 

 

Lady cellulite! Η Lady Gaga, τι και αν το παλεύει να μας μείνει στο μυαλό με την κακογουστιά της φαίνεται ότι μας μένει με την κυτταρίτιδα της! Είτε σηκώσει το φορεματάκι της είτε όχι η κυτταρίτιδα της φαίνεται και την «χαλάει» πάρα πολύ! Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες για να βλέπουμε τις διαφορές με τα εξώφυλλα των περιοδικών!

 

 

Η Κέιτ Χάντσον είναι και κορμάρα και γυμνασμένη όσο πρέπει αλλά την κυτταρίτιδα της την έχει και αυτή! Τι και αν το ρίχνει στο τρέξιμο η κυτταρίτιδα της είναι εκεί στο γόνατο και την κοιτάζει μέσα στα μάτια! Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στη ζωή...

 

 

Η Κέιτ Μος μπορεί να είναι το μοντέλο-σταθμός που άλλαξε κατά πολύ τα πρότυπα του γυναικείου σώματος και καθιέρωσε το ανορεξικό μοντέλο, τα σημάδια όμως των ουσιών, του αλκοόλ και των καταχρήσεων είναι εμφανή στο κορμάκι της με την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

 

 

Βλέπεις την Μίσα Μπάρτον να κωλώνει να φορέσει μίνι επειδή η κυτταρίτιδα της βγάζει μάτι; Και γιατί πρέπει να κωλώσεις εσύ; Η Μίσα έχει πολύ κυτταρίτιδα και μάλιστα από πολύ ψηλά στο πόδι και σχεδόν φτάνει στον αστράγαλο οπότε εσύ τι έχεις να φοβηθείς; Φόρεσε το καυτό σου μίνι και βγες να εντυπωσιάσεις!

 

 

Η Λόρεν Κόνραντ βάζει το σορτσάκι της και όποιον πάρει ο Χάρος! Τι και αν η κυτταρίτιδα φαίνεται ήδη από το γόνατο, εκείνη δεν χαλιέται καθόλου και φοράει το καυτό της σορτσάκι και τραβάει τα βλέμματα!

 

 

Και ναι η Χέιντι Μοντάγκ είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα! Τι και αν προσέχει τη διατροφή της και το κορμάκι της, η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι εκεί και μας χαιρετάει!

 

 

 

 

 

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...