Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ποιες είναι οι τάσεις της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό από την Calzedonia;

Πολύ χρώμα, καινοτομίες και στυλ για κάθε τύπο γυναίκας.

Η Beach Collection έρχεται να καλύψει τις στιλιστικές σου ανάγκες με απίστευτα χρώματα στα μαγιό και τη beachwear σειρά! Οι φωτεινές και φρέσκιες αποχρώσεις της μέντας και του λεμονιού και οι γήινοι τόνοι, μαζί με το spicy κόκκινο χαρακτηρίζουν χρωματικά τα νέα hot μαγιό της παραλίας. Φυσικά από τη συλλογή δε λείπουν και χρώματα όπως είναι το μπλε, το γαλάζιο και το τυρκουάζ, αλλά ούτε και οι all time classic αποχρώσεις όπως το μαύρο και το λευκό!













1. Romantic marine: Η πλέον θηλυκή πλευρά του με μπικίνι με έντονες αποχρώσεις του λευκού και γαλάζιου, Kashmir prints και πλέξεις, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά με δαντέλα, κεντήματα και lurex στοιχεία.

2. Φυσική μεταμόρφωση
: Κυριαρχούν τα εμπνευσμένα αφαιρετικά prints και οι «φυσικές» αποχρώσεις που παραπέμπουν σε φυσικό καλοκαιρινό περιβάλλον όπως είναι η θάλασσα, οι βράχοι και τα εξωτικά λουλούδια.


3. Tribal chic: Το safari style και τα animal prints, που θεωρούνται all time classic τάσεις, φέτος το καλοκαίρι αποκτούν σοφιστικέ ύφος κι αποπνέουν κομψότητα με πολυτελή και λαμπερά υφάσματα.

4. 70s power: Αν πάλι θες να εκφράσεις τη hippie style προσωπικότητά σου και στην παραλία, η Calzedonia δημιούργησε μαγιό εμπνευσμένα από την εποχή που μεσουρανούσαν τα παιδιά των λουλουδιών με prints όπως το σήμα της ειρήνης.


5. Luxury black: Το αγαπημένο total black πρωταγωνιστεί σε ολόσωμα και μπικίνι με Jewel chips και γεωμετρικά κοψίματα. Τα μαγιό της συγκεκριμένης τάσης είναι στολισμένα με ιδιαίτερα στοιχεία: πλέξεις, παγιέτες και πολυτελείς συνθέσεις όπως τούλι, rhinestones και studs.

6. Saint Tropez: To στυλ επιστρέφει δυναμικά σε τριγωνάκια, βερμούδες και σλιπ, με χρωματικούς συνδυασμούς όπως πράσινο, κόκκινο και λευκό, αλλά και ριγέ πλέξεις, μεγάλα πουά και prints που σε ταξιδεύουν στη γαλλική Ριβιέρα!

Το must-have item του καλοκαιριού!

Για πρώτη φορά στη συλλογή Beach της Calzedonia εμφανίζεται το maxi T-shirt, ιδανικό για cool εμφανίσεις στην παραλία. H μακριά εκδοχή του με τη lurex νεκροκεφαλή σε μαύρο background θα είναι σε καλοκαιρινή βαλίτσα για ένα άνετο, sexy και trendy look!
 







Πηγή:  missbloom.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...