Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Λιποαναρρόφηση: Βοηθάει στην αφαίρεση τοπικού λίπους

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια γύρω από την πλαστική χειρουργική και συγκεκριμένα την λιποαναρρόφηση...
















Η φύση της επέμβασης αυτής αφορά στη διαμόρφωση του σώματος και ιδιαίτερα των τοπικών σημείων στα οποία αυτή επεμβαίνει, δίνοντας έτσι ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι η λύση για την παχυσαρκία, αλλά βοηθά αποτελεσματικά στο τοπικό λίπος.

Λιποαναρρόφηση ορίζεται η αφαίρεση τοπικού λίπους κάτω από το δέρμα με την χρήση κάνουλας, η οποία φέρει στην κορυφή της μια μικρή τρύπα, με την βοήθεια ισχυρής αρνητικής πίεσης. Επίσης μπορεί να γίνει με γενική αναισθησία, καταστολή ή τοπική αναισθησία.

Τα σημεία που μπορεί να βοηθήσει μια επέμβαση λιποαναρρόφησης είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα, τα μπράτσα, τα ισχία και άλλα, όπως το στήθος για τους άνδρες (γυναικομαστία), η πρόσθια επιφάνεια των μηρών, ο λαιμός, οι βραχίονες, τα λαγόνια, η εσωτερική πλευρά των μηρών και τα γόνατα.

Ωστόσο πριν την μεγάλη απόφαση θα πρέπει να: Βρείτε τον γιατρό (πλαστικό χειρούργο) και να ελέγξετε τον τίτλο του ιατρού.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής και να συζητήστε μαζί του κάθε πιθανή απορία σας, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα και τα αποτελέσματα να είναι αυτά που πραγματικά έχετε φανταστεί, και να τον ενημερώστε για το ιατρικό ιστορικό σας και για φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής που έχετε πάρει. Τέλος βεβαιωθείτε για το χώρο της επέμβασης (γνωστοποίηση της κλινικής).








Πηγή: zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Στο σημείο που γίνεται η λιποαναρρόφηση, και εφόσον γίνει σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να επανεμφανιστεί τοπικό πάχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...