Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μασάζ με το τελειωμένο αποσμητικό; Plus: 14 τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα παλιά σου προϊόντα!

Ομορφιά σε καιρούς κρίσης σημαίνει αυτομάτως μειωμένο budget αγορών, λιγότερα ραντεβού για χτένισμα στο κομμωτήριο και DIY μανικιούρ που δεν είναι πάντα επιτυχημένο. Ok! Πρέπει να συμορφωθούμε με την νέα τάξη πραγμάτων αλλά όχι εις βάρος της ομορφιάς μας! Ναι; Συμφωνείς και προχωρώ! Παρακάτω θα βρεις 15 τσεκαρισμένα tips για να μην πετάς το παραμικρό από τα ντουλάπια του μπάνιου σου. Και σου έχω παράδειγμα: ξέρεις ότι το παλιό σου σφουγγάρι είναι τέλειο για να καθαρίζεις τα πλακάκια του μπάνιου; Αμέ! 











1. Αδιάβροχο eyeliner για σχέδια στα νύχια


Έχεις στο νεσεσέρ σου κάποιο αδιάβροχο eyeliner σε μορφή στιλό; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα νύχια για να κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια όπως αυτά που βλέπεις σε sites και περιοδικά. Απλώς, μόλις ολοκληρώσεις άπλωσε μια στρώση top coat για να "κλειδώσεις" το χρώμα!

2. Το παλιό σου σφουγγάρι
Τι κάνεις το παλιό σου σφουγγάρι όταν έχεις αγοράσει καινούριο; Το πετάς; Λάθος! Την επόμενη φορά κράτησέ το! Ειδικά, αυτό με το τούλι είναι τέλειο για να απομακρύνεις επίμονους λεκέδες και λίποι από την κουζίνα ή τα πλακάκια του μπάνιου.

3. Lip balm στα νύχια!
Δεν έχεις κάποιο ειδικό λαδάκι για τα πετσάκια; Δεν χρειάζεται! Χρησιμοποίησε το διαφανές lip balm σου στις παρανυχίδες και κάνε απαλό κυκλικό μασάζ. Επίσης, μπορείς να κοιμηθείς με αυτό και να ξεπλύνεις το άλλο πρωί. Αχά! Οι παρανυχίδες θα έχουν μαλακώσει πολύ!

4. Θήκη... αποθήκη!
Αγόρασες νέους φακούς και σου περισσεύει μια θήκη. Χρησιμοποίησέ την για να αποθηκεύεις βιταμίνες, ψεύτικες βλεφαρίδες ή ακόμη και κρέμα χεριών αντί να κουβαλάς την μεγάλη συσκευασία που πιάνει χώρο στην τσάντα σου.

5. Η σκούρα πούδρα που αγόρασες παραείναι σκούρα;


Αντί να την χαρίσεις (εκτός αν είσαι ανοιχτοχέρα!) ανάμειξέ την με body lotion και άπλωσέ την στο σώμα και τα πόδια σου. Θα αποκτήσεις ένα ελαφρύ bronzing χρώμα και την λάμψη που θες.

6. Κάτι για τις δυσάρεστες μυρωδιές!
Άφησε τα παλιά σου αρώματα με ανοιχτό καπάκι στο μπάνιο. Εκτός του ότι θα διακοσμήσεις όμορφα τον χώρο σου, το άρωμα που θα διαχέεται στον χώρο είναι ό,τι πρέπει για να καταπολεμά τις δυσάρεστες μυρωδιές!

7. Χρησιμοποίησε ξανά και ξανά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!
Δεν χρειάζεται να πετάς τις ψεύτικες βλεφαρίδες μετά από κάθε χρήση. Για να μεγιστοποίησεις την χρήση τους ακολούθησε απλώς τα εξής βήματα: βύθισε τις βλεφαρίδες σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά. Με ένα βαμβάκι και λοσιόν ντεμακιγιάζ αφαίρεσε την κόλα. Άσε τις βλεφαρίδες να στεγνώσουν όλο το βράδυ σε μια επιφάνεια (χρησιμοποίησε πετσέτα) και το επόμενο πρωί αποθήκευσέ το στο κουτί των φακών (βλ. tip no 4)!

8. To παλιό σου αποσμητικό
Αν το παλιό σου αποσμητικό με roll on μόλις τελείωσε καθάρισέ το καλά με νερό και σαπούνι και γέμισέ το με λάδι σώματος. Το roller είναι το τέλειο "όπλο" για να κάνεις στον εαυτό σου ή στον καλό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ! Έξυπνο!

9. Μισοτελειωμένο σαπούνι
Χρησιμοποιείς σαπούνι στο μπάνιο σου; Τότε σίγουρα θα έχεις περάσει εκείνη την φάση που το σαπούνι γίνεται κομματάκια. Πάρε ένα μεγαλύτερο σαπούνι και ένωσέ τα με τα μικρότερα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό ως κόλα.

10. Τι μπορείς να κάνεις με μια... αρχαία λακ!
Μόλις ανακάλυψες στο μπάνιο σου μια αρχαία λακ; Μην την πετάξεις! Χρησιμοποίησέ την για να ψεκάζεις τους πάτους από τα ψηλοτάκουνά σου και να μην γλιστράς. Το κάνουν πριν από κάθε fashion show.

11. Ταξιδιωτικός πράκτορας


Μην βιαστείς να πετάξεις ότι σαμπουάν, conditioner ή αφρόλουτρο έχει σχεδόν τελειώσει. Κράτησε σε ένα νεσεσέρ σου μικρά μπουκαλάκια και τοποθέτησε μέσα σε αυτά ό,τι προϊόν έχει σχεδόν περισσέψει, το καθένα εκεί που ανήκει. Είναι τα μπουκαλάκια που θα πάρεις μαζί σου στο επόμενο weekend!

12. Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου!
Οι παλιές οδοντόβουρτσες είναι το καλύτερο μέσο για να γυαλίζεις τα ασημικά σου. Ειδικά αν έχεις κολιέ ή δαχτυλίδια που θέλεις να γυαλίσεις, οι τριχούλες της οδοντόβουρτσας φτάνουν ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

13. Στο δρόμο ή στην κίνηση
Φύλαξε παλιές αντηλιακές προσώπου στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου (έχω μία από πέρισυ το καλοκαίρι). Θυμήσου να βάλεις στα χέρια σου όταν σε πιάσει φανάρι. Οι ακτίνες UV προκαλούν φωτογήρανση όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα χέρια. Δεν θέλεις να βρεθείς ξαφνικά με πανάδες! Σωστά;

14. Σιδέρωσε με πρέσα μαλλιών!
Βιάζεσαι και δεν προλαβαίνεις να βάλεις σίδερο για να σιδερώσεις κάποιες ατέλειες στο ρούχο που θα φορέσεις ή μήπως έχεις φύγει για weekend και δεν έχεις μαζί σου σίδερο; Λοιπόν, λοιπόν! Βάλε την πρέσα μαλλιών σου στην πρίζα και διόρθωσε τοπικά το σημείο στο οποίο το ρούχο σου είναι τσαλακωμένο.

15. Πάστα με... οδοντόπαστα!

Μην πετάξεις την συσκευασία της οδοντόκρεμας που μόλις τελείωσε! Κόψε την πάνω άκρη της, πλύνε πάρα πολύ καλά και χρησιμοποίησέ την, την επόμενη φορά που επιχειρήσεις να κάνεις κάποιο γλυκό! Είναι το τέλειο κορνέ.  








Πηγή:  tlife.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...