Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ωραίες με το ζόρι...

Δεν θα μιλήσω για τη Σάντρα Μπούλοκ, ή τη Ρενέ Ζέλβεγκερ, την Ντρου Μπάριμορ κι όλες αυτές τις γλυκούλες, που κακοπαθαίνουν στις κομεντί, αλλά στο τέλος τα καταφέρνουν και με τον ωραίο γκόμενο, και την καλή δουλειά ζουν αυτές καλά κι εμείς καλύτερα. Αυτές δεν με ενοχλούν: παίζουν αυτό που είναι: τα συμπαθητικά κορίτσια της διπλανής πόρτας, που λόγω χαρακτήρα, χιούμορ και καλού styling κερδίζουν το χάπι έντ...



























Θα πω όμως, για όλες εκείνες που έχουν κάνει καριέρα, πάνω στην δήθεν «ομορφιά» τους, που έχουν ψήσει όλο τον πλανήτη και πολλούς πολύφερνους γκόμενους, ότι είναι σέξι, γκομενάρες κι ακαταμάχητες.
Περιμένω καιρό να μιλήσει κάποιος για το πιγούνι της Τζένιφερ Άνιστον, το πλακουτσωτό πρόσωπο της Κάρλα Μπρούνι, το δυσανάλογο κεφάλι της κυρίας Μπέκαμ και κυρίως-αυτό το ερώτημα με ταλανίζει χρόνια τώρα- Γιατί έκανε καριέρα ως μοιραία γυναίκα η Μέλανι Γκρίφιθ;
Μάταια. Αντ’ αυτού, ψηφίζονται οι πιο σέξι του κόσμου, δίνουν συνεντεύξεις μιλώντας για τα μυστικά της ομορφιάς τους κι αλωνίζουν τις αντρικές αγκαλιές με αυτοπεποίθηση θεάς Αφροδίτης.
Φτάνει πια.
Καιρός να πέσουν οι μάσκες. Επειδή δεν το κάνει κανείς άλλος, αναγκάζομαι εγώ να επωμιστώ αυτόν τον άχαρο ρόλο, της κακιάς και πικραμένης ίσως, πλην όμως, ΟΧΙ της τυφλής.
Υ.Σ.Α! Και κάτι άλλο.
Τώρα που σου ξεσκεπάζω τη συνομωσία αυτή της μεταμφιεσμένης ασχήμιας, δεν έχεις καμία δικαιολογία. Αφού αυτές κατάφεραν κι έψησαν όλη την πλάση για την ομορφιά τους, μην ξανα-ακούσω ότι φταίει η κυτταρίτιδα και το διπλοσάγονο που δεν σου κάθεται το γκομενάκι...
Τ’ ακούς; Για σένα το λέω.




Κέιτ Χάντσον
05 701 katehadson
Εντάξει, τι να πεις; Αρκεί μια κατάλληλη λήψη για να βγουν στην επιφάνεια τα προφανή: στενά χείλια, ασύμμετρο πρόσωπο, γενναία δόση μάγουλου, και ναι! προγναθισμός! Παρόλα αυτά, ξεκίνησε ως αγαπημένη ενζενί του Χόλιγουντ κι ερμήνευσε με αυτοπεποίθηση ρόλους μοιραίας γυναίκας, τόσο στο σινεμά όσο και στη ζωή, αφού όπως έγινε γνωστό για τα μάτια της- το μόνο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί ίσως ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αν εξαιρέσεις τον ελαφρύ στραβισμό- ο Όουεν Ουίλσον έπεσε στα αντικαταθλιπτικά.
Επίσης από την αγκαλιά της έκαναν ένα πέρασμα, μεταξύ άλλων κι ο Τζέραλντ Μπάτλερ, κι ο Άλεξ Ροντρίγκες.
Θα μου πεις με τόσο σουξέ τι να τα κάνει τα χείλια;

Γκουίνεθ Πάλτροου
06 701 winethpalthrow
Δεν υπάρχουν άγγελοι μη σε ξεγελάνε τα γαλάζια μάτια τα ξανθά μαλλιά.
Εντάξει η Γκουίνεθ σε κοροϊδεύει εύκολα. Έχει στιλ και φινέτσα βλέπεις. Κι είναι και καλή ηθοποιός.
Επίσης έχει κυτταρίτιδα-ναι! ακόμα και στο κόκαλο- και προκαλώ πριν με πεις κακιά, να βάλεις τη σκηνή του Κύριου Ρίπλει που μπαίνει στο σκάφος.
Επίσης, δεν έχει χαρακτηριστικά. Σαν να βαρέθηκε ο δημιουργός και δεν της έκανε ούτε μύτη, ούτε μάτια, ούτε φρύδια, ούτε στόμα, ή σαν να τα έκανε και μετά μετάνιωσε και τα έσβησε από πάνω. Άβαφτη είναι σαν αγουροξυπνημένη τουρίστρια που οργώνει με το Ιντερέιλ την Ευρώπη.
Εννοείται δεν θα χα πρόβλημα με τίποτα από αυτά, αν δεν είχε ψήσει όλη την υφήλιο για την «ομορφιά» της και δεν είχε υπάρξει και αρραβωνιάρα του Μπράντ Πιτ και του Μπεν Άφλεκ.

Κάρλα Μπρούνι
02 701 beautyunglykarla
Ας πάμε στα τοπ μόντελ.
Εδώ πρόκειται περί μεγάλης απάτης, διότι η εν λόγω κυρία όχι μόνο, έκανε καριέρα καλλονής στην καμπούρα μας, αλλά κι υπήρξε και γκόμενα του Μικ Τζάγκερ και πολλών άλλων πριν κάνει στροφή στην ποιότητα και πλασαριστεί ως κυρία Σαρκοζί. Όχι πες. Εγώ φταίω τώρα;
Έχω τόσα να πω που θα κάνω τον Κινέζο. Μια φωτό χίλιες λέξεις...

Κέιτ Μος
03 701 beautyunglymoss
Κι επειδή η καρλα δεν είναι το μοναδικό κρούσμα στο χώρο της μόδας κι υπάρχει κι άλλο πιο εξώφθαλμο, της έβαλα μια φωτό που όντως δεν την κολακεύει, αλλά έχει point.
Πως αλλιώς θα σου εκθέσω τα επιχειρήματά μου;
Η Μούσα της παγκόσμιας μόδας, έχει μπόι ένα κι ένα μίλκο, κι αν τη βάλεις μέσα σε ένα πλακούντα, είναι ντιπ σαν έμβρυο. Μεγάλο κούτελο, κεφάλι σαν του ET, μογγολικά χαρακτηριστικά.
Κι άμα τη δεις άβαφτη, φέρνει πολύ στη Μαρία Ηλιάκη, χωρίς το μπρίο της βέβαια.
Προφανώς όλα αυτά, δεν είναι ορατά από το αντρικό μάτι, γιατί έχει υπάρξει σούπερ ταραχογκόμενα αφού μέχρι και τον Τζόνι τον Ντεπ έχει μαγαρίσει.

Πάρις Χίλτον
07 701 parishilton
Η Πάρις πάλι τι σου λέει;
Παρά το πόδι-γόνδολα 44 νούμερο, το σκιστό προς τα κάτω μάτι, και το άφθονο μάγουλο, έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός, σελέμπριτι, τραγουδίστρια, γυμνή, κρατούμενη, εν δυνάμει μούσα Σειρηνάκη, και φιλέλληνας, αφού δεν έχει αφήσει μεγιστάνα για μεγιστάνα (δεύτερης γενιάς) δικό μας, ήσυχο.

Σάνεν Ντόχερτι
08 701 doherty
Και να φανταστείς, ότι δεν χρειάστηκε καν να ψάξω φωτογραφία.
Τόσο χτυποκάρδι εκεί στο Μπέβερλι Χιλς για ποιο λόγο;
Το ένα μάτι πέντε πόντους πιο κάτω από το άλλο, το πρόσωπο με μόνιμη πάρεση, τα δόντια απειλητικά, το κεφάλι μπαγιονέτ-χωρίς τη λεπτομέρεια του λαιμού- και bitch κιόλας. Και τρεις γάμους στο ενεργητικό της, ένας εκ των οποίων ήταν με τον Ρικ Σόλομον, τον παρτενέρ της Πάρις Χίλτον στην επίμαχη πορνοταινία. Τι να πεις;

Τόρι Σπέλιγκ
09 701 toryspeling
Κι ενώ στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν στο Μπέβελι Χιλς πάλι, ακόμη καρδιοχτυπάνε. Για ποιον; Για την Ντόνα παρακαλώ.
Τι να πει κανείς για τον νεποτισμό στο Χόλλιγουντ;
Αρκεί να έχεις στέρνο με κόκκαλο, κοτίσιο, που δε σώζεται ούτε από τις σιλικόνες, πρόσωπο μακρύ σαν του Λυγνού, μάτια ξεκούρδιστα από τις πλαστικές και πατέρα μεγαλοπαραγωγό, για να έχεις υπάρξει  style icon  σε μια από τις πιο πετυχημένες εφηβικές σειρές όλων των εποχών, και να συνεχίσεις την καριέρα της αθώας πάντα παιδούλας σε B movies θρίλερ, όπου ατσαλάκωτη -κι ανέκφραστη- θα γίνεσαι στόχος διάφορων ανώμαλων- τι άλλο;- στόκερ.
Πέθανε ο μπαμπάς, τσακώθηκε με τη μαμά και την αποκλήρωσε, έγινε κι αυτή μαμά κι έτσι τέλειωσε πια αυτό το αστείο με την καριέρα.

Μέλανι Γκρίφιθ
01 701 beautyunglygrifith
Εντάξει ... μεγάλη απάτη. Και δεν έβαλα καν από τις χειρότερες φωτό . Και που να είχε και φωνή, να ακούσεις την βουβουζέλα της. Όσο τη σκέφτομαι να ηχεί κάθε πρωί στα αυτιά του Αντόνιο (σ.σ. Μπαντέρας, ο τρίτος της σύζυγος,) και να τον φωνάζει «ψυχάκια» (σ.σ. έχει πει σε συνέντευξή της ότι τον έχει για ψυχοπαθή-έτσι εξηγούνται πολλά-), ανατριχιάζω. Η εν λόγω θεότητα, έχει υπάρξει και μούσα του Ντε Παλμα στο «διχασμένο κορμί» -έκανε το κορμί- όπου ΟΚ ήταν νεότερη, με λιγότερο ποσοστό σιλικόνης κι αλκοόλ στη μοριακή της δομή, αλλά όσο κι αν τα ρίξουμε στον πλαστικό και το αλκοόλ, δεν μπορούμε να μη δώσουμε και κάποια εύσημα στον δημιουργό. Τουλάχιστον γι αυτό το πιγούνι.

Βικτώρια Μπέκαμ
04 701 beautyunglybecam
Αυτή θεωρείται ωραία εξ αντανακλάσεως αφού μας έχει ψαρώσει όλους, ως επίσημη- γιατί οι ανεπίσημες κάνουν ποδοσφαιρική ομάδα- αγαπημένη του Μπέκαμ.
Κεφάλι δυο νούμερα πιο μεγάλο, από το κορμί, αδιάφορα χαρακτηριστικά και μόνιμα ξινισμένο ύφος. Τόσο δεν έχει χαμογελάσει ποτέ, που είναι άγνωστο αν έχει δόντια. Αν κάποιος ξέρει κάτι να μας πει...
Δεν είναι ακριβώς άσχημη. Είναι απλά αδιάφορη (εντάξει κι υδροκέφαλη).
Και πανούργα, αφού έκανε την αδιαφορία της πόζα, και περνιέται για fashion icon.

Τζένιφερ Άνιστον
10 701 aniston
Τι να πει κανείς για την πιο σέξι γυναίκα του 2011, που είναι και συμπατριώτισσα;
Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;
Μήπως πάσχω από μια σπάνια πάθηση, που βλέπει, οκτάγωνο σχήμα προσώπου, μυτερό πιγούνι, λιγοστά χείλια, πιθικίσιο μουσούδι, εκεί που όλος ο πλανήτης βλέπει τη θεά του σεξ απίλ, τη γυναίκα που όλοι οι άντρες-εκτός από τον Μπραντ Πιτ- θα ήθελαν δίπλα τους;
Μάλλον δεν υπάρχει κράτος (ούτε εδώ, ούτε στην Αμερική, ούτε πουθενά);

Ατζελίνα Τζολί
11 701 angelina
Εδώ που φτάσαμε, θα το χοντρύνουμε...
Το ξέρω θα με πεις κακιά για τη φωτό που διάλεξα, και ναι είμαι. Εγώ την κάνω την αυτοκριτική μου, ας την κάνει κι η η Ατζελίνα όμως... Που όσο επιεικής και να είσαι, εδώ, δεν είναι και κουκλάκι ζωγραφιστό.  Θα μου πεις έχει ντυθεί ακτιβίστρια σε αυτήν τη φωτό, και για τις ανάγκες του ρόλου της είναι άβαφτη και ταλαιπωρημένη.
Κι εγώ με τη σειρά μου, θα σου επιστήσω την προσοχή στα περιβόητα χείλια της, που παραδέξου το- εδώ τουλάχιστον- είναι σαν φωλιά κρέατος, στο πλατύ μέτωπο και τα γουρλωμένα μάτια που κάνουν κοντράστ στο πλακέ πρόσωπο και την ανύπαρκτη μύτη: ότι πρέπει για να θητεύσει στη διπλανή θερμοκοιτίδα από αυτήν της Κέιτ της Μος.

Λάνα ντελ Ρέι
12 701 lanadelray
Αυτή έχω την υποψία ότι μπορεί να ήταν κι ωραία, αλλά της την έδωσε ξαφνικά και πήγε στον πλαστικό και του πε: «γάμησέ τα όλα. Αποφάσισα να γίνω ροκ σταρ!»
Και δώστου οι διπλές μερίδες χείλια, δώστου τα ζυγωματικά, δώστου οι ακρωτηριασμένες μύτες.
Και τα κατάφερε: είναι 24 και μοιάζει 42.







Πηγή: marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...