Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σακάκι: Το πανωφόρι της άνοιξης

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή σεζόν θα έχουν τα σακάκια, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους και αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την θηλυκότητα σας. Πρόκειται για το απαραίτητο, αλλά και κλασικό κομμάτι της Άνοιξης που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας.
Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από τις πολύ πρωινές μέχρι τις πολύ βραδινές, ανάλογα με το τι θα το συνδυάσετε. Μπορεί να φορεθεί με παντελόνι και με φούστα, δημιουργώντας σας μια πολύ chic εμφάνιση...







Ποιο είναι όμως το κατάλληλο στυλ για εσάς; Σημαντικό ρόλο στην επιλογή έχει το σώμα σας.


Μικρό μπούστο: Τα καταλληλότερα για εσάς είναι τα εφαρμοστά μεσάτα σακάκια, που αναδεικνύουν τη μέση σας, ειδικά αν έχετε λεπτή σιλουέτα. Μπορείτε επίσης να φορέσετε και αυτά που έχουν διπλή σειρά κουμπιών.

Πεσμένοι, αδύναμοι ώμοι: Προτιμήστε τα σακάκια με κοψίματα με οριοθετημένους, επιμήκεις ώμους και αποφύγετε τα χαλαρά μανίκια και τις ραφές που ξεκινούν πριν από την επιφάνεια της περιοχής των ώμων, γιατί δεν σας κολακεύουν.

Ψηλοί, έντονοι ώμοι: Προτιμήστε τα μακριά ριχτά σακάκια που θα αποφορτίσουν την προβληματική σας περιοχή και αποφύγετε τα υπερβολικά στενά και εφαρμοστά γύρω από τους ώμους. Επίσης, αποφύγετε τις τσέπες και γενικότερα τις άλλες λεπτομέρειες.

Καμπύλες: Φορέστε ένα ημι-εφαρμοστό στιλ που φτάνει ακριβώς μέχρι το σημείο όπου οι γοφοί αρχίζουν την καμπύλη τους ή που καλύπτουν ίσα ίσα τα οπίσθια δίνοντας τους μια κολακευτική νότα. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα έντονα κοψίματα αλλά και τα σακάκια που κουμπώνουν μέχρι πολύ ψηλά στον λαιμό.



Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...