Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2012: Λαμπερό και wet !

Η μόδα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 προστάζει λαμπερό μακιγιάζ με στοιχεία ενός wet look, στο οποίο θα επικρατήσουν οι διαφανείς πούδρες και τα ιριδίζοντα καλλυντικά...







 










Τα απαραίτητα προϊόντα που θα πρέπει να διαθέτετε για να το δημιουργήσετε είναι οι κρεμώδεις σκιές σε χρώματα του πάγου και σε ασημί τόνους για ένα wet βλέμμα, καθώς και στοιχεία glossy που θα προσδώσουν ένα πορσελάνινο αποτέλεσμα και μια επιδερμίδα χωρίς ούτε ένα ψεγάδι. Σημαντικό είναι επίσης να χρησιμοποιήσετε lip gloss με ιριδίζοντα στοιχεία σε αποχρώσεις του λευκού κρυστάλλου και βάσεις make up που ενισχύουν τη λάμψη.

Επιπλέον, η πούδρα που θα βάλετε θα πρέπει να προσδίδει λάμψη και το ρουζ σας να έχει απαλή απόχρωση, έτσι ώστε να εκπέμπετε υγεία και φρεσκάδα. Πολύ σημαντικό είναι επίσης να απλώσετε την πούδρα σας, κάνοντας απαλές κινήσεις με την βοήθεια ενός πινέλου.

Τέλος, η μάσκαρα μπορεί να αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο του μακιγιάζ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση καλό θα είναι να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα στις άκρες των βλεφαρίδων σας για να μην βαρύνουν και να αποκτήσουν μια αέρινη κίνηση.
Το όλο στυλ θα είναι κάπως θεατρικό, αλλά παράλληλα απαλό και ρομαντικό, με στοιχεία φρεσκάδας και υγείας.

Tip: Για ένα ακόμη πιο όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, απλώστε λίγο πούδρα λάμψης στο ντεκολτέ σας.













Πηγή:  beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...