Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ένας χρόνος δημόσιες εμφανίσεις για την πριγκίπισσα Κέιτ

Τον περασμένο Απρίλιο στις 29 του μήνα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ παντρεύτηκαν και όλος ο κόσμος πριν από ένα χρόνο ακριβώς έμεινε καθηλωμένος για να δει το μεγάλο γεγονός. Από τότε το ζεύγος έχει παρευρεθεί σε πολλά δημόσια events και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιλιστικές στιγμές! Δες με τα ματάκια σου το πιο κομψό και φινετσάτο ζευγάρι στις καλύτερες στιγμές του και την Κέιτ πιο κούκλα από ποτέ! 

 

 

 

 

 

Απρίλιος 2012: ένα απλό γκρι φόρεμα όταν φοριέται από την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν στην επίσκεψη της στο Imperial War Museum έχει άλλη χάρη! 

 

Απρίλιος 2012: το πριγκιπικό ζεύγος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του! Η Κάθριν που ξέρει ότι της πάει πολύ το γκρι επιλέγει μοναδική δημιουργία του Matthew Williamson σε ανοιχτή απόχρωση και το ζεύγος κλέβει τις εντυπώσεις στην βρετανική πρεμιέρα του «African Cats at the BFI Southbank».

 

Ο Γουίλιαμ λείπει τον Φεβρουάριο του 2012 και η Κάθριν εντυπωσιάζει με ένα μπουκέτο λουλούδια ανά χείρας μέσα στο παλτο-φόρεμα της Orla Kiely!

 

Η Κάθριν κάνει τις εμφανίσεις της και άνευ Γουίλιαμ σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις τον Φεβρουάριο όπως εδώ στο opening της έκθεσης του Lucian Freud στο National Portrait Gallery.

 

Η Κέιτ κλείνει τα 30 τον Ιανουάριο και εντυπωσιάζει με δαντελένιο φόρεμα Alice Temperley και είναι ασορτί με τον Γουίλιαμ που του πάει τέλεια το κοστουμάκι. Και φυσικά κλέβουν τα φλας στην πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «War Horse?

 

 

Δεκέμβριος 2011: μια γυναίκα δύο άντρες! Η Κέιτ και ο αντρούλης της έδωσαν το παρόν «Sun military? Βραβεία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Κέιτ κλέβει τα φλας και τις εντυπώσεις όχι μόνο με το χαμόγελο της αλλά και με την μοναδική τουαλέτα της Sarah Burton του Alexander McQueen που σχεδίασε και το παραμυθένιο της νυφικό!

 

Μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση του μες την καλή χαρά πριγκιπικού ζεύγους τον Νοέμβριο του 2011 στο κέντρο προμηθειών της Κοπεγχάγης στην πρώτη τους αποστολή ανθρωπιστικής δράσης και η Κέιτ συγκλονίζει!

 

Το πριγκιπικό ζεύγος σε φιλανθρωπικό γκαλά τον Οκτώβριο του 2011, που διοργανώθηκε από τις «100 Women in Hedge Funds» στο Λονδίνο στο οποίο η Κέιτ φόρεσε τουαλέτα σε scarlet κόκκινη απόχρωση Beulah.

 

Η Πριγκίπισσα Κέιτ φτάνει στο βασιλικό νοσοκομείο Marsden με λευκή δημιουργία και nude γόβες και προκαλεί επιφωνήματα θαυμασμού τον Σεπτέμβριο του 2011!

 

 

Το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφθηκε το κέντρο Summerfield Community στο Μπίρμινγχάμ και πάλι η Κέτι έλαμψε στο πλευρό του Γουίλιαμ με δημιουργία Alexander McQueen και τέλειες γόβες Prada.

 

 

Με ένα κλασικό κοστούμι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνοδεύεται την Κέιτ στο κόκκινο χαλί στο Belasco Theatre του Λος Άντζελες προκαλώντας παραλήρημα!

 

Ίιιιιχά! Το πριγκιπικό ζεύγος τον Ιούλιο του 2011 το έκαναν ροντέο στο Κάλγκαρι με καουμπόικο καπελάκι που τους πάει πολύ!

 

Στο 10ο ARK γκαλά στο Λονδίνο το ζεύγος εμφανίστηκε και όλα τα κεφάλια γύρισαν προς το μέρος του! Η πριγκίπισσα με φόρεμα Jenny Packham που κοστίζει 3.835 λίρες τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ και πάλι ο Γουίλιαμ γοητεύει στο πλευρό της!

 

 

Στην επίσκεψη τους στην οικογένεια Ομπάμα, το πριγκιπικό ζεύγος μαγεύει και εδώ! Η Κέιτ με φόρεμα Reiss αξίας 175 λιρών ?που έγινε ανάρπαστο αμέσως και ήταν sold out- ξεχωρίζει για την κομψότητα της στο πλευρό του άντρα της!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...