Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Οι πιο cute κοτσίδες στο Pinterest!

Η Άνοιξη θέλει να ανανεώσουμε το στιλ μας και το Pinterest είναι η τέλεια πηγή έμπνευσης! Ορίστε τα αγαπημένα μας ponytail!
























Στολισμένο με φιόγκο!

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι πάντα μια λύση για να αναβαθμίσεις το στιλ σου και μάλιστα πολύ οικονομικά. Επένδυσε σε έναν φιόγκο και τοποθέτησέ τον στο πλάι στην βάση της κοτσίδας σου. 


Στιλιζαρισμένο με φορά προς τα έξω

Το sleek ponytail μπορεί να δείχνει εύκολο αλλά όχι τελικά όσο φαίνεται! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να στρώσεις τέλεια τα μαλλιά χρησιμοποιώντας προϊόντα styling όπως για παράδειγμα gel. Από εκεί και πέρα θα πρέπει με μια πρέσα να δώσεις στην κοτσίδα σου φορά προς τα έξω και με άφθονη λακ να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

 

Στεφάνι- πλεξίδα με ponytail

Αν έχεις μακριά και πλούσια μαλλιά αυτό το χτένισμα είναι ότι πρέπει! Πιάσε μια ακατάστατη κοτσίδα στο κέντρο της κορυφής του κεφαλιού. Έπειτα, ξεχώρισε μια τούφα και πλέξε μια πλεξίδα. Γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και στερέωσε με τσιμπιδάκι. Ένα καλό trick για να ενισχύσεις την ακατάστατη μορφή του ponytail είναι με τις παλάμες σου να τρίψεις το κεφάλι έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα φριζαρισμένο effect.

 

Πλάγιο χαμηλό ponytail

Δώσε ρετρό διάθεση στο ponytail! Με ένα ψαλίδι δημιούργησε κυματισμούς στις άκρες των μαλλιών σου. Έπειτα, κρέπαρε την κορυφή, δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλέι και πιάσε το ponytail χαμηλά χωρίς να χάσεις τον όγκο. Το μυστικό εδώ είναι η χωρίστρα και η κοτσίδα να έχουν διαφορετική φορά. Αριστερά η χωρίστρα και δεξιά η κοτσίδα ή και το αντίστροφο. 


Όπως στον Elie Saab

Ένα μικρό tip που έχουμε κάνει λίγο πολύ όλες μας είναι να πάρουμε μια μικρή τούφα, να την φέρουμε περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και να καλύψουμε το λαστιχάκι με το οποίο έχουμε πιάσει τα μαλλιά μας. Στo φετινό haute couture catwalk ο Elie Saab μας παρότρυνε να πάρουμε μια μεγαλύτερη τούφα και να τυλίξουμε την βάση γύρω από αυτή. Αν τα μαλλιά σου δεν έχουν αρκετό όγκο θα χρειαστείς μια κουμπώτη τρέσα. 


Ατημέλητο με... επιμέλεια!

Δεν είναι μόνο το sleek ponytail όμορφο. Ένα ατημέλητο ponytail με λαστιχάκι που φαίνεται δείχνει πολύ sexy. Το μυστικό εδώ είναι να κρεπάρεις αρκετά την κορυφή και να αφήσεις κάποιες τούφες να πέφτουν ανέμελα στο μέτωπό σου και τα πλαϊνά του προσώπου σου.






Πηγή: tlife.gr

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...