Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μάθετε ποια φορέματα ταιριάζουν καλύτερα στο σωματότυπο σας!!

Ανεξάρτητα το σωματότυπό σας, το σχήμα ή μέγεθος σας, υπάρχει ένα καταπληκτικό φόρεμα εκεί έξω για σας. (Αλλά αυτό μάλλον το γνωρίζετε, έτσι δεν είναι;) Πρέπει να κατανόησετε τι ταιριάζει στο σώμα σας και τι όχι, πώς να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά που αγαπάτε, και να κρύψετε αυτά που δεν σας αρέσουν. Και έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο φόρεμα για τον σωματότυπο σας....








Petite Τύποι σώματος(Μικροκαμωμένοι τύποι)


Νο1 συμβουλη : Αναδείξτε το μικροσκοπικό σχήμα σας - μην το κρύβετε! Τα μακριά και κυματοειδή φορέματα δεν είναι καλή επιλογή. Φροντίστε να επιλέξετε ενα κοντό,"γλυκό" και θηλυκό.Τα μικροκαμωμένα κορίτσια θα εξαφανιστούν μέσα σε ένα μακρύ φόρεμα για αυτό στόχος είναι ένα κοντό φόρεμα χωρίς πολλά υφασμάτα.

Και αν δεν θέλετε ένα φόρεμα με τόσο κοντό ποδόγυρο έχετε και άλλη επιλογή.  

Ένα άλλο μήκος για μικροκαμωμένα κορίτσια είναι ένα φόρεμα ακριβώς κάτω από το γόνατο. Κάτι vintage..

Οι επιλογές μας:






Αυτό το φόρεμα είναι μέσα στις τάσεις της μόδας --κοντο αλλα με μακριά μανίκια.Επιπλεόν το σχέδιο βοηθάει στο να αναδείξει το σωματότυπο σας και είναι πολύ σέξι.


















Μια απο τις τάσεις της άνοιξης είναι το νέον. Αυτο το φόρεμα είναι ο τελειος συνδυασμός του κλασσικού φορέματος με παιχινιδιάρικο χρώμα.











 Ορθογώνιοι τύποι σώματος

Τα κορίτσια με ορθογώνιο σωματότυπο ή αγορίστικο κορμί πρέπει να επιλέξουν φορέματα που θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλων. Πριν επιλέξετε  ένα push-up σουτιέν  θα θέλαμε να προτείνουμε έναν άλλο τρόπο. Ψάχτε για  φόρεμα με ζώνη στη μέση ή που να σφίγγει στη μέση. Μπορείτε να δημιουργήσετε καμπύλες και με το color blocking.Αναζητήστε ένα φόρεμα με ένα διαφορετικό χρώμα στο επάνω και στο κάτω μέρος.Αυτό θα σας βοηθήσει οπτικά στη δημιουργία καμπυλών.

Για να μην χάνετε χρόνο ψαχνοντας και δοκιμάζοντας ρούχα όταν αγοράζετε, κοιταξτε το φόρεμα στην κρεμάστρα. Αν δεν έχει κάποιο σχήμα προσπεράστε το,δεν αξίζει να το δοκιμάσετε...

Οι επιλογές μας:
 
 
 


  Προσθέτει καμπύλες ιδιαίτερα στο στήθος και σφίγγει και στη μέση για να δημιουργήσει ένα σχήμα κλεψύδρας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είναι τέλειο για κορίτσια με ορθογώνιο τύπο σώματος γιατί χρησιμοποιεί το χρώμα για να δώσει καμπύλες στο σώμα. ( color blocking). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τύπος σώματος Κλεψύδρα

Τα καλά νέα για τα κορίτσια με σχήμα κλεψύδρας: Η κλεψύδρα είναι το νέο μαύρο. Τα κορίτσια σε σχήμα κλεψύδρας μπορόυν να φορέσουν τα πάντα.Είναι ένα πολύ επιθυμητό σχήμα, και θεωρείται  πολύ όμορφο. Αλλα ενώ μπορεί να έχετε πολλές επιλογές δεν σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε κάτι απλό και να ειστε τέλειες.Θα πρέπει  να τονίσετε τις καμπύλες σας, ώστε να μην εξαφανιστούν κάτω από ένα τόνο υφάσματος.

Κάποια με σωματότυπό κλεψύδρα πρέπει να επιλέξει ενα φόρεμα που να εφαρμόζει στην κορυφή και  στη μέση έτσι ώστε να επιδεικνύει τις αξιοζήλευτες καμπύλες της. Για ενα εντυπωσιακό look, θα μπορούσατε ακόμη να επιλέξετε ενα φόρεμα "γοργόνας"  που να αγκαλιάζει τις καμπύλες σας, και στη συνέχεια να ανοίγει στο κάτω μέρος. Και αν υπάρχει κάποιο είδος φορέματος προς αποφυγή,  είναι ένα φόρεμα με empire waist.


 Οι επιλογές μας:
 
 

Σφίγγει στη μέση αναδυκνείοντας τέλεια το σωματοτυπο κλεψύδρα.
Φόρεμα "γοργόνας" που αγκαλάζει τις καμπύλες σας και είναι μια  τέλεια επιλογή.
 
 
 
 
 
 
 Τύπος σώματος Αχλάδι


Αν έχετε σώμα σε σχήμα αχλαδιού , θέλετε σίγουρα ένα φόρεμα για να επισημάνετε τα πάντα από τη μέση και πάνω. Βεβαιωθείτε ότι το μπούστο του φορέμαστος εφαρμόζει τέλεια έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του ανώτερου μέρους του σώματός σας με του κάτω μέρους. Όσο για το κάτω μισό του φορέματος ψάξτε για μία "πλήρη" φούστα..

Και επειδή θέλετε να επιστήσετε την προσοχή προς τα πάνω, σκεφτείτε τρόπους για να τονίσετε το ανώτερο σώμα σας. Ψάξτε για ένα φόρεμα με κρυστάλλους γύρω από το λαιμό, δαντέλα και άλλες όμορφες λεπτομέρειες.


 Οι επιλογές μας:
 
 

Όχι μόνο είναι σε μια τέλεια ανοιξιάτικη απόχρωση αλλά είναι επίσης και το καλύτερο χρώμα για το φετινό χρόνο :Tangerine Tango.
 
 
 

Δίνει έμφαση στο λαιμό και στους ώμους,μια τέλεια επιλογη για κοπέλες με σχημα αχλαδιού.



 
Τυπος Σώματος Μήλο


Όταν ψάχνετε για ένα φόρεμα για τύπο σώματος μήλου, επιλέξετ ενα φόρεμα με empire waist. Τα κορίτσια με σχήμα μήλου φαίνονται τέλεια σε empire waist φορέματα σε solid χρώματα γιατί τονίζουν το μπούστο.Και επειδή αυτα τα φορέματα έχουν πολύ ύφασμα, σας συνιστούμε να ψάξετε για ένα φόρεμα που να δείχνει τους ώμους και τα χέρια σας και να ειναι στράπλες .

Μερικά πράγματα που πρέπει να αποφύγετε; Ζώνες, που θα επιφέρουν μόνο περισσότερη προσοχή στη μέση σας, και bandage-style φορέματα που θα αναδείξουν τις καμπύλες του σώματός σας - ακόμη κι αυτες που δεν θέλετε να αναδείξετε .


 Οι επιλογές μας:


Δημιουργεί πολύ ενδιαφέρον στο μπούστο ενω το υπόλοιπο ύφασμα "πέφτει" απαλά στο κορμί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το φόρεμα με empire waist παρέχει την απαραίτητη κάλυψη για ένα σώμα σε σχήμα μήλου.


















Plus-Size Τύποι σώματος

Στην πραγματικότητα τα plus-size κορίτσια έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για φορέματα. Είναι όλα σχετικά με το ποιο ειναι το αγαπημένο μέρος του σώματος σας  και πως θα το ανάδειξετε. Εάν θέλετε να κρύψετε το στομάχι σας, επιλέξετε φόρεμα  με empire waist.Αν θέλετε να κρύψετε τα χέρια σας, επιλέξτε μανίκια με λεπτομέρειες. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Τα μεγαλύτερου μεγέθους
"αφηρημένα" prints στα plus-size φορέματα είναι τέλεια επιλογή, και ίσως ειναι ένα στυλ που εφαρμόζει τέλεια στο στήθος. Και ενώ είναι φυσιολογικό να ανησυχείτε αν φορεσετε ένα φόρεμα που είναι πάρα πολύ στενό, μην επιλέξετε ενα πάρα πολύ μεγάλο. Οι plus size γυναικες κάνουν το λάθος να φοράνε πάρα πολύ ύφασμα, και να καλύπτουν πάρα πολλά. Αντ 'αυτού, διαλέξτε ένα φόρεμα που να εχει μήκος, και να αγκαλιάζει τις καμπύλες σας.



Οι επιλογές μας:
 
 



Αυτο το στυλ σας επιτρέπει να αλλάζετε το φόρεμα σας για να επισημάνετε τα αγαπημένα σας σημεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Αγαπάτε τα πόδια σας?Δείξτε τα με αυτό το πανέμορφο φόρεμα αλλα κρατήστε το κλασσικο με μανίκια με δαντέλα.


 
 



 



Πηγή: mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...