Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση! 7 ολοκαίνουρια προϊόντα υπόσχονται τέλειο σώμα!

Είμαστε στα μέσα της Άνοιξης. Και είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που έχεις μαζέψει τα χειμερινά σου, σκέφτεσαι να βάλεις τα πρώτα φορέματα χωρίς καλσόν και παρατηρείς το σώμα σου στον ολόσωμο καθρέφτη μετά από πολυυυυ καιρό! Οι εχθροί που έχεις να αντιμετωπίσεις (ok, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!) είναι οι εξής βασικοί: κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση (πάψε να επιστρατεύεις τον νόμο της βαρύτητας ως άλλοθι. Δεν ισχύει!)... 










Είμαστε στα μέσα της Άνοιξης. Και είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που έχεις μαζέψει τα χειμερινά σου, σκέφτεσαι να βάλεις τα πρώτα φορέματα χωρίς καλσόν και παρατηρείς το σώμα σου στον ολόσωμο καθρέφτη μετά από πολυυυυ καιρό! Οι εχθροί που έχεις να αντιμετωπίσεις (ok, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!) είναι οι εξής βασικοί: κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση (πάψε να επιστρατεύεις τον νόμο της βαρύτητας ως άλλοθι. Δεν ισχύει!).

Προσωπικά, και μέχρι να φτάσω να κοιτάξω το σώμα μου στον καθρέφτη μεσολάβησαν πολλές παρουσιάσεις ολοκαίνουριων προϊόντων. Και θα σου πω το εξής: αυτή η χρόνια έχει πολλές καινοτομίες, οι οποίες μάλιστα είναι και βολικές. Παρακάτω θα δεις εσώρουχο- σορτσάκι εμποτισμένο με κρέμα αδυνατίσματος (την φοράω αυτή την στιγμή και σου έχω και details παρακάτω), γάντια απολέπισης που προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχθεί τις κρέμες αλλά και θερμαντικές κρέμες που σε κάνουν να ανεβάζεις θερμοκρασία όσο τις φοράς και νιώθεις πράγματι ότι κάνουν δουλειά. Πριν, όμως, από αυτό ιδού μερικά tips για την εφαρμογή των προϊόντων και άλλα details που πρέπει να γνωρίζεις. 

Γιατί "ζαρώνει" το δέρμα μου όσο μεγαλώνω;
Με την ηλικία, το δέρμα μας χάνει περίπου το 1% του κολλαγόνου του κάθε χρόνο. Έτσι μεταξύ 20 και 70 ετών, περιμένουμε ότι θα χάσουμε έως και 50% των αποθεμάτων του κολλαγόνου μας.
Το κολλαγόνο είναι ένα από τα κύρια συστατικά στοιχεία του εξωκυττάριου χώρου του δέρματος, ένα πολύπλοκο δίκτυο αλληλοσυνδεμένων ινών και πρωτεϊνών που εγγυάται ελαστικότητα, τονικότητα και όμορφη εμφάνιση, μαζί με τις πρωτεογλυκάνες (πρωτεΐνες και συνδεδεμένους υδατάνθρακες) και γλυκοζαμινογλυκάνες (μια κατηγορία υδατανθράκων) που συμβάλλουν από κοινού στην ενυδάτωση και την τόνωση του δέρματος.
Καθώς μειώνονται οι ποσότητες κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου, αυτό το πλέγμα αποδομείται σταδιακά, το δέρμα χάνει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, γίνεται όλο και πιο χαλαρό αποκτώντας ζαρωμένη όψη.

Και τι μπορώ να κάνω;
Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου! Είτε μιλάμε για χαλάρωση, είτε για κυτταρίτιδα, είτε για τοπικό πάχος θαύματα δεν γίνονται! Βάλε στην λίστα τα τέσσερα "Μην ξεχάσω" και θα δεις το σώμα σου να βελτιώνεται:
1. Να μην ξεχάσω να περπατάω μισή ώρα την ημέρα. Φυσικά και δεν θα πάρω ασανσέρ για τους επόμενους μήνες. Με τις σκάλες καις περισσότερα.
2. Να μην ξεχάσω να πίνω άφθονο νερό και να βελτιώσω την διατροφή μου.
3. Να μην ξεχάσω να κόψω βλαβερές συνήθειες που εντείνουν το πρόβλημα όπως κάπνισμα, καφέδες και αλκοόλ.
4. Να μην ξεχάσω να χρησιμοποιώ το κατάλληλο προϊόν εντατικά, που σημαίνει τουλάχιστον κάθε βράδυ.

Πώς να απλώνω την κρέμα για να δω αποτέλεσμα;
Βρες το προϊόν που είναι εξειδικευμένο για τις δικές σου ανάγκες. Αν πρόκειται για κρέμα ή gel χρησιμοποίησέ το εντατικά για δύο μήνες κάθε βράδυ. Πριν, όμως, από την κρέμα μπορείς να τρίβεις τοπικά την περιοχή είτε με scrub είτε με λούφα κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Ποιο προϊόν να επιλέξω; 


Βερμούδα αδυνατίσματος από την Garnier

Το να βγαίνεις από το μπάνιο σου και να απλώνεις την κρέμα κάνοντας μασάζ είναι συχνά μια διαδικασία την οποία ξεχνάμε ή κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε! Η Garnier έρχεται φέτος με μια πραγματική καινοτομία: βερμούδα αδυνατίσματος για κοιλιά, μηρούς και γλουτούς! Η βερμούδα αυτή είναι εμποτισμένη με ειδική κρέμα που αδυνατίζει και δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού με στόχο ένα νούμερο μικρότερο τζιν! Απλώς, φόρεσέ το καθημερινά για οκτώ ώρες. Αν μάλιστα γυμνάζεσαι ή περπατάς με αυτό θα δεις ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα!
Ενδεικτική λιανική τιμή: €24.99

 

Targeted Smoothing Body Gloves Sephora

H Sephora προτείνει μια νέα πρακτική και γρήγορη διαδικασία αδυνατίσματος που σβήνει γρήγορα και αποτελεσματικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και αναδεικνύει την ομορφιά της επιδερμίδας. Απλώς φοράς το γάντι και τρίβεις απαλά με κυκλικές κινήσεις στις ζώνες που εντοπίζεις το πρόβλημα.
Τιμή: €26.90

 

Aphrodite Offer Set Fresh Line

H σειρά Αφροδίτη από τα Fresh Line είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σε ότι έχει να κάνει με αδυνάτισμα και δράση κατά της κυτταρίτιδας. Στους επόμενους μήνες θα μπορείς να βρεις μοναδικά πακέτα προσφοράς όπως αυτό που περιλαμβάνει το αδυνατιστικό gel, μια λούφα και shower gel. Έτσι, πρώτα προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου κι έπειτα απλώνεις με απαλές κυκλικές κινήσεις το προϊόν.
Τιμή προσφοράς: €40.90 από €62.80

 

Firm Corrector Biotherm

Αν ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε σχέση με το σώμα σου είναι η χαλάρωση, η Biotherm και το ολοκαίνουριο Firm Corrector βάζει νέες βάσεις!
Αυτή η σύνθεση επόμενης γενιάς αξιοποιεί τις φυσικές συσφιγκτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Laminaria ochroleuca, το οποίο προέρχεται από μία μακροάλγη που έχει την ικανότητα να γίνεται σταθερή και άκαμπτη μέσα σε δευτερόλεπτα, ώστε να αντέχει σε πολύ υψηλή υδροδυναμική καταπόνηση, χάρη στην υδροστατική πίεση που δημιουργείται μέσα στα κύτταρά της.
Το εκχύλισμα L. Ochroleuca συμβάλλει στην αναδημιουργία της σφριγηλότητας μέσα στο δέρμα, βοηθώντας το να διατηρεί την ακεραιότητα του κυρίως δέρματος καθώς ενισχύει τη σύνθεση τριών βασικών συστατικών στον εξωκυττάριο χώρο του δέρματος*, τα οποία είναι απολύτως αναγκαία για τη διατήρηση της δομής, της σφριγηλότητας και της πυκνότητας του δέρματος. 
Με τη Firm Corrector, η επιδερμίδα αποκτά πιο τονωμένη και πιο σφριγηλή όψη με μεγαλύτερη ελαστικότητα σε μόλις 10 ημέρες.
Ενδεικτική λιανική τιμή: €44.50


Crushed Cabernet Scrub Caudalie

Αυτό το προϊόν περιποίησης για την επιδερμίδα αποτελεί σήμα κατατεθέν των Vinothérapie® Spa της Caudalie. Η φυσική του σύνθεση από αλεσμένα κουκούτσια σταφυλιού, καστανή ζάχαρη, αγνό μέλι από το Ζιρόντ της Γαλλίας και έξι οργανικά αιθέρια έλαια που καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα, θρέφει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα. Μετά τη χρήση αυτού του απολεπιστικού προϊόντος, η επιδερμίδα σου είναι έτοιμη να δεχθεί την κατάλληλη κρέμα αδυνατίσματος ή κατά της κυτταρίτιδας.
Θα το βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία

 

Q10 Plus Λάδι Σμίλευσης Nivea

Εμπλουτισμένο με το φυσικό συνένζυμο Q10 και με έλαιο avocado το Q10 plus Λάδι Σμίλευσης, απορροφάται γρήγορα, συσφίγγει την επιδερμίδα από τις 2 πρώτες εβδομάδες χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Η δραστική του σύνθεση και η απολαυστική του υφή, το κάνει ιδανικό για τη  βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε περιοχές με ατέλειες όπως ραγάδες.
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: €8.60

 

High Definition Body Lift Clarins

Το best seller της Clarins που εξασφαλίζει τέλειους ανορθωμένους και σμιλεμένους γλουτούς. Με υπέροχο άρωμα και υφή που απορροφάται τόσο εύκολα ώστε να μπορείς να ντυθείς αμέσως μετά!
Τιμή: €53.40

Πηγή: tlife.gr

 

 


 

 

 

 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...