Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πως να πετύχετε το λαμπερό «no make up look»

Μια πολύ εύκολη και φρέσκια πρόταση μακιγιάζ που είναι trend.Με το φυσικό look να είναι πάντα μόδα τα παρακάτω απλά κόλπα μακιγιάζ θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα αφού θα σας φρεσκάρουν σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το φυσικό nude αλλά ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς «χωρίς μακιγιάζ» αλλά με μακιγιάζ που κρατάει μια πολύ διακριτική στάση...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το φυσικό look στις φετινές πασαρέλες:



 
Μabile
Valentino
1. Καθαρίστε και τονώστε την επιδερμίδα σας. Ταμπονάρετε με μια μαλακή πετσέτα και απλώστε ένα νερό ενυδάτωσης ώστε να κλειδώσετε καλύτερα την υγρασία. Δώστε χρόνο στο πρόσωπό σας να το απορροφήσει. Το νερό ενυδάτωσης είναι ένα αγαπημένο beauty tip που χαρίζει ανανέωση.
2. Επιλέξτε την ενυδατική κρέμα με χρώμα αντί για το make up σας. Σούπερ αποτέλεσμα έχουν οι νέες B.B cream, που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι μία από τις καλύτερες value for money αγορές που μπορείτε να κάνετε γιατί σας εξασφαλίζουν, φυσική κάλυψη, ενυδάτωση και φροντίδα της επιδερμίδας. Απλώστε την με τα δάχτυλα καλά, αλλά με απαλές κινήσεις. Εάν χρειαστεί μπορείτε από πριν να έχετε απλώσει και λίγο κονσίλερ που καλύπτει την κούραση…
3. Χαμογελάστε και απλώστε ρουζ με το πινέλο σας ακριβώς στο σημείο που σχηματίζονται μα μήλα σας (ίσως και λίγο προς τους κροτάφους). Μπορείτε για περισσότερη λάμψη να το μπερδέψετε με το μπρόνζερ σας!
4. Κοιτάξτε ψηλά και απλώστε δύο στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας όσο μπορείτε από τη ρίζα των βλεφαρίδων και κάνοντας κινήσει ζικ-ζακ.
5. Ένα διάφανο lipbalm είναι αρκετό. Απλώστε μια γενναία δόση στα χείλη και ότι περισσέψει περάστε τα φρύδια σας. Χαρίζει μια σέξι λάμψη.
Για αυτή την φυσική κάλυψη για την οποία μιλάμε παραπάνω επενδύστε σε μία ενυδατική κρέμα με χρώμα όπως η Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 της Clinique. Τα ενυδατικά της στοιχεία θα εξασφαλίσουν φυσική λάμψη ενώ το άγγιγμα χρώματος θα χαρίσει ομοιόορφη όψη.
Δοκιμάστε: Οι B.B των καλλυντικών είναι κι αυτές σταρ!
Έχουν πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα και είναι πολύ μα πολύ πρακτικές γιατί προσφέρουν πολλά σε ένα προιόν όπως ομοιόμορφη όψη, κάλυψη, ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από τις ακτίνες UV.
1. Anti-oxidant Day Wear B.B με SPF 35 της Estée Lauder 2. Miracle Skin Protector B.B Cream της Garnier .

 

 

 

 

Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...