Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μαζέψτε τα μαλλιά σας με 8 διαφορετικούς τρόπους!

Σκεφτείτε ανοιχτά και μην περιορίζετε την δημιουργικότητα σας, μένοντας στα απολύτως απλά, όπως η κλασική αλογοουρά ή ένας απλός σφιχτός κότσος...


















Για παράδειγμα η αλογοουρά μπορεί να δίνει ένα τελείως διαφορετικό σχήμα στο κεφάλι σας αν δημιουργηθεί με όγκο πίσω και ψηλά, όπως είχε κάνει η Beth Behrs, όπως επίσης, μπορεί να αποκτήσει και μία «δίδυμη αδερφή» και να φτιάξετε όχι μία αλλά δύο ουρές σε άλλα ύψη, όπως έκανε η Stana Katic.

Αν πάλι, μιλήσουμε για πλεξούδες, τότε οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, όπως έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις των celebrity. Η πλεξούδα που έρχεται στο πλάι επάνω στον ώμο μπορεί να είναι πλεξούδα μόνο στο τελείωμα της, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι πιο ελεύθερα, όπως έκανε η Maria Menounos.

Υπάρχει, πάντα το αγαπημένο στεφανάκι που μπορεί να πηγαίνει γύρω από το κεφάλι στην κορυφή του, όπως αυτό της Mandy Moore, ή να περνάει ακριβώς πάνω από το μέτωπο, όπως της Perrie Edwards.

Σε περίπτωση που θέλετε μεν να τα μαζέψετε άλλα χωρίς πολλά σχέδια, μπορείτε να τα πιάσετε όσο πιο απαλά γίνεται, -που δίνει και την αίσθηση του ανεπιτήδευτου-, λίγο πιο σφιχτά όπως έκανε η Kylie Minogue ή λίγο πιο χαλαρά όπως τα προτίμησε η Jessica Chastain. Αυτό, βέβαια θα έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αν έχετε σπαστά ή κατσαρά μαλλιά για να μην γλιστράνε.

Αν είναι ίσια, κάντε κάτι αντίστοιχο, δίνοντας τους όγκο και αφήνοντας τα αχτένιστα πριν τα μαζέψετε και φορέστε μία κορδέλα ή στέκα όπως έκανε και η Katherine Heigl.


















Πηγή:  aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...