Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Από άντρες έγιναν γυναίκες που κόβουν την ανάσα!

Γυναίκες που τις βλέπεις και παθαίνεις ντουβρουντζά. Γυναίκες που πολλοί από εμάς θα έδιναν τα πάντα για να τις κατακτήσουν και να τις κάνουν δικές τους. Γυναίκες εντυπωσιακές και με τον τρόπο τους μοναδικές. Γυναίκες, ωστόσο, που… γεννήθηκαν άντρες! Ναι, καλά ακούσατε! Οι τρανσέξουαλ γυναίκες είναι εδώ και κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους...

















Και επειδή δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και εμείς τη δική μας εκπρόσωπο, ποια θα ήταν καταλληλότερη από την εντυπωσιακή Μίνα Ορφανού; Πριν από λίγα χρόνια μας άφησε όλους κατάπληκτους, με τη συγκλονιστική της ερμηνεία στη «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα, σαρώνοντας εγχώρια και διεθνή βραβεία. Οι εκθέσεις ζωγραφικής της κάνουν τον κόσμο να συρρέει και η συμμετοχή της ως Λίζας (Λάμπη), αδελφής του Μάρκου - Κώστα Κόκλα στους «Βασιλιάδες» σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητη, κάνοντας πολλούς άντρες να την κοιτάζουν με ανοιχτό το στόμα!
Ωστόσο, βγαίνοντας έξω από τα σύνορά μας, θα δούμε εντυπωσιακές καλλονές, που στην πλειοψηφία τους σαρώνουν τις πασαρέλες, αποθεώνονται από κοινό και κριτικούς μόδας και είναι περιζήτητες. Και όμως: αυτές οι εντυπωσιακές παρουσίες γεννήθηκαν άντρες. Τις συγκέντρωσα και σας τις παρουσιάζω:
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
1) Andrej Pejic
01womentakeyourbreath
Το πλέον διάσημο τρανσέξουαλ μοντέλο είναι η καταγόμενη από τη Σερβία Andrej Pejic. Είναι παγκοσμίως γνωστή για το μοναδικό ανδρόγυνο look της, που την κάνει να σαρώνει με χαρακτηριστική άνεση, τόσο τις γυναικείες, όσο και τις ανδρικές πασαρέλες. Στην περσινή εβδομάδα μόδας του Παρισιού, παρουσίασε τόσο γυναικεία φορέματα της κολεξιόν του Jean-Paul Gaultier, όσο και ανδρικά ρούχα του Marc Jacobs. H Andrej έχει μεταξύ άλλων ανακηρυχθεί 18ο καλύτερο ανδρικό μοντέλο, αλλά και 98η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο! Καθόλου άσχημα, δε νομίζετε;
2) Lea T.
02womentakeyourbreath
Γεννημένη πριν από 30 χρόνια στη Βραζιλία ως Leandro Cerezo, η μούσα του οίκου Givenchy, κάνει διεθνή καριέρα, περπατώντας στις γνωστότερες πασαρέλες του κόσμου. Το συμβόλαιό της, δε, με τη Givenchy, θεωρείται ένα από τα πλέον κερδοφόρα στο χώρο του modeling αυτή τη στιγμή.
3) Claudia Charriez
03womentakeyourbreath
Βλέποντας την Claudia, απλά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι γεννήθηκε άντρας! Το εκρηκτικό μοντέλο εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το America’s Next Top Model, όταν έγινε γνωστή η ιδιαιτερότητά της. Αυτή, ωστόσο, ουδόλως πτοήθηκε, και έτσι, αφού κέρδισε το America’s Next Top Transsexual Model που διοργάνωσε η Tyra Banks, έβαλε πλώρη για διεθνή καριέρα, στην οποία τα πηγαίνει περίφημα.
4) Isis King
04womentakeyourbreath
H Isis υπήρξε το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που συμμετείχε σε αντίστοιχο reality show στην Αμερική και θεωρείται ότι άνοιξε το δρόμο για τις επόμενες. Γεννημένη ως Darren Walls το 1985, η Isis έκανε αλλαγή φύλου αμέσως μετά την ενηλικίωσή της, και ξεκίνησε την καριέρα που πάντα ονειρευόταν, με πολλές αξιώσεις.
5) Florencia De La V
05womentakeyourbreath
Ξεκίνησε ως μοντέλο, και με μεγάλες προοπτικές, αλλά στη συνέχεια την κέρδισε η υποκριτική. Ο λόγος για την Αργεντίνα Florencia De La V, η οποία αποτελεί πασίγνωστη ηθοποιό στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, έχοντας εμφανιστεί σε σαπουνόπερες, θεατρικές παραστάσεις, και κοσμώντας τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών. Πρόσφατα, ξεκίνησε και εκδοτική δραστηριότητα, ανοίγοντας ένα δικό της περιοδικό. Η πολυτάλαντη Florencia, που γεννήθηκε ως Roberto Carlos Trinidad, συμπλήρωσε την ευτυχία της, καθώς παντρεύτηκε τον καλό της και έχοντας αποκτήσει δίδυμα, αποτελεί πλέον μία διάσημη χαζομαμά.
6) Sirapassorn Atthayakorn
06womentakeyourbreath
To πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο της Ταϊλάνδης, που κατάφερε να σπάσει τα στεγανά και τα ταμπού της παραδοσιακά συντηρητικής χώρας της και να την κάνει να την αποδεχτεί ως ένα από τα πιο ικανά μοντέλα, Sirapassorn αναδείχτηκε μεταξύ άλλων Miss International Queen 2011 στα αντίστοιχα καλλιστεία.
7) Chamila Asanka
07womentakeyourbreath
Με καταγωγή από την εξωτική Σρι Λάνκα, η Chamila αφού υπεβλήθη σε εγχείριση αλλαγής φύλου, κυνήγησε το όνειρό της: τη διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Θα λέγαμε ότι μάλλον τα κατάφερε, καθώς αποτελεί μήλον της έριδος για δεκάδες γνωστούς οίκους μόδας του εξωτερικού, αποτελώντας ένα από τα λίγα εξαγώγιμα προϊόντα της μαστιζόμενης από τον εμφύλιο εδώ και δεκαετίες πατρίδα της.
8) Caroline Cossey
08womentakeyourbreath
Η Αγγλίδα Caroline αποτελεί ένα από τα πλέον προβεβλημένα μοντέλα της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει συμμετάσχει σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του αγγλικού Playboy και έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία της, με τον τίτλο «Είμαι Γυναίκα». Τα έσοδα από τις πωλήσεις, δε, τα διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όμορφη, διάσημη και με ευαισθησίες. Θανατηφόρος συνδυασμός…
9) Roberta Close
09womentakeyourbreath
H Roberta είναι το πρώτο μοντέλο που φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο του Playboy πριν υποβληθεί στην τελική εγχείριση για την αλλαγή φύλου της. Το έκανε για το Playboy Βραζιλίας και ένα χρόνο μετά, το 1989, πόζαρε γυμνή για το ανδρικό περιοδικό Sexy. Οι αναγνώστες την ανακήρυξαν την πιο όμορφη γυναίκα της Βραζιλίας για τρεις συνεχόμενες χρονιές, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλές συνυποψήφιές της.
10)Malika
10womentakeyourbreath
Έχοντας υποβληθεί σε τέσσερις μέχρι στιγμής εγχειρήσεις, η Malika είναι η πρώτη που μίλησε ανοιχτά στη χώρα της, την Ινδία, για την ιδιαιτερότητά της, πείθοντας ακόμα και τα πιο στενόμυαλα άτομα για την ισότητα των δικαιωμάτων της απέναντί τους. Επιλέχθηκε μάλιστα από γνωστό οίκο αρωμάτων και καλλυντικών ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του για το 2011, και ελπίζει ότι το σχετικό συμβόλαιο θα ανοίξει τις προοπτικές της για να φτάσει ψηλά στο χώρο της. Κάτι σχεδόν βέβαιο, θα προσθέταμε εμείς…
Τι κι αν γεννήθηκαν άντρες; Οι παραπάνω γυναίκες πήραν τη ζωή στα χέρια τους, έκαναν την καταλληλότερη για αυτές επιλογή και πλέον κοιτάζουν όλους εμάς με αγέρωχο βλέμμα, απαιτώντας την προσοχή μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την έχουν. Σε απόλυτο βαθμό…








Πηγή:  marymary.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...