Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Καλεσμένη σε γάμο; 6 outfits με χαμηλό budget και πολύ στιλ!

Ο γάμος είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της εποχής αφού από τώρα μέχρι και να αποχαιρετήσεις τις ημέρες ζέστης οι φίλοι αλλά και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σίγουρα θα σε τιμήσουν με προσκλήσεις γάμων και χαράς.
Θέλεις λοιπόν να είσαι περιποιημένη, να είσαι όμορφη, καλοντυμένη ώστε να τιμήσεις αυτή την ειδική μέρα αγάπης των δικών σου ανθρώπων. Στιλ λοιπόν χωρίς όμως να τινάξεις τον προσωπικό σου προϋπολογισμό στον αέρα. Τι φοράς λοιπόν; 









ΤIP που πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ο τόπος και ο χρόνος που πραγματοποιείται ο γάμος. Δηλαδή αλλιώς θα ντυθείς δίπλα στη θάλασσα, αλλιώς στο βουνό, αλλίως σε έναν πρωινό γάμο κι αλλιώς σε ένα γάμο σε μεγάλο αστικό κέντρο.

H fashion editor Σοφία Σούζα επιστρέφει με ακόμη ένα άρθρο αφιερωμένο στο τι να φορέσεις ως καλεσμένη ή ακόμη και ως κουμπάρα σε ένα γαμό, με κριτήριο αυτή τη φορά την οικονομία που ούτε λεπτό δεν θα σε κάνει να χάσεις το στιλ σου. 


Αν επιλέξεις ένα παντελόνι τότε τόλμησε ένα κομψό χρώμα διατηρώντας πάντα την καλή ποιότητα στο ύφασμα.
Κάνε έξυπνους συνδυασμούς με κομψά τοπ, αξεσουάρ και κοσμήματα και δεν θα βγεις χαμένη.

ΤΙP: Διατήρησε minimal τη γραμμή στα αξεσουάρ σου και θα δεις πόσο chic αποτέλεσμα θα έχεις.



Ένα maxi φόρεμα σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου κι αν γίνει ο γάμος, ό,τι ώρα κι αν είναι με ρόλο μπαλαντέρ να έχουν τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Επέλεξε ένα με έντονο print και χρώμα.

ΤIP: Μην επιλέξεις κάτι πολύ λαμπερό -χρυσή ή ασημένια παγιέτα- αν ο γάμος είναι μεσημέρι σε κάποιο νησί ή ξωκλήσι.

ΤΙP: Μην κάνεις υπερβολές στα μαλλιά ή στο μακιγιάζ!



Η ολόσωμη φόρμα είναι chic και δίνει αμέσως χαρακτήρα στο ντύσιμό σου. Επένδυσε σε μία μονόχρωμη και παίζοντας με τα αξεσουάρ θα δεις πως θα την φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

TIP: Δεν ξεχνάμε ότι στους γάμους που γίνονται στα νησιά φοράμε σανδάλια -ποτέ high heels. Αν θέλεις οπωσδήποτε ύψος βάλε πλατφόρμες.



Αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο και θέλεις να φορέσεις κάτι κοντό κάν' το με ένα παστέλ φόρεμα σε ίσια γραμμή που και θα κολακέψει το σώμα σου και δεν θα σε κάνει προκλητική. Θα σου δώσει μία πολύ γλυκιά ανοιξιάτικη νότα.

TIP: Aπόφυγε τα fluo ή τα digital print ενώ προτίμησε floral και παστέλ.



Τα midi φορέματα είναι μία επιλογή αρκετά θηλυκή. Τόλμησέ την αφού το μήκος ενδείκνυται για τέτοιους είδους περιστάσεις όπως ένας γάμος.

TIP: Τα super μίνι φορέματα ή τα φορέματα με πολύ μακριά ουρά είναι don't!



Αν σου αρέσουν οι συνδυασμοί mix and match τόλμησε έναν σε αυτήν την περίσταση με μία στενή φούστα και ένα στράπλες τοπ. Φρόντισε η φούστα σου να φτάνει μέχρι τη μέση από το μπούτι ώστε να μην αφήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ενός προκλητικού ντυσίματος.

ΤΙP: Μην φορέσεις κάτι που σε στενεύει, σε ζεσταίνει, σε κάνει γενικά να νιώθεις άβολα







Πηγή: tlife.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...