Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

5 hot looks! Τα κομμάτια-κλειδιά και πως να τα φορέσεις για να είσαι sexy!

Όλες μας είτε λίγο είτε πολύ και με βάση πάντα την αισθητική μας θέλουμε να είμαστε sexy. Είναι στη γυναικεία φύση, κι  όχι μόνο, να θέλουμε να τραβάμε τα βλέμματα με το σεξαπίλ μας κι όταν αυτό μπορεί να αναδειχθεί μέσα από τα ρούχα τότε το στιλ μας παίρνει άλλη τροπή... 











Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως έχεις κάνει τους πιο στιλάτους συνδυασμούς της ζωής σου κι όταν βγαίνεις έξω δεν σε πλησιάζει ούτε αρσενική γάτα ενώ όλες οι γυναίκες και σε κοιτάζουν και σου προσφέρουν απλόχερα κολακευτικά σχόλια. Αυτό το σύνολο λοιπόν αγαπημένη μου φίλη σίγουρα δεν αποτελεί μία sexy πρόταση και θα πρέπει αν θέλεις να περάσεις ένα τέτοιο μήνυμα το φορέσεις κάπως αλλιώς. Πώς; Ένα είναι το μυστικό: να αναδείξεις κομμάτια του κορμιού που είναι αυτό που λέμε τα δυνατά σου χαρτιά. Αν έχεις όμορφα πόδια τότε ένα mini φόρεμα θα είναι η σωστή επιλογή για σένα. Αν έχεις περιττά κιλά ανέδειξε τους ώμους σου... Όλα αυτά τα μυστικά του σεξαπίλ είχε η Σοφία Σούζα στο μυαλό της και σου ετοίμασε σύνολα με σκοπό να σαγηνεύσεις!



Mαύρο μίνι στράπλες φόμεμα! Αυτό μόνο χρειάζεσαι για μία sexy εντυπωσιακή εμφάνιση. Για extra πόντους φοράς μακριά gipsy σκουλαρίκια, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα λαμπερό clutch.

Styling tip: Το sexy black dress μπορεί να έχει πολλές εκδοχές: με έναν ώμο, με άνοιγμα στην πλάτη, με βαθύ ντεκολτέ ακόμη και σκέτο με το σωστό παπούτσι γίνεται εντυπωσιακό και πολύ sexy για αυτό μην το φορτώνεις με πολλά αξεσουάρ.




Μία αέρινη κόκκινη φούστα μίνι και ένα τοπ σε nude απόχρωση είναι το απόλυτα sexy look για πρωινές και όχι μόνο εμφανίσεις. Αν μπορείς να το υποστηρίξεις βάλε peep toes με έντονα prints αλλιώς μία πλατφόρμα αρκεί -όμως το ύψος πρέπει να παραμένει ψηλό!

Styling tip:
Οι μίνι αέρινες φούστες ταιριάζουν σε λεπτές σιλουέτες και σε καλίγραμμα πόδια. Αν δεν νιώθεις άνετα μπορείς να βάλεις μία midi φούστα -κλασικά θηλυκή επιλογή.




Aυτό το κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας μοιάζει λίγο με εσώρουχο και είναι πάντα πολύ sexy επιλογή. Βάλε ένα σε παστέλ απόχρωση με λευκό παντελόνι snake print peep toes και θα είσαι ακαταμάχητη.

Styling tip:
Οτιδήποτε σε δέρμα, βινύλ ή animal print κάνουν αυτόματα το μπουστάκι να δείχνει "δεύτερο" και αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις καθόλου για αυτό προτίμησε παστέλ χρώματα για sexy αλλά και στιλάτο αποτέλεσμα.




Ένα tie dye καυτό σορτσάκι με suede booties κόβει την ανάσα! Αποκαλυπτκό look για τέλεια πόδια οπότε πάνω βάλε ένα πουκάμισο ή ένα αέρινο τοπ και δώσε bohemian στιλ αμέσως.

Styling tip:Τα σορτσάκια είναι hot κάθε άνοιξη. Μπορείς να βάλεις ένα τζιν, ένα παστέλ ή ακόμη και ένα δαντελένιο. Στις πρωινές εμφανίσεις σου συνδύασέ το με αέρινα τοπ αλλά πάντα με wedges ή booties αν θες sexy αποτέλεσμα.




Tα πράγματα είναι απλά όταν θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν και να δείξει sexy: ένα στενό τζιν που εφαρμόζει τέλεια, ένα απλό φανελάκι και ψηλοτάκουνα είναι αρκετά! Όμως εμείς θα σου δώσουμε και εναλλακτική λύση για ακόμη ...υψηλότερη θερμοκρασία! Κατακόκκινο τοπ με βαθύ ντεκολτέ, εννοείται high heels και ένα animal print στοιχείο που εμείς στο προτείνουμε στο clutch.

Styling tip: Tα τοπ με βαθύ ντεκολτέ ταιριάζουν σε medium size στήθος. Αν ανήκεις σε μεγαλύτερη κατηγορία βάλε ένα με άνοιγμα στην πλάτη!






Πηγή: tlife.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...