Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

O fashion δεκάλογος κατά της κυτταρίτιδας

Τα dos και τα don’ts για άψογες εμφανίσεις και αυτό το καλοκαίρι... Σε μια υποθετική συζήτηση με τις κολλητές μου φίλες (δηλαδή με αυτές που τα λέω έξω από τα δόντια χωρίς διπλωματίες και πλάγιες τοποθετήσεις), αν με ρωτούσαν αν πραγματικά έχουν κυτταρίτιδα και τι πραγματικά μπορούν να κάνουν με αυτό από στιλιστικής άποψης, για να κρύψουν τα 'σημάδια' που όλες ψάχνουμε ενίοτε απένταντι στον καθρέφτη με τρομαγμένο βλέμμα, αυτά που θα τους έλεγα είναι τα εξής...

Don'ts
1. Αποτάσσομαι τις μίνιφούστες, όσο και αν είναι της μοδός που λένε, αν είναι να αποκαλύψω τον άλλο μου (με φλοιό πορτοκαλιού) εαυτό προτιμώ να είμαι ντεμοντέ και σικ. Άλλωστε η ίδια GabrielleCocoChanel έλεγε ότι το στιλ είναι να είσαι ντεμοντέ!


2. Αποτάσσομαι τα καυτά σορτσάκια ακόμα και σε μέρες καύσωνα, τις εναλλακτικές προτάσεις θα τις δείτε παρακάτω στα Dos.

3. Αν μη τι άλλο αποτάσσομαι τα λευκά κολλητάπαντελόνια, που έχω δει ουκ ολίγες φορές να καταστρέφουν το image πολλών κατά τα άλλα ευπαρουσίαστων κυριών.

4. Αποχαιρετώ τα ανοιχτόχρωμα κολάν, που κατέκληζαν τους δρόμους μέσα στα 90's. Εκτός του ότι είναι πολύ ξεπερασμένα, τονίζουν απίστευτα τις ατέλειες του σώματος ακόμα και όταν αυτές δεν υπάρχουν!!

5. Τέλος αποχαιρετώ το braziliandream του παρτού μαγιώ εις τα οπίσθια καθώς και των string που ακόμα και η Ελένη Πετρουλάκη να τα φορούσε σε μια παραλία της Κρήτης θα εξακολουθούσε να είναι αντιαισθητικό και αλόγιστα προκλητικό.

Μετά από αυτά τα στιλιστικά ΟΧΙ θα αναρωτιέστε τι απέμινε για να φορέσετε...μην απελπίζεστε όμως, γιατί:

Dos
1. Οι balloonγραμμές στις φούστες και τις παντελόνες, παρότι παρεξηγημένες ότι παχαίνουν, αγκαλιάζουν χαλαρά τις γραμμές του σώματος, χωρίς να διαγράφουν.

2. Τα opaqueσκουρόχρωμακαλσόν είναι το τέλειο καμουφλάζ που επιτρέπει τον χειμώνα ένα πιο τολμηρό μήκος στα σορτς και τις φούστες.

3. Το καλοκαίρι το μαύρισμα, σώζει πολλές ατέλειες του δέρματος πόσο μάλλον αυτό της κυτταρίτιδας.

4. Ο καλύτερος φίλος για τις βόλτες στη παραλία είναι ένα μονόχρωμο seethroughπαρεό. Όταν βέβαια θέλετε να κάνετε μια βουτιά το αποχωρίζεστε..για λίγο!

5. Οι κλοςφούστες είναι επίσης μια ευάερη και ευήλια λύση για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά και πολύ σικ.Πηγή: lifestyle.gr.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...