Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σέξι εμφανίσεις στα Teen Choice Awards

Τα φετινά Teen Choice Awards είχαν πολλές ωραίες διάσημες εμφανίσεις που μας έμειναν. Ρίξε μια ματιά σε εκείνες που μας έμειναν και πάρε μια δόση γκλάμουρ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Σελένα Γκομέζ φωτίζει τη νύχτα των βραβείων με καυτό ροζ μίνι φόρεμα Dsquared2 και κοσμήματα Lana Jewelry που την κάνουν να λάμπει ακόμη περισσότερο!

 

Η Λία Μισέλ προκαλεί επιφωνήματαα θαυμασμού με το εμπριμέ ασημί Atelier Versace φορεματάκι της με τρέντι φλόραλ λεπτομέρειες με ασορτί παπούτσια του οίκου Vercase και εντυπωσιακά σκουλαρίκια Stephen Webster!

 

Η Ζοέ Σαλντάνα εντυπωσιάζει με απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ σικ εμριμέ 2 pieces σύνολο και χρυσά αξεσουάρ Tiffany & Co. και μπλε σανδάλια κάνει τη διαφορά χωρίς να δείχνει πολύ δέρμα!

 

Η Τέιλορ Σούιφτ με όπλο της το λευκό φόρεμα Maria Lucia Hohan σε grecian στιλ αστράφτει από την κορυφή ως τα νύχια αναδεικνύοντας την αθωότητα της και ολοκληρώνοντας το λουκ της με βραχιόλι Lorraine Schwartz και ασορτί σκουλαρίκια που της προσθέτουν πόντους στιλ.

 

Η Χέιντεν Πατενιέρ λάμπει στο μοβ Zuhair Murad σατέν φορεματάκι της ενώ το ασορτί τσαντάκι και τα σκουλαρίκια καρδιές αλλά και το δαχτυλίδι Swarovski, ολοκληρώνουν το λουκ της. 

 

Η Νίκι Ριντ έχει συνηθίσει το στιλ των βραβείων λόγω Twilight και -μαυρομάλλα με κόκκινη τούφα- κρατάει το όλο λουκ πολύ απλό χωρίς υπερβολές διαλέγοντας μπλε τοπ σε στιλ κορσέ με μαύρη φούστα Contrarian New York και συμπληρώνει το λουκ με πλατφόρμες Brian Atwood, κλέβοντας τιςς εντυπώσεις εύκολα και απλά. 

 

Η Γκουέν Στεφάνι με δερμάτινο λουκ έκλεψε τις εντυπώσεις σαν αληθινή ροκ σταρ με δερμάτινο τζάκετ με φερμουάρ και μοιραίο ροκ λουκ κάνει "μπαμ"!

 

 

 

 

Πηγή:womenonly.gr 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...