Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα τέσσερα λάθη που κάνουμε όταν διαλέγουμε στηθόδεσμο

Το άλφα και το ωμέγα για να αισθάνεται sexy μία γυναίκα είναι τα... εσώρουχά της. Τι γίνεται όμως όταν 9 στις 10 κυρίες διαλέγουν συνήθως το λάθος στηθόδεσμο;

















Πρώτο λάθος: Επιλέγετε την άνεση και όχι τη σωστή στήριξη

Χωράνε δύο δάχτυλα κάτω από την μπανέλα του σουτιέν σας; Αν η απάντηση είναι "ναι", όπως συμβαίνει με το 80% περίπου των γυναικών, τότε σίγουρα χρειάζεται να αγοράσετε σουτιέν σε μικρότερο νούμερο. Για να δείχνει το στήθος σας ανορθωμένο και πλούσιο θα πρέπει ο στηθόδεσμος που θα αγοράσετε να είναι στο σωστό μέγεθος. Όταν αγοράζετε ένα σουτιέν, αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει τέλεια και να μην είναι καθόλου χαλαρό.

Δεύτερο λάθος: Συμβιβάζεστε με το λάθος νούμερο


Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο μέγεθος στα σουτιέν είναι το D Στην πραγματικότητα όμως, σήμερα μπορεί κάποια κυρία να βρει και μεγαλύτερα μεγέθη από ΑΑΑ έως και Ν. Αν επιλέξετε το σωστό μέγεθος στα cups τότε εκείνα δε θα σουρώνουν, δε θα έχουν κενό και σίγουρα δε θα βγαίνει το στήθος σας από το πάνω μέρος του σουτιέν.

Τρίτο λάθος: Αγοράζετε το ίδιο νούμερο σουτιέν που φορούσατε πριν από 10 χρόνια

Οι ειδικοί λένε ότι το νούμερο του σουτιέν σας θα αλλάξει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής σας και αυτό εξαιτίας των αυξομειώσεων στο βάρος σας, την εγκυμοσύνη, τις ορμονικές αλλαγές και το γήρας. Καλό είναι λοιπόν μια φορά το χρόνο να πηγαίνετε σε ένα κατάστημα εσωρούχων και οι πωλήτριες να σας λένε ποιο είναι το σωστό νούμερο που πρέπει να αγοράσετε.

Τέταρτο λάθος: Δεν φροντίζετε σωστά τα σουτιέν σας


Ακόμα και το καλύτερο σουτιέν δεν έχει διάρκεια ζωής πάνω από 12 μήνες. Με τον καιρό τα ελαστικά του τμήματα θα φθαρούν και το σουτιέν δε θα σας παρέχει τη σωστή στήριξη. Για να... επιμηκύνετε τη ζωή των σουτιέν σας, καλό είναι να τα πλένετε στο χέρι σε χλιαρό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό. Αν τα πλένετε στο πλυντήριο να τα βάζετε στο πρόγραμμα χωρίς στύψιμο και να τα απλώνετε να στεγνώσουν. Μη βάζετε ποτέ τα σουτιέν σας στο στεγνωτήριο γιατί από τη θερμότητα θα καταστραφεί εντελώς η ελαστικότητά τους. Όταν τα βάζετε στην ντουλάπα τους, καλό είναι να τα τοποθετείτε φλατ και όχι διπλωμένα γιατί τα cups χάνουν τη φόρμα τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...