Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συμβουλές για να δείχνετε ψηλότερες

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που πάντα θέλατε να δείχνετε λίγο ψηλότερη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:




















- Προτιμήστε την μονοχρωμία ή το πολύ δύο χρώματα στο σύνολο σας, καθώς έτσι θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο μακριά σιλουέτα.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφεύγετε τον συνδυασμό πολλών χρωμάτων, καθώς οι πολλές αποχρώσεις χωρίζουν το σώμα σε μέρη και εγκλωβίζουν το μάτι σε μεμονωμένα σημεία.

- Αποφύγετε να κρατάτε μεγάλες τσάντες, διότι έχουν την τάση να σας κρύβουν και να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές απ’ ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

- Επιλέξτε κοντά σορτσάκια και φούστες και στενά, ίσια παντελόνια. Βάλτε στην άκρη τα αγαπημένα σας κάπριπαντελόνια δια παντός, διότι κόβουν τα πόδια στη μέση, κάνοντάς τα να φαίνονται κοντύτερα.

- Φορέστε μια μπλούζα με βαθειά λαιμόκοψη. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε την αίσθηση ότι ο κορμός σας είναι πιο μακρύς.

- Φορέστε ψηλά τακούνια ή πλατφόρμες, καθώς προσθέτουν πόντους στο συνολικό σας ύψος. Προσοχή όμως! Τα παπούτσια που έχουν παράξενα δεσίματα στον αστράγαλο και τα μποτάκια που φτάνουν πάνω από αυτόν, δεν βοηθούν καθόλου. Αντίθετα, το μόνο που κάνουν είναι να μικραίνουν το μήκος του ποδιού, δημιουργώντας έτσι το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

- Ξεχάστε τα χαμηλοκάβαλα και υιοθετήστε τα ψηλοκάβαλα παντελόνια, φούστες και σορτσάκια, επειδή έτσι τα πόδια σας θα δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα.

- Επενδύστε στα ρούχα, και ιδιαίτερα στα φορέματα, με κάθετες γραμμές, διότι δίνουν την ψευδαίσθηση πως το σώμα επιμηκύνεται.

- Ένα σημαντικό αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λίγο παραπάνω ύψος, είναι οι λεπτέςζώνεςειδικά όταν είναι φορεμένες ψηλά στη μέση με φόρεμα η φούστα, χωρίζοντας το σώμα στα δύο και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο λεπτή μέση και μακρύτερα πόδια.

- Διαλέξτε αξεσουάρ όπως μακριά κολιέ, πασμίνες, φουλάρια κλπ, τα οποία τονώνουν τη σιλουέτα σας. Επιπλέον, η συνετή χρήση αξεσουάρ, όπως είναι τα γυαλιά ηλίου, τα καπέλα, οι εσάρπες και οι μπαρέττες, μπορούν, επίσης, να προσθέσουν ύψος.






Πηγή:life2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...