Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έρχεται νέο άρωμα που αδυνατίζει

Το άρωμα Prends-Moi θα βγει στην κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ημέρες και αναμένεται να κάνει θραύση. Κι αυτό όχι γιατί μυρίζει τέλεια, αλλά γιατί βοηθά στο αδυνάτισμα...


















Η ιδέα ανήκει στην γαλλική αρωματοποιία Robertet, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε ότι ήδη η λίστα αναμονής για την απόκτηση του αρώματος φτάνει μόνο στη Βρετανία τις 6000 γυναίκες.

Το Prends-Moi, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 42 ευρώ, περιέχει ένα συνδυασμό καφεΐνης, καρνιτίνης και σπιρουλίνας που ενεργοποιεί τα δύο βασικά ένζυμα της λιπόλυσης, βοηθώντας στο αδυνάτισμα, ενώ αυξάνει την παραγωγή β-ενδορφινών στην επιδερμίδα. Αυτές μεταφέρουν ένα μήνυμα ικανοποίησης και πληρότητας στον εγκέφαλο, το οποίο κυριολεκτικά κόβει την όρεξη.

Το άρωμα θα μυρίζει περγαμόντο, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ, ενώ για να αποδώσει στο μάξιμουμ, απαιτείται να το φοράς κάθε πρωί, αλλά και όποτε θες να κάνεις κάποια διατροφική ατασθαλία.

Σύμφωνα με το τεστ δοκιμής σε γυναίκες μεταξύ 18 και 70 ετών, οι οποίες δεν έκαναν δίαιτα, το 75% συμφώνησε πως μειώθηκε η τάση τους για τσιμπολόγημα, ενώ το 73% ένιωσε αυτή την αίσθηση ευχαρίστησης που υποσχόταν το άρωμα.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...