Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

15 catwalk looks για να αντιγράψεις στις καλοκαιρινές διακοπές

Μπορεί να έχεις ήδη αποφανθεί πως τα catwalk looks δεν θα γίνουν ποτέ τίποτα περισσότερο από πηγή έμπνευσης, μιας και το styling τείνει να ξεπερνά, συχνά, τα όρια της πραγματικότητας (εκτός αν είσαι η Anna Dello Russo).
Ωστόσο, συγκεντρώσαμε τα 14+1 σύνολα που μπορείς να αντιγράψεις (σχεδόν) αυτούσια, χωρίς φόβο (το πάθος κρίνεται απαραίτητο) και για όλες τις περιστάσεις...

















 Για το νησί:

Τα καλοκαιρινά μελτέμια επιβάλλουν «διχασμένες» εμφανίσεις, οι οποίες μεταφράζονται σε πολύχρωμα (ή floral) denim shorts συνδυασμένα με ελαφριά πλεκτά. Tip: Συνιστώνται flat σανδάλια, espadrilles ή πλατφόρμες για εσένα που ζεις με την περιπέτεια.

Isabel Marant


Αν έκανες πολλή γυμναστική τον Χειμώνα που πέρασε, αυτό το look θα σε αποζημιώσει. Tip: Tα μήκη ποικίλουν, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αναζήτησε μία ισορροπία: αν διαλέξεις midi, ψιλόμεση φούστα, επέλεξε κοντό bra top και αντίστροφα. Τα flat σανδάλια παραμένουν πιστός σύμμαχος στη «μάχη» με το πλακόστρωτο.


Proenza Schouler
Η (nude) βερμούδα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με ένα λευκό top με τονισμένους ώμους; Tip: Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με cut - outs (λόγω Καλοκαιριού) διατηρεί την «κλασσική» χροιά του look, ενώ ένα ζευγάρι σανδάλια με print φιδιού χαρίζουν μία δόση ανατρεπτικότητας.


Tibi


Το total δαντελωτό σύνολο μπορεί να σε φοβίζει αλλά σκέψου πως είναι το αντίστοιχο ενός δαντελωτού φορέματος. Tip: Αν το αποτέλεσμα σου φαίνεται βαρετό, λόγω μονοχρωμίας, μία λεπτή ζώνη σε ένα ουδέτερο χρώμα (π.χ. καφέ) θα έκανε τους πάντες να σε θυμούνται για την ευρηματικότητα σου.


Valentino

H καλύτερη εποχή να αναδείξεις το safari girl που κρύβεις μέσα σου. Tip: Τα απαραίτητα αξεσουάρ – «θησαυρούς» για να τελειοποιήσεις αυτό το look θα τα βρεις στο Μοναστηράκι.


Michael Kors
 
 
 





Για τον γάμο, τη βάφτιση, το party:

Αν ψάχνεις τρόπο να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου χωρίς κραυγαλέους συνδυασμούς, μία mini φούστα με κεντήματα ή glamorous λεπτομέρειες θα ταίριαζε ιδανικά με ένα μονόχρωμο t–shirt. Και αυτό, γιατί η MissBloom ξέρει πως δεν χρειάζονται υπερβολές για να μείνεις αξέχαστη. Tip: Προτίμησε ψηλά σανδάλια σε αντίστοιχη απόχρωση με αυτή της φούστας.

Balmain

Εκ πρώτης όψεως μπορεί να απογοητεύεσαι από τη «χαλαρή» σιλουέτα που παραπέμπει σε κάτι πιο ανδρόγυνο. Τελικά, το σκίσιμο προσδίδει την απαραίτητη δόση θηλυκότητας. Tip: Δοκίμασε μία πλεξούδα ψαροκόκκαλο και παπούτσια που δένουν στους αστράγαλους.


Diane Von Furstenberg

Ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα απαιτεί nude παπούτσια. Tip: Αν θες το σύνολο σου να γίνει πιο ενδιαφέρον, μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη σε αντίστοιχες ουδέτερες αποχρώσεις.


Chloe

Αν είσαι εκκεντρική προσωπικότητα, μία ασύμμετρη φούστα με print και ένα top μονόχρωμο μεν, με ιδιαίτερη τεχνική δε, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμα σου. Tip: Τι θα έλεγες για μία μαύρη ζώνη από σκοινί;


Prabal Gurung

Λέμε ναι στα total – red σύνολα. Tip: Ας είσαι φειδωλή στα αξεσουάρ, προτιμώντας ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια σε χρυσό ή ασημί και flat σανδάλια σε αντίστοιχες metallic αποχρώσεις. Εναλλακτικά, δοκίμασε ένα ζευγάρι ξύλινες πλατφόρμες.


Valentino
 
 
 
 
 
 
 
 
Για την πόλη:
Σε περίπτωση που δεν το είχες σκεφτεί, το κόκκινο παντελόνι μπορεί να είναι και ψιλόμεσο και να κάνει σπουδαία αντίθεση με ένα basic λευκό top και αντίστοιχο clutch. Tip: Συνδύασε το με μαύρα δετά σανδάλια που θα τελειώνουν, εκεί όπου θα ξεκινάει το παντελόνι.


Balenciaga


Μείξεις διαφόρων prints μπορούν να τονώσουν τη διάθεση σου. Tip: Επέλεξε αξεσουάρ και παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις.


Marni



Sportsmax

Τα total – white σύνολα μπορούν να «σπάσουν» με άλλα χρώματα. Ένα λευκό shorts θα μπορούσε να συνδυαστεί με ένα λευκό blazer και ένα nude top. Tip: Κι αν ο συνδυασμός σου φαίνεται πολύ κλασσικός, το μπεζ μπορείς εύκολα να το αντικαταστήσεις με κόκκινο ή πράσινο.


Max Mara

Kαι όμως τα pastel χρώματα συνπάρχουν. Tip: Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε κάτι σε λευκό, για να μη θυμίζεις ζαχαρωτό.


3.1 Phillip Lim
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...