Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πως να πετύχετε το θρυλικό μακιγιάζ της Marilyn Monroe

Το κλασικό και διαχρονικό μακιγιάζ της γνωστής σταρ είναι κομψό, γοητευτικό και σαγηνευτικό, ιδανικό για μια ιδιαίτερη βραδινή έξοδο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το πετύχετε...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Βάση: Προετοιμάστε το δέρμα σας με την ενυδατική σας κρέμα και στη συνέχεια ένα primer. Το δέρμα της Monroe φαινόταν πάντα υγειές και λαμπερό οπότε είναι απαραίτητο να μην παραλείψετε τα δυο πρώτα προϊόντα.
Απλώστε ένα ελαφρύ foundation με μεσαία κάλυψη για να έχετε ένα υγειές, αψεγάδιαστο δέρμα με φυσικό αποτέλεσμα. Καλύψτε τις ατέλειες με ένα concealer προσώπου για να έχετε ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα. Σταθεροποιήστε το foundation με μια πούδρα που προσφέρει λάμψη ώστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ σας.

2. Μάτια: α. Διορθώστε το σχήμα των φρυδιών σας και δημιουργήστε έντονες γωνίες και τόξα χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών σε απόχρωση του καφέ που να ταιριάζει με το δέρμα και τα μαλλιά σας.

β. Απλώστε μια σκιά ματιών σε απόχρωση του λευκού σε όλο το άνω βλέφαρο και μια ματ ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά ματιών στο κόκαλο και στην πτυχή για να δώσετε λίγη ένταση και βάθος στο βλέμμα. Συνεχίστε το μακιγιάζ των ματιών δημιουργώντας το θρυλικό περίγραμμα στα μάτια της Monroe με μια λεπτή γραμμή eyeliner. Ξεκινήστε το περίγραμμα από την εσωτερική γωνία των ματιών φτάνοντας στην εξωτερική και τραβώντας το ελαφρώς προς τα έξω. Για να κάνετε λεπτή τη γραμμή του eyeliner χρησιμοποιήστε το ειδικό πινέλο eyeliner ή αν είστε αρχάριες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φλατ πινέλο όπως το Flat Eye Liner Brush της Laura Mercier. Απλώστε ένα λευκό μολύβι ματιών στο εσωτερικό περίγραμμα του κάτω βλεφάρου για να φαίνονται τα μάτια σας πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.

γ. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Αν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι αρκετά έντονες τότε μπορείτε να τοποθετήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών.


 
3. Ζυγωματικά: Απλώστε ένα ροζ ή κοραλλί ρουζ στα μήλα και φωτίστε το πρόσωπο με μια πούδρα shimmer για λάμψη, απλώνοντας τη με απαλές πινελιές στο πόδι της χήνας και στα ζυγωματικά.

4. Τέλος, ερχόμαστε στα χείλη. Τα χείλη της Monroe ήταν πάντα ζουμερά, εντυπωσιακά, σέξι και βαμμένα σε έντονες αποχρώσεις του κόκκινου της φωτιάς. Απλώστε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών στο περίγραμμα, στη συνέχεια απλώστε ένα κόκκινο κραγιόν και καλύψτε το με ένα έντονο κόκκινο lip gloss για να φαίνονται τα χείλη πιο μεγάλα και ζουμερά. Αν έχετε μικρά χείλη τότε απλώστε το μολύβι χειλιών λίγο πιο πάνω από το περίγραμμα, αντίθετα αν τα χείλη σας είναι πολύ μεγάλα τότε απλώστε το μολύβι χειλιών λίγο πιο μέσα από το φυσικό περίγραμμα.

Τώρα είστε έτοιμη να σαγηνεύσετε!

 

 

Πηγή:  jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...