Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Πώς να φορέσετε τη μακριά φούστα αυτό το καλοκαίρι

Μία νέα τάση της φετινής καλοκαιρινής μόδας ήταν η επαναφορά της μακριάς φούστας. Δείτε πως μπορείτε να τη συνδυάσετε και να πετύχετε το στυλ που επιθυμείτε...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Υπάρχουν σε μεγάλη χρωματική ποικιλία στην αγορά. Και σίγουρα θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας στυλ. Μία μακριά φούστα, ανάλογα με το τι θα τη συνδυάσετε μπορεί να φορεθεί από το πρωινά στην πόλη μέχρι τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Chic, boho, gipsy, trendy, glam, rock, girly, όποιο στυλ και να έχετε σίγουρα μία μακριά φούστα θα το αναδείξει, αρκεί να δώσετε λίγη προσοχή στα αξεσουάρ.

Styling tips:

• Οποιαδήποτε φούστα και να έχετε στη διάθεσή σας ένα λευκό t-shirt, στενό ή φαρδύ είναι ή εύκολη λύση και η ασφαλής επιλογή. Δώστε ένταση στο ντύσιμο με το αξεσουάρ. Ένας μεγάλος φάκελος και ωραία πολύχρωμα βραχιόλια θα ολοκληρώσουν το look.

• Φέτος θα παρατηρήσατε σίγουρα τις παιχνιδιάρικες παραλλαγές της κλασσικής μακριάς φούστας: κοντή φόδρα με μακριά διαφάνεια και άνισο μήκος, συνήθως πιο κοντό μπροστά και μακρύ πίσω. Είναι πολύ ωραίες για όσες θέλουν να δείξουν τα ωραία τους πόδια.

• Οι λουλουδάτες μακριές φούστες ή εκείνες με τα prints και τα γεωμετρικά σχήματα είναι ότι πρέπει για μία καλοκαιρινή εμφάνιση. Μπορείτε να τολμήσετε και να τις συνδυάσετε με χρωματιστό τοπ.

Δείτε εμφανίσεις με μακριά φούστα που θα σας ενθουσιάσουν.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...