Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν φεύγουν με τίποτα; Μην αγχώνεσαι!

Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 409 μέρες για να αδυνατίσουν μετά τη γέννα αλλά και να ανακτήσουν πλήρως την επιθυμία τους για σεξ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ημέρα που η Βικτόρια Μπέκαμπ κυκλοφόρησε στους δρόμους πιο αδύνατη από ποτέ, παρότι είχε μόλις πριν λίγες εβδομάδες βγει από το μαιευτήριο, εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έφτασαν στα όρια της κατάθλιψης επειδή τα δικά τους κιλά από την εγκυμοσύνη… ήταν ακόμη εκεί.

Μην απογοητεύεσαι και μην εγκαταλείπεις την προσπάθειά σου γιατί η διάσημη που χάνει τα κιλά σε χρόνο ρεκόρ είναι η εξαίρεση κι εσύ είσαι ο κανόνας.

Για του λόγου το αληθές, έρευνα σε δείγμα 1000 μητέρων κάθε ηλικίας απέδειξε ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες (χωρίς προσωπικούς γυμναστές, διαιτολόγους και μάνατζερ δηλαδή) μία γυναίκα χρειάζεται 409 ημέρες για να χάσει το βάρος από την εγκυμοσύνη αλλά και να ξαναβρεί την διάθεση να κάνει σεξ. Ένας χρόνος, ένας μήνας και δύο εβδομάδες είναι απολύτως απαραίτητο να περάσουν για να νιώσετε ξανά επιθυμητή και σέξι.

Οι περισσότερες μητέρες που έλαβαν μάλιστα μέρος στην έρευνα παραδέχτηκαν πως χρειάστηκαν έως και πέντε επιπλέον μήνες για να αδυνατίσουν. Το 10% αποκάλυψε πως ξαναμπήκε στο αγαπημένο του τζιν έπειτα από δύο ετών προσπάθεια ενώ το 15% δεν κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Οι φίλες, ο σύντροφος και η επιστροφή στο γραφείο βοηθάνε την γυναίκα να ξαναβρεί την φόρμα της (το 60% απάντησε πως όσο πιο πολύ καθυστερούσαν να γυρίσουν στη δουλειά, τόσο πιο δύσκολα έχαναν τα επιπλέον κιλά) ενώ η δική της καλή διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά της για απώλεια βάρους.


Επομένως… Υπομονή, προσπάθεια, χαμόγελο και τα κιλά θα φύγουν!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...