Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Πώς να κάνεις βελούδινα νύχια!

Βελούδινα νύχια! Ένα trend που άρχισε να αχνοφαίνεται ήδη τους τελευταίους μήνες για να φτάσει στο απόγειο της δόξας του την ερχόμενη σεζόν!
Η μοναδική διαφοροποίηση στα velvet nails που ΘΑ έρθουν είναι ότι γίνονται με πιο σκούρα χρώματα ώστε να ταιριάζουν περισσότερο και με το mood του Χειμώνα. Το είδαμε στον οίκο Ruffian και θυμήσου ότι θα το βλέπουμε συχνά πυκνά στο εξής.

Στην πράξη
Στα catwalks και στις photo που ανεβάζουν τα fashionable κορίτσια ανά τον κόσμο βλέπουμε βελούδινο touch σε κάθε νύχι. Η Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι, μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα velvet μανικιούρ σε ένα μόνο νύχι (το προτιμώ! Η άλλη εκδοχή μου φαίνεται too much!). Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνεις! 

Τι πρέπει να προσέξεις
Το βασικό για να πετύχεις το velvet μάνικιουρ είναι να έχεις σκόνη βελούδου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η σκόνη με το βερνίκι που θα επιλέξεις να έχουν κοντινή απόχρωση μεταξύ τους για να πετύχεις όμορφο αποτέλεσμα. Το ροζ δείχνει πολύ cute και κάνει και ωραία αντίθεση με το μαύρισμά σου. 


Πηγή: tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...