Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Fashion trend: Φιόγκοι

Οι φιόγκοι είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει στυλ και χαρακτήρα αλλάζοντας πολύ εύκολα το συνολικό look σας. Αποτελούν ένα αξεσουάρ που συνοδεύει τις εμφανίσεις όχι μόνο των ρομαντικών κοριτσιών αλλά και αυτών που έχουν πιο funky και rock διαθέσεις...







 




Ανάλογα με τον τρόπο που θα τους φορέσετε μπορείτε να δώσετε το ύφος που θέλετε στην εμφάνιση σας. Είναι ένα στοιχείο από το οποίο μπορούν να προκύψουν αντιθέσεις ανάλογα από τους συνδυασμούς που θα φορεθεί.
Είτε είναι μεγάλοι είτε μικροί, οι φιόγκοι μπορούν να υπάρχουν από τη ζώνη και την τσάντα σας μέχρι το πουκάμισο που θα φορέσετε στο γραφείο σας. Μπορείτε να βάλετε μια ζώνη με φιόγκο και να κάνετε στυλάτη την casual ζακέτα σας ή να πιάσετε με ένα φιόγκο-κοκαλάκι έναν ανάλαφρο κότσο τα μαλλιά σας πετυχαίνοντας έτσι μια ιδιαίτερα girly εμφάνιση. Δοκιμάστε να μετατρέψετε το κλασσικό πουκάμισο σας σε πιο ιδιαίτερο κομμάτι κλείνοντας το στο λαιμό με μία χρωματιστή σατέν ή βελούδινη κορδέλα σε σχήμα φιόγκου. Ακόμη, τα φιογκάκια ως details στις μπαλαρίνες ή στις ψηλοτάκουνες γόβες σας, μπορούν να δώσουν φινέτσα και κομψότητα στο συνολικό outfit σας.
Styling tip:
  • Αποφύγετε να φοράτε πολλά κομμάτια με φιόγκους στο ίδιο outfit. Είναι δυνατό αξεσουάρ για να υπάρχει σε υπερβολή. Και ένας μόνο φιόγκος αρκεί για ένα ιδιαίτερα κομψό και στυλάτο αποτέλεσμα.
Φιόγκοι παντού! Εσείς πόσο romantic-chic είστε;

Δείτε μερικές προτάσεις για να πάρετε έμπνευση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...