Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Φορέματα με θέα: Όταν οι celebrities τολμούν τα see through

Χρειάζεται αρκετό θράσος να φορέσεις και να υποστηρίξεις ένα διάφανο outfit. Κάποιες φαίνεται ότι το έχουν...
















Συνήθως οι διάσημοι παραπονιούνται για την συνεχή έκθεση στον Τύπο και τις ελάχιστες ιδιωτικές στιγμές που τους έχουν απομείνει. Όταν, όμως, είτε πρόκειται για πρεμιέρα, πάρτι ή κάποια άλλη εκδήλωση, βλέπεις celebrities που φορούν see through δεν έχει παρά να διαπιστώσεις ότι κάποιες έχουν περισσότερη τόλμη από ότι λένε. Περισσότερο δέρμα - maximum έκθεση στα φλας των φωτογράφων και των αχόρταγων ματιών των θαυμαστών.
Οι παρακάτω κυρίες, όχι μόνο το τόλμησαν, αλλά το έκαναν και σωστά.
Kylie Minogue

  Η μικροσκοπική σιλουέτα της, τής επιβάλλει να φορά όσο λιγότερα - τόσο το καλύτερο. Η Kylie Minogue το ξέρει, αλλά το κάνει και σωστά.
Berenice Marlohe

Το τελευταίο Bond Girl μπορεί να δείχνει πιο ντυμένη από ποτέ, αλλά το πάνω μέρος του φορέματος αφήνει πολλά να εννοηθούν. Για την κομψότητα, βεβαίως βεβαίως...
Naomie Harris

  Ο ανταγωνισμός των κοριτσιών του πράκτορα 007 είναι μεγάλος και η Nomie το ξέρει πολύ καλά. Το κοινό έμεινε με το στόμα ανοικτό στην παγκόσμια πρεμιέρα του Skyfall στο Λονδίνο και τα μάτια έπεσαν όλα πάνω της.
Kristen Stewart

Η ταπεινή κατά τα άλλα Kristen άφησε πολύ λίγα για την φαντασία όσων παρακολούθησαν την πρεμιέρα του νέου Twilight.
Beyonce

Όση περιφέρεια θα μπορούσε να της λείπει, τόσο περισσότερη διαφάνεια πρόσθεσε η Beyonce στο Met Ball της Νέας Υόρκης.
Lea Michele

Η λαμπερή Αμερικανίδα ηθοποιός και σταρ του τηλεοπτικού Glee μπορεί να φόρεσε κάτι ελαφρύ πάνω από το εσώρουχο κορμάκι, αλλά κανείς δεν την παρεξήγησε στην Elle Women In Hollywood βραδιά.









Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...