Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, η φετινή μόδα εισάγει και πάλι την glamorous παγιέτα στην γκαρνταρόμπα σας. Αντί λοιπόν να αγοράσετε, μπορείτε ακόμη καλύτερα να φτιάξετε μόνη σας μια υπέροχη μπλούζα με παγιέτες... 


















Ο τρόπος είναι πολύ απλός και σίγουρα πολύ πιο οικονομικός, ενώ θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση σε μια απογευματινή σας έξοδο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, δίνοντας σας έναν αέρα κομψότητας και μια λάμψη θηλυκότητας.
  • Θα χρειαστείτε:
- ένα μπλουζάκι σε όποιο χρώμα και σχέδιο σας αρέσει και σας βολεύει, με μακρύ ή κοντό μανίκι
- ένα πακετάκι μεγάλες παγιέτες στο χρώμα που επιθυμείτε (ίδιο με το μπλουζάκι ή και διαφορετικό)
- κλωστή και βελόνα
- ψαλίδι

Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες (2)
Βήμα 1ο
Απλώστε το μπλουζάκι σας σε μια επίπεδη επιφάνεια και αποφασίστε σε ποιο σημείο θέλετε να ράψετε τις παγιέτες.
Θα ήταν καλό να μην τις απλώσετε μέχρι εκεί που ακουμπάει το χέρι σας στο μπλουζάκι, γιατί ακουμπώντας στις παγιέτες, οι οποίες είναι πλαστικές, μπορεί να ερεθίσετε το δέρμα σας. Προτιμήστε να ξεκινήσετε λίγο πιο μέσα από τη ραφή για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, αφήνοντας ένα περιθώριο 3-5 εκατοστά.
Βήμα 2ο
Πάρτε την βελόνα και περάστε την κλωστή. Στη συνέχεια ράψτε την πρώτη σας παγιέτα με προσοχή, περνώντας την βελόνα μέσα από την τρύπα της παγιέτας και στερεώνοντας την με το άλλο σας χέρι. Κρατήστε όλους τους κόμπους στην πίσω πλευρά.
Ράψτε κάθε παγιέτα περνώντας τουλάχιστον δύο φορές την βελόνα από την τρύπα και στη συνέχεια προχωρήστε στην επόμενη. Δεν χρειάζεται να την ράψετε πάρα πολλές φορές, δύο είναι αρκετές.
Βήμα 3ο
Όσο ράβετε τις παγιέτες σας στην μπλούζα, σιγουρευτείτε ότι ακουμπάει τουλάχιστον 5-6 χιλιοστά η μία πάνω στην άλλη. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να μην έχετε κενά ανάμεσα στις παγιέτες σας.
Όταν τελειώσετε με την πρώτη σειρά και είστε έτοιμες να ξεκινήσετε την δεύτερη, σιγουρευτείτε ότι τοποθετείτε τις παγιέτες της δεύτερης σειράς έτσι ώστε να ακουμπούν πάνω σε αυτές της πρώτης όπως περιγράψαμε παραπάνω.
Δουλέψτε σε σειρές και συνεχίστε μέχρι να καλύψετε όλη την περιοχή που επιθυμείτε.
Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες (4)
Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες (5)
Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες (6)
Φτιάξτε μια υπέροχη βραδινή μπλούζα με παγιέτες (3)
Μπορεί στην συγκεκριμένη παρουσίαση να σας δείξαμε ένα μαύρο μπλουζάκι με μαύρες παγιέτες, αλλά εσείς μπορείτε να κάνετε όποιον συνδυασμό επιθυμείτε. Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι μια κρεμ ή ζαχαρί μπλούζα με χρυσές παγιέτες ή μαύρη μπλούζα με ασημί παγιέτες. Ωστόσο και το μπλουζάκι που θα διαλέξετε μπορεί να είναι διαφορετικό. Η επιλογή είναι δική σας.
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!








Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...