Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα μυστικά του στυλ της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία έχει ένα ιδιαίτερο casual στυλ! Αγαπάει τα άνετα τζιν αλλά μπορεί να υποστηρίξει και τα πιο θηλυκά φορέματα. Η Μαρία, η οποία κάθε πρωί βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του "Λάμψη" συντροφιά με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Μπεκατώρου, αγαπάει τις μαρινιέρες, τα biker τζάκετ και τα φαρδιά τζιν. Και βέβαια μοιράζεται μαζί μας τα πιο αγαπημένα της...














Πάρε εδώ μερικές ιδέες από το στυλ της:     


Boyfriend Jeans

H Mαρία αγαπά να φοράει συχνά φαρδιά τζιν σε γραμμή boyfriend τα οποία συνδυάζει με ψηλοτάκουνα και απλά T-shirts. Ακολούθησε το παράδειγμα της τόσο για βραδινές όσο και casual περιστάσεις. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το ρεβέρ που αφήνει τους αστράγαλους ακάλυπτους δημιουργώντας μια σέξι λεπτομέρεια. Όσο πιο ριχτό είναι το τζιν τόσο πιο κολακευτικό για το σώμα σου πρέπει να είναι το top τονίζοντας την μέση σου.

Τα girly φορέματα


Η Μαρία δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μίνι φορέματα που στενεύουν στη μέση δίνοντας στη σιλουέτα το σχήμα κλεψύδρας, προσθέτοντας έτσι πόντους θηλυκότητας. Τα φορέματα αυτά φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να το συνδυάσεις με blazer για το γραφείο ή με ένα γούνινο γιλέκο το βράδυ. Τα ψηλά παπούτσια θα ολοκληρώσουν το look σου κάνοντας πιο ψιλόλιγνα τα πόδια σου. Μπορείς να το φορέσεις και με φλατ oxfords τα οποία όμως απαιτούν πολύ λεπτά πόδια.

Το λευκό T-shirt


Ανήκει στο πάνθεον των πασπαρτού - πας παντού κομματιών της ντουλάπας σου. Επένδυσε σε ένα λευκό T-shirt που αποτελεί "καθολική" λύση για τα κομμάτια που δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις στυλιστικά. Τις μέρες που δεν ξέρεις "τι να φορέσεις" μπορείς απλά να το συνδυάζεις με ένα τζιν και το αγαπημένο σου κολιέ. 


Η Μαρία μοιράζεται μαζί μας τα αγαπήμενα κομμάτια της ντουλάπας της:

Το δερμάτινο biker jacket της είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που φοράει πολύ συχνά στην καθημερινότητα της.

Αυτά τα sneakers με ενσωματωμένη πλατφόρμα είναι ένα δώρο που της έκαναν πρόσφατα κι έκτοτε φοράει συνέχεια



Το αγαπημένο boyfriend τζιν της που φοράει με σηκωμένα ρεβέρ

Τέλος, η Μαρία λατρεύει τις μαρινιέρες και αυτή η MAX & CO είναι η πλέον αγαπημένη της










Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...