Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το αποτυχημένο κούρεμα της Anne Hathaway μας θύμισε μερικά ακόμη

Η Anne Hathaway το ομολογεί: Με το που είδε το κεφάλι της ξυρισμένο σκέφτηκε αμέσως πως μοιάζει με τον γκέι αδερφό της. Με αφορμή αυτήν την παραδοχή της, ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στο κούρεμά της και καταλήξαμε. Η Anne δεν ήταν η μόνη star με αποτυχημένο κούρεμα. Υπήρξαν και χειρότεροι...









Μπορεί η Anne Hathaway να κούρεψε γουλί τα μαλλιά της για τον ρόλο της στην ταινία "Οι Άθλιοι", παρ' όλα αυτά παραδέχεται πως η εικόνα που είδε στον καθρέφτη την πρώτη φορά τής φάνηκε... γνώριμη. "Μόλις κοίταξα για πρώτη φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη, σκέφτηκα αμέσως ότι μοιάζω με τον gay αδερφό μου", παραδέχτηκε στο Hollywood Reporter.

 
- Scarlett Johansson

Ήταν Αύγουστος το 2003, όταν η Johansson εμφανίστηκε στο 60κοστό Φεστιβάλ της Βενετίας με αυτό το υπέροχο χτένισμα. Ή και όχι.
- Miley Cyrus
H Miley Cyrus πέρασε από πολλά στυλ μαλλιών μέχρι να καταλήξει στο κοντό. Θυμηθήκαμε πως ήταν το 2008, (ναι τότε πού την ήξερες κυρίως ως Hannah Montana) και δε μπορούμε, θα την πούμε την κακία μας. Χάλια.
- Jennifer Lopez

  Η JLo δεν ήταν μόνο η "Entertainer of the Year" στα βραβεία ALMA (το 2001), αλλά και η celebrity με την χειρότερη κόμμωση. Tην έχουμε δει σαφώς καλύτερη.
- Christina Aguilera
 
Mπορεί η Christina Aguilera να ήταν στυλάκι από άποψη κιλών πριν από περίπου μια 10ετία, όχι όμως και από άποψη... μαλλιών.
- Keri Russell
 
Άλλη εποχή, άλλη μόδα, άλλα μυαλά. Δε λέμε. Αλλά το συγκεκριμένο haircut της Keri (1999), τότε που έπαιζε στη βραβευμένη αμερικανική σειρά  Felicity, δε μας άρεσε, να το κρύψουμε;
- Donald Trump
Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Την όσο-μαλλί-έχω-το-φέρνω- μπροστά- φράτζα, ή το βαμμένο ξανθό φρύδι του Donald Trump; Αποτυχία.
- Kate Gosselin
 
Η Kate Gosselin έγινε γνωστή στην Αμερική από το reality show "Kate Plus Eight". Έμεινε όμως αξέχαστη με το συγκεκριμένο κούρεμα/χτένισμα στην παρουσίαση του βιβλίου της " "Eight Little Faces". Δύσκολο το να έχεις 8 παιδιά και παράλληλα χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά όχι κι έτσι.













Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...