Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι 10 αποχρώσεις του ρουζ! Βρες αυτή που θα ερωτευτείς!


Θα σου κάνω μια ερώτηση (αλλά δε προειδοποιώ, είναι παγίδα!): ποιο σημείο του προσώπου σου τονίζεις περισσότερο; Χείλη ή μάτια; Πού είναι η παγίδα; Αν ήσουν σωστά ενημερωμένη για τα νέα trends θα ήξερες ότι φέτος τονίζουμε και τα μάγουλά μας!











Και αυτό είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του. Μάλιστα, ο Michael Kors μας υπέδειξε και την matchy- matchy λογική βάσει της οποίας σετάρεις μάγουλα και χείλη φορώντας το ίδιο χρώμα! Παλιά, θα μπορούσες απλώς να βάλεις κραγιόν στα χείλη σου και το ίδιο κραγιόν να το απλώσεις και σαν ρουζ σβήνοντας με τα δάχτυλά σου. Όμως, σήμερα, με τόσα ρουζ εκεί έξω ποια δεν θα μπει στο πειρασμό να αγοράσει ένα; Ε;




1. Le Prisme Visage απόχρωση Acoustic Pastel no 88, Givenchy (€65.40). Ένα συνδυασμός από ροζ- μπεζ τόνους που μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά ή να τα αναμείξεις όλα με το πινέλο σου. Έτσι επενδύεις σε μια παλέτα αλλά έχεις τουλάχιστον πέντε διαφορετικές επιλογές.

2. True Match Blush no 235, L'Oreal Paris.
Ρουζ ιριδίζουσας υφής που δίνει έντονη λάμψη στα μάγουλα και απλώνεται εύκολα.

3. HD Blush Make Up Forever απόχρωση Fresh Pink. Κρεμώδες make up που γίνεται ένα με το δέρμα αν το απλώσεις σωστά με τις άκρες των δαχτύλων σου. Αφήνει το πρόσωπο αφημένο με μια ελαφριά λάμψη υγείας. Αποκλειστικά στα Sephora.

4. Rose aux joues blush duo, απόχρωση Chic Pink Guerlain (€47.40). Αυτό το συλλεκτικό ρουζ από τον οίκο Guerlain βασίζεται στην εξής φιλοσοφία: αφού αλλάζεις ρούχα καθημερινά γιατί να μην κάνεις το ίδιο και με το ρουζ σου;

5.  CK One Cream + Powder Blush Duo, απόχρωση 100 Breath. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για δύο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους αλλά και για δύο διαφορετικές υφές. Compact, δηλαδή σε πιο κρεμώδη υφή και σε πούδρα. Κυκλοφορούν τέλος Νοεμβρίου αποκλειστικά στα Notos Galleries.

6. Les Dentelles Elegant, 
Beauty is Life, €27.90. Η επιφάνειά του μοιάζει με δαντέλα ενώ έχει δύο διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να τις χρησιμοποιείς μαζί αναμειγύοντας ή ξεχωριστά την καθεμία.

7. Freedom System Pallette, Inglot. Μια παλέτα, τέσσερα διαφορετικά χρώματα! Στα Inglot έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τα τέσσερα εκείνα χρώματα που θα σου φτιάξουν την δική σου διάθεση και εμφάνιση!

8. Jous Contraste της Chanel 72 Rose Initiale (€48.40). Ένα καθαρό ροζ χρώμα που απλώνεται τέλεια στα ζυγωματικά και δίνει λάμψη υγείας.

9. Ροδακινί ρουζ The Body Shop. Μια απόχρωση πασπαρτού που πάει εξίσου σε όλες. Και ξανθιές και μελαχρινές!

10. Pure Color Blush, απόχρωση Fearless Expires, Estee Lauder. Αποκλειστική  True Vision™ Technology περικλείει  τις συμπυκνωμένες χρωστικές έτσι ώστε να προσφέρει χρώμα στο μάξιμουμ με μεγάλη διάρκεια. Ένα αγαπημένο για το δέρμα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με συστατικά όπως Cranberry και Goji Berry, καθώς και η τεχνολογία “Luminous Optic” προσφέρει στα μάγουλα φυσική φωτεινότητα και διάσταση. 








Πηγή:tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...