Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

American Music Awards: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί


Στο Νokia Theatre του Los Angeles πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα 2012 American Music Awards...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Φέτος τα βραβεία γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια αλλά ο μεγαλύτερος νικητής, ο Justin Bieber είναι μόλις 18. Ο JT κέρδισε συνολικά 3 βραβεία για το album του "Believe" ενώ τον ακολούθησε η η τραγουδίστρια της Country μουσικής Taylor Swift.


Δες στο τέλος αναλυτικά τη λίστα με τους νικητές




Κάθε nude μίνι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες έχει την ελπίδα να συντροφεύσει την Taylor Swift στο κόκκινο χαλί. Τα φορέματα αυτού του τύπου είναι σημείο αναφοράς για το στυλ της. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε ένα κομμάτι από την pre-Fall 2012 συλλογή του Zuhair Murad με μακρύ μανίκι, σέξι ανοιχτή πλάτη και χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες. Το συνδύασε με κοσμήματα Neil Lane και ψηλοτάκουνα σανδάλια Jimmy Choo.



Η Carrie Underwood επέλεξε μια μάξι τουαλέτα δια χειρός Abed Mahfouz κεντημένη με μωβ πούλιες. Το συνδύασε με χρυσό clutch Jill Milan και εντυπωσιακά σκουλαρίκια Jacob & Co.



Η Kerry Washington επέλεξε μια λαμπερή απόχρωση του κίτρινου στο κόκκινο χαλί των 2012 American Music Awards το βράδυ της Κυριακής από τη Resort 2013 συλλογή της Stella McCartney. Το μακρυμάνικο φόρεμα από δαντέλα είναι διακοσμημένο με κρόσσια και συνδυάστηκε με γόβες σε παλ απόχρωση του ροζ. Και η Kerry ακολούθησε την τάση του faux bob στο hair style της.



Για την Nicki Minaj η τάση του φλούο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Επέλεξε μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε λάιμ απόχρωση από τη Resort 2013 συλλογή της Monique Lhuillier. Η τουαλέτα δεν άφηνε περιθώρια για πολλά αξεσουάρ αλλά το συνδύασε με ένα πολύχρωμο κολιέ και ένα δαχτυλίδι OTT.
 
 

H επιτομή του rock chic, η Pink περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια μάξι τουαλέτα Catherine Deane από lasex cut δέρμα και σιφόν φούστα.



Ο PSY, ο κύριος Gangnam Style ακολούθησε τη στυλιστική του πεπατημένη με μαύρο, δερμάτινο σακάκι και παντελόνι με στρας.




Ο Chris Brown δεν έβγαλε καθόλου την κουκούλα του καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί των AMA 2012. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ερμήνευσε ζωντανά το κομμάτι “Everyday Birthday” με τοους Swizz Beatz και τον Ludacris. Τα παπούτσια του είναι από τη συλλογή Maison Martin Margiela for H&M.



O Justin Bieber περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από τη μητέρα του Pattie Malette. Φόρεσε cardigan Dior Homme, μαύρο δερμάτινο τοπ και παντελόνι Kemal + Karla, παπούτσια Unif, και κοσμήματα Loree Rodkin.
 
 
Η Gwen Stefani περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τους λοιπούς No Doubt. Επέλεξε ένα σύνολο από τη χειμερινή συλλογή του οίκου Balmain. Το δερμάτινο παντελόνι της συνδυάστηκε με ένα βελούδινο fully-embellished σακάκι. Το comeback της Gwen μας έχει ενθουσιάσει γιατί είναι άλλωστε η μόνη σταθερά ανατρεπτική παρουσία του κόκκινου χαλιού. 
 


Θα περίμενε κανείς ότι η Christina Aguilera θα περπατούσε στο κόκκινο χαλί των  2012 American Music Awards το βράδυ της Κυριακής φορώντας ασφυκτικό μίνι φόρεμα από spandex. Μας εξέπληξε όμως θετικά με μια αέρινη δημιουργία Roland Pamella. Το ombre, μεταξωτό, σιφόν φόρεμα στα χρώματα της λεβάντας συνδυάστηκε με τα peep-toes «Sugar» του οίκου Jimmy Choo. Το make - up ακολούθησε τη χρωματική παλέτα του φορέματος αλλά μάλλον ήταν περισσότερο βαρύ από όσο θα θέλαμε.



Η Ginnifer Goodwin διατήρησε το υψηλό στυλιστικό επίπεδο όπως άλλωστε κάνει σε κάθε περίσταση αυτού του βεληνεκούς.
Επέλεξε ένα cocktail dress από τη Resort 2013 συλλογή του Oscar de la Renta και το συνδύασε με clutch Judith Leiber και τα σανδάλια "Lance" του οίκου Jimmy Choo.



Μετά από τις αποτυχίες της προηγούμενης Κυριακής στα ευρωπαϊκά MTV Awards η Heidi Klum κατάφερε να επανορθώσει με ένα μίνι χρυσό φόρεμα δια χειρός Alexandre Vauthier. Το συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz και χρυσές γόβες Christian Louboutin.

Η λίστα με τους νικητές:

Artist of the year: Justin Bieber

New artist of the year: Carly Rae Jepsen
Pop/rock female artist: Katy Perry
Pop/rock male artist: Justin Bieber
Pop/rock band, duo or group: Maroon 5
Pop/rock album: Justin Bieber, Believe
Country female artist: Taylor Swift
Country male artist: Luke Bryan
Country band, duo or group: Lady Antebellum
Country album: Carrie Underwood, Blown Away
Rap/hip-hop artist: Nicki Minaj
Rap/hip-hop album: Nicki Minaj, Pink Friday: Roman Reloaded
Soul/R&B female artist: Beyonce
Soul/R&B male artist: Usher
Soul/R&B album: Rihanna, Talk That Talk
Alternative rock artist: Linkin Park
Adult contemporary artist: Adele
Latin artist: Shakira
Contemporary inspirational artist: tobyMac
Electronic dance music artist: David Guetta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...