Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Skin Needling: η επαναστατική μέθοδος γλυπτικής σώματος

Όλες μας θέλουμε αψεγάδιαστο κορμί και τέλεια γραμμή χωρίς συσσωρευμένο λίπος αλλά πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Η πλαστική χειρουργική είναι η απόλυτα λύση που μας χαρίζει αψεγάδιαστο κορμί και εγγυημένα αποτελέσματα...



 




Όμορφες και ανανεωμένες για το καλοκαίρι!
Η σκέψη όλων μας πλανιέται στα ελληνικά νησιά και στις ονειρεμένες παραλίες επιζητώντας την ανεμελιά του καλοκαιριού. Η ώρα που όλοι περιμέναμε έναν ολόκληρο χρόνο... έφτασε!
Οι διακοπές είναι προ των πυλών και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει… Άλλωστε όλες μας επιθυμούμε μία εμφάνιση αρμονική και ανανεωμένη, που θα μας κάνει να αισθανθούμε μοναδικές.

Γλουτοί-γλυπτική σώματος- Ανακαλύψτε πώς γίνεται
Η πλαστική του περιγράμματος του σώματος λεπταίνει και προσδίδει αρμονικό σχήμα στο σώμα με την αφαίρεση τοπικής εναπόθεσης λίπους, βελτιώνοντας το σχήμα και τις αναλογίες προσδίδοντας μία όμορφη και αναλογική εικόνα, αποκαθιστώντας τις σωστές γραμμές.
Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η φυσική μας κατάσταση ή οι διατροφικές μας συνήθειες, πολλές από εμάς, φαίνεται να εμφανίζουν δυσαρμονία αναλογιών. Τα γνωστά σε όλους «ψωμάκια», ή περίσσεια λίπους στην κοιλιά, τα γόνατα κλπ., όπου οι στερητικές δίαιτες και η εξαντλητική άσκηση δεν έχει αποδώσει, η πλαστική χειρουργική προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα!!

Τι μπορούμε να επιτύχουμε με τη βραζιλιάνικη λιποπλαστική...
«Προελεύσεως» Βραζιλίας όπου οι ψηλοί γλουτοί είναι το σήμα κατατεθέν για το καλλίγραμμο γυναικείο σώμα.
Μετά την αφαίρεση της περίσσειας λίπους μέρος αυτού στη συνέχεια, αξιοποιείται προς όφελός μας, αφού, επανατοποθετείται στις περιοχές όπου υπάρχει «έλλειψη» με τη μέθοδο της βραζιλιάνικης τεχνικής. Συνήθως αφαιρείται από την κοιλιά, τους γλουτούς ή τα γόνατα και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει πιο αρμονικό σχήμα στο σώμα ή το πρόσωπο, να διορθώσει τις καμπύλες στους γοφούς κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, ακόμη και να λειαίνει τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα (εμβυθίσεις). Το αυτόλογο λίπος θα συμπεριφερθεί ως τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει βελτιωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται παράλληλα ανόρθωση και αλλαγή στο σχήμα των γλουτών. Εξάλλου είναι η μέθοδος μέσω της οποίας επιτυγχάνεται ανόρθωση γλουτών αλλά και βελτίωση της χαλάρωσης, ειδικά στις νέες γυναίκες. Τα πόδια φαίνονται ψηλότερα και η ενδιαφερόμενη φαίνεται και είναι πιο λεπτή, χωρίς αντιαισθητικά «ψωμάκια».

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι ότι πραγματοποιείται χωρίς διανυκτέρευση και με τοπική αναισθησία ενώ η επέμβαση διαρκεί μόλις μισή ώρα, χωρίς πόνο.
Ένας άριστος συνδυασμός τεχνικών για βέλτιστα αποτελέσματα είναι αυτός της λιποπλαστικής που ακολουθείται από τη νέα, εντυπωσιακών αποτελεσμάτων μέθοδο του skin needling.
Νέα τεχνική λείανση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη δέρματος με ρολό (roller)- φυσικός νέοςς τρόπος που βασίζεται στη βιολογία του κολλαγόνου

Skin needling
Αναζητώντας ένα όμορφο, λείο, νεανικό και υγιές δέρμα… η μέθοδος Skin Needling μας εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα σε αυτή την προσδοκία !
Το Skin Needling είναι μία μέθοδος λιγότερο παρεμβατική από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη τεχνική, είναι ήδη δημοφιλής καθώς ο χρόνος ανάρρωσης είναι εξαιρετικά σύντομος με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως.
Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία δέρματος, υπόσχεται λύσεις στα ζητούμενα όλων των γυναικών, όπως:
  • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
  • Βελτίωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» (κυτταρίτιδας) και λείανση του δέρματος στις πάσχουσες περιοχές
  • Βελτίωση της όψης των ραγάδων
  • Βελτίωση των εμβυθίσεων της ακμής
  • Μείωση του βάθους των ρυτίδων και εξάλειψη της λεπτής ρυτίδωσης
  • Λείανση των ουλών
  • Το Skin Needling είναι εύκολο στην εφαρμογή του. Χρησιμοποιείται μία συσκευή κυλινδρικού σχήματος (roller), που στην επιφάνειά του φέρει μικροσκοπικές ακίδες (roller), όταν οι ακίδες εισέλθουν στο δέρμα, διεγείρεται ο αυξητικός παράγοντας που με τη σειρά του προκαλεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η δημιουργία νέου κολλαγόνου είναι η βάση για κάθε θεραπεία ανάπλασης και αναζωογόνησης.

    Η αποθεραπεία διαρκεί συνήθως μέχρι 3 ημέρες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνει τη μέθοδο ιδιαιτέρως δημοφιλή - λόγω της γρήγορης επιστροφής στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
    Τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 6-8 εβδομάδες από κάθε συνεδρία. Όταν ο χρόνος αποθεραπείας συγκριθεί με τον χρόνο αποθεραπείας άλλων παρεμβατικών μεθόδων, βλέπουμε ότι αποτελεί καταπληκτική εναλλακτική θεραπεία. Είναι εξάλλου και η πιο οικονομική από όλες τις θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος και βελτίωσης της υφής του. Η εφαρμογή του needling μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται μεγαλύτερη παρέμβαση (έκταση και βάθος δέρματος) πραγματοποιείται με συνδυασμό τοπικής αναισθησίας και μέθης παρουσία έμπειρου αναισθησιολόγου.

    Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν συσκευές για skin needling που χρησιμοποιούνται για στοχευμένες περιοχές, που είναι δύσκολα προσβάσιμες. Το skin needling είναι αποτελεσματική θεραπεία για ευαίσθητες περιοχές δέρματος για τις οποίες δεν ενδείκνυνται άλλες θεραπείες, όπως την περιοχή γύρω από τα μάτια, ειδικά την περιοχή κάτω από αυτά, την περιοχή του λαιμού και την ράχη των χεριών. Η τεχνική είναι απολύτως ασφαλής καθώς δεν υπάρχει περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων ή παρενεργειών. Λόγω του ότι αποτελεί μη-παρεμβατική τεχνική και η φροντίδα που ακολουθεί τη διαδικασία, είναι πολύ απλή, η απορρέουσα πιθανότητα δυσκολιών, παρουσιάζεται απειροελάχιστη. Στο Skin Needling δεν χρησιμοποιούνται προσθετικά υλικά.

    Εάν λοιπόν, εντοπίζετε μικρές ατέλειες, μην ανησυχείτε… η πλαστική χειρουργική μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις για να απαλλαγείτε από αυτές, γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα.


    Πηγή: womenonly.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...