Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Οδηγίες χρήσεις των αντρών

Πώς να μάθετε τι χρειάζεται ένας άντρας.
Η διαμάχη των δύο φύλων κράτα χρόνια πριν. Και οι δύο πλευρές συμφωνούν μόνο σ’ ένα πράγμα, ότι κανένας τους δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου. Όποτε ζητάτε κάτι από το σύντροφό σας ή το αντίστροφο είναι σαν μιλάτε σ’ άλλη γλώσσα. Καμία επικοινωνία...









Σήμερα, ο βαθμός δυσκολίας στην επικοινωνία έχει ανέβει κι άλλο. Και το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος αλλά και διάθεση να ασχοληθείτε. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε παρακάτω μερικές γενικές «οδηγίες χρήσης» των ανδρών μήπως δείτε κάποια αλλαγή:


Οι άντρες πρέπει να νιώθουν χρήσιμοι: Βρίσκεται μέσα στο DNA τους. Από τα χρόνια των σπηλαίων, έχουν προγραμματιστεί να προστατεύουν και να φροντίζουν την οικογένεια τους. Όταν μια δυναμική γυναίκα τους στερεί την ιδιότητά τους αυτή, απορρυθμίζονται. Αφήστε τους λοιπόν να αλλάξουν τις καμένες λάμπες στο σπίτι, να σας βοηθήσουν με τα νέα gadgets, να κουβαλήσουν κάτι βαρύ, σε γενικές γραμμές αφήστε του να νιώσουν χρήσιμοι.

Οι άντρες δεν είναι multi- task: Σε αντίθεση με μια γυναίκα, που μπορεί ταυτόχρονα να μιλά με την κολλητή της στο τηλέφωνο, να φροντίζει τα παιδιά, να μαγειρεύει, να στέλνει επαγγελματικά e mails και παράλληλα να απαντά στο σύζυγό της για το πού είναι οι κάλτσες του, ο άντρας είναι προγραμματισμένος για μία και μόνο δουλειά τη φορά. Όλος αυτός ο πανικός τον μπλοκάρει και του δημιουργεί άγχος. Δικαίως, δεν φταίει εκείνος αλλά η φύση του. Έχει προγραμματιστεί να κάθεται ακίνητος και να περιμένει το θήραμά του. Για το λόγο αυτό, εξηγήστε του απλά τι πρέπει να κάνει κάθε φορά. One step at a time.

Οι άντρες έχουν πιο πολύ όρεξη για σεξ από τις γυναίκες: Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες προτιμούν την ποιότητα από τη ποσότητα. Τι να κάνουμε τώρα; Το κάθε φύλο είναι προγραμματισμένο για διαφορετικό ρόλο.

Οι άντρες προτιμούν να είναι πιο ψηλοί, πλουσιότεροι και εξυπνότεροι από τις γυναίκες που επιλέγουν να βγουν: Τι πρόβλημα και αυτό; Συγνώμη, μια έξυπνη, πετυχημένη και ψηλή γυναίκα δεν έχει καμία ελπίδα;

Οι άντρες θέλουν να τους ακούτε: Ειδικά όταν μιλούν για τα θέματα που τους αρέσουν, δεν θέλουν καμία διακοπή από το συνομιλητή τους. Αν εσείς έχετε άποψη για όλα και μπορείτε να μιλήσετε ακόμα και για τον χθεσινό match, τότε ίσως γι αυτό είστε ακόμα single! Αν πάλι, τον αφήσετε να μιλάει όλο το βράδυ και να συμφωνείτε με όσα λέει κοιτώντας τον μαγεμένες, πολύ πιθανό να σας ερωτευθεί κιόλας. Όχι καθόλου εγωιστικό από μεριά τους. C’est la vie.

Οι άντρες δεν κοιτούν πότε τις λεπτομέρειες της εξωτερικής σας εμφάνισης: Οι straight άντρες παρατηρούν συνολικά αν μια γυναικά είναι όμορφη και περιποιημένη. Κοιτούν φυσικά το σώμα της και γενικότερα την αύρα που αποπνέει.

Οι άντρες δεν αλλάζουν μετά τα 18: Σπάνια θα αλλάξει ένας άντρας μεγαλώνοντας. Είναι αυτό που λένε οι γυναίκες, «οι άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ». Ωστόσο, μπορεί να αλλάξουν χάρη σε εσάς ή να μείνουν ίδιοι. Αυτό εξαρτάται με τι περιμένετε από εκείνους. Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να το παραδεχθούν αυτό.  Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες «κρίσεις ειλικρίνειας» που τότε λένε και κανένα ευχαριστώ.


Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...