Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Αναπτυχθηκαν για τον κινηματογράφο και διαδόθηκαν από το κίνημα Mod της δεκαετίας του '60, οι  ψεύτικες βλεφαρίδες απέκτησαν μεγάλη δημοσιότητα όταν το supermodel Twiggy τις έκανε μέρος της εμφάνισης της- το σήμα κατατεθέν της. Αυτές τις μέρες οι ψεύτικες  βλεφαρίδες....
















εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, αλλά συχνά γίνεται κατάχρηση τους. Πολλοί μακιγιέρ και καταναλωτές δεν φαίνεται να κατανοούν ότι ο πρωταρχικός στόχος των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι πραγματικες, και όχι κάτι υπερβολικά ψέυτικες.


Με τις βλεφαρίδες, προτιμουμε αυτές που κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται εντυπωσιακά και φυσικά και όχι κάτι που φαίνεται ψεύτικο. Φυσικά, υπάρχουν φορές που μπορεί να θέλετε μια πιο ακραία εμφάνιση. Αλλά αν θέλετε να πετύχετε μια υπερβολική, δραματική εμφάνιση ή απλά να προσθέσετε στις βλεφαρίδες σας περισσότερο όγκο, οι ψεύτικες βλεφαρίδες  χρειάζονται εξάσκηση στην τοποθετηση.

Τέσσερις βασικοί τύποι :

Βγαίνουν σε τρία υλικά: ανθρώπινες τρίχες, τρίχες ζώων και συνθετικές ίνες.Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι βλεφαρίδων διαθέσιμοι.  


Strip


One-piece ψευτικες βλεφαρίδες  που βγαίνουν σε διάφορα μήκη και μεγέθη.

 Ατομικές

Ατομικές που τοποθετούνται ξεχωριστά-καθε μια μιμείται μια ατομική τρίχα.

“Clump” or “Cluster”
 

Ενα μικρό group ατομικών βλεφαρίδων που δεσμεύονται μαζί, συνήθως σε ένα σχήμα V, για να δώσουν περισσότερο όγκο.

Extensions

Ατομικές άκρες που εφαρμόζονται για να δώσουν την ψευδαίσθηση μιας πραγματικής βλεφαρίδας, αλλά απλά μακρύτερης.

Οι ατομικές και  Clump βγαίνουν σε 2 σχέδια “knotted” και “knot-free”.Οι Knotted βλεφαρίδες δεσμεύονται από έναν κόμβο, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερη επιφάνεια για την κόλλα και τις καθιστά πιο εύκολες να τοποθετηθούν.Οι knot-free βλεφαρίδες δεν έχουν ένα κόμπο που να τις ενώνει. Ως εκ τούτου, είναι πιο δύσκολο να εφαρμοστούν, αλλά επίσης φαίνονται πιο φυσικες. Μέσα σε όλα αυτά τα είδη, θα βρείτε τα πάντα, από μη ανιχνεύσιμες, με φυσική όψη , διακοσμημένες με φτερά ή κρυστάλλους....

Τρεις βασικοί κανόνες:
 
1: Βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει

Το να σας ταιριάζουν είναι σημαντικό για το συνολικό μακιγιάζ των ματιών.Έτσι, πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο στυλ,μέγεθος, μήκος και ένταση για το σχήμα των ματιών σας.

 
2: Πόσες ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείτε να βάλετε?

 
Ένας γενικός κανόνας είναι να εξετάσετε το μήκος και το πάχος. Οσο μεγαλύτερο είναι το μήκος ή όσο πιο στενά είναι ενωμενες οι βλεφαρίδες , το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι προφανές ότι  φοράτε ψευτικές βλεφαρίδες .

 
3: Προσαρμοστε τες στα μάτια σας

Οι βλεφαρίδες μπορούν να κοπουν στο σωστό σχήμα για κάθε μάτι. Προτιμήστε να προσαρμόζετε τις ψευτικες βλεφαρίδες επιλέγοντας διάφορα σχήματα που να ταιριάζουν με τα μάτια σας. Στη συνέχεια, συνδυάστε τες στην εφαρμογή.


Συμβουλές Εφαρμογής

Εδώ είναι μια βασική ανάλυση για τις πολλές μορφές που διατίθονται, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε πότε, πού, και γιατί να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο στυλ. 

Φυσικες, Αραιες, ή ομοιόμορφα κατανεμημένες 


 Ιδανικές για προσθήκη όγκου,φυσική εμφάνιση.Τρικ για να δείχνουν φυσικές είναι να κόψετε το εξωτερικό μέρος της βλεφαρίδας και να χρησιμοποιήσετε το μεσαίο κομμάτι στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το άκρο της μπορεί μερικές φορές να φαίνεται πολύ πιο υπερβολικό από το μεσαίο κομμάτι.

Spike

 
Είναι πιο χοντρές στη βάση ή μυτερες στην άκρη και είναι συσπειρωμένες μαζί- ιδανικές για retro ή vintage look.

Crisscross ή X


Σε ορισμένους τύπους ματιών, όπως στα μικρότερα μάτια ή στα πεσμένα βλέφαρα, δεν ταιριάζουν όλοι οι τύποι βλεφαρίδων. Αν θέλετε να προσθέσετε δράμα και ακραία διάσταση χωρίς επιπλέον βάρος, ένα crisscrossed  στυλ, στο οποίο οι τρίχες επικαλύπτονται σε ένα σχήμα "Χ", μπορεί να είναι η καλύτερη σας επιλογή.

Swept, Γωνία, ή "Hollywood"

  Ιδανικές για cat eye look ή για εμφάνιση Old Hollywood.Εξαιρετική επιλογή όταν χρησιμοποιείτε υγρό eyeliner.

Πυκνες, Ογκώδεις, ή γεμάτες

 Όταν θέλετε δράμα που δεν δίνει αναγκαστικά φυσικό αποτέλεσμα, αυτες οι βλεφαρίδες είναι για σας.
  

Wisps

 Είναι βλεφαρίδες που κατα μήκος τους το μηκος των βλεφαρίδων αλλάζει και ενσωματώνονται μαζί σε διάφορα layers.Είναι ένα ευέλικτο στυλ- κομψό ή φυσικό ή ρομαντικό.

Clumps ή Clusters 

 Είτε φοράτε τις “knotted” ή “knot-free” versions , αυτές οι βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν μόνες τους ή σε μία λωρίδα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορούν να κάνουν τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά και να επιστήσουν την προσοχή στο σημείο που θέλετε κατά μήκος του βλεφάρου.

Ατομικές

Είναι φανταστικες για μια πραγματικά φυσική εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ισχυρότερη κόλλα και να τις εφαρμόσετε κάτω από τις πραγματικές για να προσθέσετε μήκος και όγκο. Ακόμα και οι πιο στενοι σας φίλοι δεν θα τις παρατηρήσουν.

Πηγή:mepareitsa.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...