Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι? Σας βρήκαμε τα 10 καλύτερα και φθηνά προιόντα βαφών μαλλιών!

Χωρίς την βαφη μαλλιών, η Marilyn Monroe θα περνούσε όλη της τη ζωή ως Norma Jeane Mortenson. Και η Jessica Rabbit; Θα ήταν απλώς  άλλο ένα όμορφο κουνέλι σε ένα κόκκινο φόρεμα. Είτε είναι ανταύγειες,lowlights ή ξανθό, το χρώμα των μαλλιών έχει τη δύναμη να μετατρέψει την εμφάνιση σας....















 


L'Oréal Paris FERIA WILD OMBRE-- 10 ευρω
 
Το να πάτε σε ένα κομμωτήριο για να αποκτήσετε ombre μαλλιά είναι σαν να πληρώνετε για ενα μεταχειρισμένο τζιν. Αυτό το νέο κιτ σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ανταύγειες σας που έχουν κατεβεί αρκετά απο την ρίζα με την τοποθέτηση ενός χρώματος μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτο από τη βάση των μαλλιών σας. Για μια δραματική αλλαγή, βάψτε με το χρώμα όλα τα μαλλιά σας από το πηγούνι μέχρι τις άκρες. Ή κρατήστε τα πράγματα απλά και όχι πολύ έντονα, κρατώντας το πινέλο κάθετα και σαρώνοντας το πάνω από μικρά τμήματα μαλλιών εστιάζοντας στα άκρα.











 GARNIER OLIA OIL POWERED PERMANENT COLOR - 8 ευρω

Τα έλαια σε αυτήν την formula δεν είναι μόνο για βαθιά περιποίηση-conditioning, μπορούν επίσης να βάψουν με χρώμα τα μαλλιά σας. Με άλλα λόγια, η απόχρωση σας θα διαρκέσει περισσότερο και θα φαίνεται πιο πλούσια. Δοκιμάσαμε το πιο δύσκολο από όλα τα χρώματα μαλλιών για να διατηρηθεί:το κερασι κόκκινο (060). Και ναι, αυτό διήρκεσε μέχρι που οι ρίζες μας μεγάλωσαν τέσσερις εβδομάδες αργότερα.









AVON ADVANCE TECHNIQUES COLOR PROTECTION GREY ROOT TOUCH-UP--6 ευρω

Όπως σας έχουμε απαντήσει σε ερωτήσεις σας σχετικές με το πως να κρύψετε τα γκρί ή άσπρα μαλλιά σας ,μπορείτε να αγοράσετε μια θαυματουργή μάσκαρα μαλλιών.Αν δεν έχετε χρόνο για να βάψετε τις ρίζες σας  η προσωρινής βαφής μάσκαρα κρύβει τις γκρι αποχρώσεις αλλά και τις ρίζες μέχρι το επόμενο λούσιμο σας. Το πινέλο το οποίο διαμορφώνεται όπως στην μάσκαρα,τοποθετεί καφέ και μαύρη χρωστική ουσία ομοιόμορφα στα μαλλιά για φυσική κάλυψη.

 JOHN FRIEDA BRILLIANT BRUNETTE LIQUID SHINE COLOR GLAZE--8 ευρω

Οποιοσδήποτε κολοριστ θα σας πει: Το glaze είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε "ψεύτικο" δροσερό ​​χρώμα (σχεδόν κάθε διασημότητα παίρνει ενα πριν τα Όσκαρ). Αυτή η φόρμουλα ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει προσωρινά τις μελαχρινες αποχρώσεις μεταξύ βαφων.













 CLAIROL NICE 'N EASY COLOR BLEND FOAM-- 8 ευρω

Είστε νευρική που βάφετε τα μαλλιά σας για την πρώτη φορά;Τότε αυτό είναι το κιτ που πρέπει να επιλέξετε. Οι απλές, με τρια-βήματα οδηγίες που αναγράφονται τόσο στο φυλλάδιο οσο και στα μπουκάλια, δεν μπορείτε να τις χάσετε,και ο χρωστικός αφρός είναι πιο εύκολο να χειρισθει από ότι οι κρέμες ή τα υγρά. Εάν είστε ακόμα αβέβαιες, επιλέξτε για τα μαλλιά σας ενα χρώμα μερικές αποχρώσεις πιο σκούρο  απο ότι πιο ανοιχτό. Σχεδόν πάντα κάνει λιγότερη ζημιά στα μαλλιά μας.









REVLON LUXURIOUS COLORSILK BUTTERCREAM-- 5 ευρω

Ιδανική για άτομα με "κατεστραμμένα" μαλλιά, αφού το προιόν αυτό αποτρέπει την βαφή απο την διαδικασία oversaturation και έτσι βγαίνει το χρώμα ομοιόμορφα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Επιπλέον, το μάνγκο, η καρύδα, και το shea butter στην χωρίς αμμωνία formula θα κάνει τα μαλλιά σας αισθητά πιο λεία και λαμπερά.

 JOHN FRIEDA PRECISION FOAM COLOUR-- 10 ευρω

Η "χτυπημένη" υφή της βαφής είναι «αλάνθαστη».Η απαλή σύσταση είναι εύκολη για την διαδικασία της βαφής έτσι ώστε το χρώμα να είναι όμοιο από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Μετά από μια εφαρμογή του Dark Chocolate Brown, μείναμε με όμορφα, πλούσια μελαχρινα μαλλιά.
 MANIC PANIC-- 10 ευρω

Δεν προτείνουμε να ακολουθήσετε τις επιλογές της Katy Perry και να βάψετε μπλε ολόκληρο το κεφάλι σας (εκτός και αν θέλετε φυσικά), αλλά μια προσεκτικά τοποθετημένη τούφα χρώματος μωβ ή απαλου ροζ στα άκρα θα σας κάνει να φαίνεσται πολύ δροσερή όταν η διαδικασία γίνει σωστά. Αυτή η μάρκα έχει τις πιο τολμηρές αποχρώσεις (Purple Haze, Green Envy, Electric Banana).Τοποθετήστε το χρώμα στο πιο ανοιχτόχρωμο τμήμα των μαλλιών σας για να αποφύγετε πορτοκαλί τόνους στα μαλλιά. Και αυτές που φοβούνται για την δέσμευση τέτοιας απόχρωσης βαφής? Μην φοβάστε το χρώμα φέυγει με τα λουσίματα μετά από τέσσερις έως έξι εβδομάδες


L'ORÉAL PARIS SUPERIOR PREFERENCE FADE-DEFYING COLOR & SHINE SYSTEM-- 7 ευρω

Η εκτεταμένη άκρη εφαρμογής έφτασε ακόμα και τις πιο επίμονες ρίζες, και το γυαλιστερό καφέ χρώμα  κράτησε για εβδομάδες χωρίς να ξεθωριάσει. Αλλά εκπληκτικά, το αγαπημένο μας μέρος του σετ ήταν το πολλαπλών χρήσεων conditioner. Έκανε τα μαλλιά μας τόσο γυαλιστερά και λεία που θέλουμε άλλο ενα κιτ απλά για να το αποκτήσουμε και πάλι.


 RITA HAZAN POP COLOR-- 13 ευρω


Αν θέλετε ενα δραματικό χρώμα που θα  φύγει με τό λούσιμο μέσα σε λίγες μέρες, βρήκαμε ότι αυτό το προιόν είναι το πιο αξιόπιστο. Εχει δημιουργηθεί απο την κολορίστ Rita Hazan ~ τα μοβ, πετρόλ και ροζ χρώματος σπρέι  έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εμφανιζονται έντονα και ζωντανά και στις ξανθιές και στις μελαχρινές.Το καλύτερο? Μπορείτε με ένα μόνο λούσιμο να ξεπλύνετε το χρώμα και να επιστρεψετε στο φυσικό σας.

















Πηγή:mepareitsa.com

3 σχόλια:

  1. που μπορουμε να βρουμε τις βαφες manic panic στην Ελλαδα? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς κορίτσια μου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κάπου μέχρι στιγμής(από όσο ξέρω τουλάχιστον)... Μπορείτε όμως να τα βρείτε on-line στο ebay και σε καλή τιμή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...