Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

TRENDS: Ποιες είναι οι τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013;

Οι φετινές τάσεις στα παπούτσια έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες και παίζουν έντονα με την γυναικεία φαντασία και αισθητική. Αν είσαι fan των παπουτσιών, τότε σίγουρα στη συλλογή σου δεν θα βρει κανείς συνηθισμένα μοντέλα αλλά κομμάτια με ιδιαίτερα τακούνια, χρώματα και σχέδια. Οι φετινές τάσεις λοιπόν είναι για εσένα και δύσκολα μπορείς να απορρίψεις κάποιο κομμάτι υποστηρίζοντας πως είναι passe...








Η ποικιλία στα τακούνια στο φάρδος και στο μήκος τους είναι μεγάλη. Τα χρώματα κυμαίνονται από έντονα, γήινα και παστέλ μέχρι μεταλλικά και εμπριμέ. Ενώ το PVC και ο γεωμετρικός χαρακτήρας είναι τα βασικά στοιχεία της εποχής. Σημείωμε πως οι μυτερές γόβες είναι στη μόδα όπως επίσης και τα πέδιλα με κομψή μύτη στην όψη τους.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρέα με τις συλλογές ρούχων τους παρουσίασαν και τα παπούτσια της σεζόν και αξίζει να δεις τι μας προτείνουν να επιλέξουμε.


Μεταλλικά γοβάκια

Από αριστερά: Balmain, Calvin Klein
Αν κάτι σου φωνάζει από μακριά πως φέτος είναι στη μόδα τότε αυτό είναι οι μεταλλικές γόβες και τα πέδιλα. Επέλεξε κλασικές γραμμές είτε σε ασημί είτε σε χρυσό και δώσε λάμψη σε μονόχρωμα σύνολα.



Μποτάκια peep toes

Από αριστερά: Balmain, Victoria Beckham
Ποιος είπε ότι τα ankle boots είναι στοιχείο του χειμώνα. Οι οίκοι τα προσφέρουν σε αφθονία και την ανοιξιάτικη σεζόν
αφήνοντας τα δαχτυλάκια σου σε κοινή θέα.



Αrchitectural Shoes

Από αριστερά: Fendi, Rodarte
Η γεωμετρικότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από το κόψιμο ενός παπουτσιού αλλά και από τα σχέδια που το κοσμούν. Κύβοι, γραμμές και ρίγες έρχονται να δώσουν γραμμικό χαρακτήρα στη φετινή μόδα.



Γόβες με διαφάνεια PVC

Από αριστερά: Chanel, Michael Kors
Η πλαστική διαφάνεια ήταν από πέρυσι στη μόδα και συνεχίζει και φέτος ακόμη και στα πιο κλασικά κομμάτια που είναι οι γόβες. Επιλέγεις το χρώμα που θέλεις να έχει η μύτη και το τακούνι σου και αφήνεις το υπόλοιπο πέλμα στη θέα του κοινού.



Slingback γόβες

Από αριστερά: Michael Kors, Giambattista Valli
Οι μυτερές γόβες μπορεί να σου φαίνονται πιο χειμερινή επιλογή και μάλλον διάβασαν το μυαλό σου οι μεγάλοι οίκοι και πέρασαν ένα λουράκι στο πίσω μέρος του παπουτσιού σου.



Γόβες άλλοτε φλατ κι άλλοτε με μικρό τακούνι

Από αριστερά: Louis Vuitton, Miu Miu
Τα φλατ παπούτσια σίγουρα μας βολεύουν όλες και φέτος οι λάτρεις των χαμηλών τακουνιών βρήκαν τις γόβες τους. Ενώ το πολύ χαμηλό τακούνι έρχεται να σου δώσει λίγους παραπάνω πόντους ύψους.



Πλατφόρμες με σκαλιστά τακούνια

Από αριστερά: Dolce&Gabbana, Gianfranco Ferre
Ιδιαίτερα σχέδια που έρχονται να μεταμορφώσουν το παπούτσι σου σε έργο τέχνης. Ανάγλυφες επιλογές σε πάτους από πλατφόρμες και πέδιλα έρχονται να ολοκληρώσουν τις ανοιξιάτικες επιλογές σου.



Κλασικές γόβες

Από αριστερά: Oscar de la Renta, Dior
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζευγάρι γόβες και φέτος η μόδα επαναφέρει τα πιο κλασικά της κομμάτια. Οι μαύρες με ελαφριά μύτη στην όψη είναι το must wear ενώ οι πιο τολμηρές μπορούν να τις επιλέξουν σε πολλά χρώματα.



Με χοντρό τακούνι

Από αριστερά: Tommy Hilfiger, Bottega Veneta
Τα λεπτά stilettos τακούνια είναι το πιο sexy χαρτί που κρατάει η γυναίκα αλλά η μόδα διαθέτει κι ένα στιλ αρκετά πιο αναπαυτικό, αυτό με τα τετράγωνα μεγάλα τακούνια. Μπορεί να αφαιρούν κάτι από την θηλυκότητά σου προσθέτουν όμως άνεση και στιλ.



Πέδιλα

Από αριστερά: Salvatore Ferragamo, Mulberry
Τα λουράκια στα παπούτσια δεν είναι κάτι και τόσο πρωτότυπο και φέτος τα πέδιλα είναι γεμάτα από αυτά. Είτε απλά δερμάτινα κομμάτια είτε από ύφασμα και γεμάτα prints, δύσκολα θα κάνουν τα πόδια σου να δείξουν αδιάφορα.



Strappy μπότες


Από αριστερά: Salvatore Ferragamo, Alexander Wang
Η S&M διάθεση δεν μας αποχαιρετά ούτε την Άνοιξη με μαύρες μπότες που φτάνουν είτε μέχρι το γόνατο είτε σταματούν εκεί και δένουν με κορδόνια που μοιάζουν ατελείωτα. Για τις τολμηρές οπαδούς των παπουτσιών!



Ιδιαίτερα τακούνια

Από αριστερά: Alexander McQueen, Gianfranceo Ferre
Χρόνια κρατάει αυτή η διάθεση του οίκου McQueen να μην βάζει τακούνια στα πέδιλα ακόμη και στα μποτάκια του. Έτσι έγινε και φέτος λοιπόν προσθέτοντας ένα μικρό κομμάτι που μοιάζει με ουρίτσα. Τα ιδιαίτερα τακούνια δεν σταμάτησαν εκεί όμως και στην παρέα ήρθαν και οι βίδες όπως και οι γωνίες.


Πλατφόρμες

Από αριστερά: Prada, Stella McCartney
Οι πλατφόρμες είναι σίγουρα το πιο βολικό παπούτσι στη ζωή της γυναίκας. Το συγκεκριμένο προσφέρει ύψος αλλά αφαιρεί κάθε ίχνος θηλυκότητας.



Chic Simplicity

Από αριστερά: Gucci, Oscar de la Renta
Τα λεπτά πέδιλα πάντα κολακεύουν τα γυναικεία πόδια. Μία απόλυτα διαχρονική αγορά είναι σε μπεζ και χρυσό ενώ η φετινή μόδα θέλει να παίξουμε με τα χρώματα επιλέγοντας ζουμερές αποχρώσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...