Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

9+1 Σημαντικές συμβουλές από τον Αχιλλέα Χαρίτο για το μακιγιάζ της Άνοιξης

Ο κορυφαίος make-up artist σας προτείνει έξυπνα κι εύκολα tips να ξεχωρίσετε με το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας...








 



1. Μην ακολουθείτε την μόδα. Μην παρασύρεστε από τα εντυπωσιακά make-up looks των μοντέλων που έχουν υποστεί Photoshop. Να είστε ο εαυτός σας και να υποστηρίζετε την εικόνα σας.


2. Για να υποστηρίξετε την εικόνα σας, η μόδα και οι τάσεις σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες. Γι αυτό δανειστείτε τις και ενσωματώστε τις στο δικό σας look και χαρακτήρα.


3. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και παίξτε με τα χρώματα. Τολμήστε χρωματιστά μολύβια ματιών και χαρούμενα χρωματιστά mascaras.


4. Με ένα μολύβι σε έντονο χρώμα π.χ. λαχανί ή τιρκουάζ, φτιάξτε μία γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο και χρησιμοποιήστε μία μωβ-ηλεκτρίκ mascara. Όσο εκκεντρικό κι αν σας φαίνεται το αποτέλεσμα, είναι διακριτικό και χαρούμενο.


5. Παίξτε με 2 χρωματιστά mascara και 2 χρωματιστά μολύβια. Π.χ. Χρησιμοποιήστε μπλε-ηλεκτρίκ mascara στις πάνω βλεφαρίδες και πράσινο-ηλεκτρίκ στις κάτω. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ηλεκτρίκ-πράσινο μολύβι/eyeliner στο πάνω βλέφαρο και μπλε ηλεκτρίκ μολύβι/eyeliner στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο. Τολμήστε το και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει, καθώς δεν είναι κραυγαλέο.


6. Ξεχάστε τα περίτεχνα βαμμένα μάτια με συνδυασμούς σκιών. Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τις σκιές, μία γυαλιστερή μπεζ σκιά σε όλο το επάνω βλέφαρο με ένα εντυπωσιακό eyeliner και άφθονο mascara, δίνει νεανικό, φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα.


7. Προτιμήστε ρουζ σε παστέλ αποχρώσεις, φρέσκιες, χαρούμενες και με ματ υφή. Με ένα γυαλιστερό all over προσθέστε στο ρουζ λάμψη, αν σας κάνει κέφι. (Μην ξεχνάτε: Το ματ γίνεται γυαλιστερό, το γυαλιστερό όμως δεν γίνεται ματ.)


8. Ξεχάστε τα κλασσικά κραγιόν και βάψτε με αδιάβροχο μολύβι όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Αγγίξτε τη μέση των χειλιών με λαμπερό lip-gloss σε έντονη κόκκινη απόχρωση, άσχετα από το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει στα χείλη.


9. Χρησιμοποιήστε υγρό διάφανο make-up σε πρόσωπο και λαιμό ακριβώς στην απόχρωση της επιδερμίδας σας και αντί για πούδρα, χρησιμοποιήστε γυαλιστερό all over από τους ώμους μέχρι το μέτωπο. Στη συνέχεια, επιλέξετε ένα σταθερό κόκκινο κραγιόν και άφθονο χρωματιστό mascara π.χ. μπορντώ ή μωβ ή μπλε και θα έχετε μία πολύ λαμπερή εμφάνιση.


10. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι όλη η έκφραση των ματιών. Διαλέξτε το κατάλληλο μολύβι για τα φρύδια σας ( αν θέλετε κάντε τα λίγο πιο σκούρα) και φροντίστε να έχουν ένα άψογο σχήμα χωρίς καμπύλες αλλά με γωνίες και σε όσο πιο φυσικό μέγεθος μπορείτε. Extra tip: Αν τα μαλλιά σας έχουν απόχρωση που ελαφρά κοκκινίζει (μελί ή κόκκινο ή καστανοκόκκινο), τολμήστε να βάψετε τα φρύδια σας με μολύβι χειλιών σε φυσική απόχρωση. Θα έχετε έτσι ένα απροσδόκητα λαμπερό αποτέλεσμα, ειδικά αν τα μάτια σας είναι πράσινα.


More info: Το all-over είναι ένα compact προϊόν σε μορφή πούδρας με διάφανο αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολύ γυαλιστερό σε διάφορες αποχρώσεις και έχει την ιδιότητα να κάνει πολύ λαμπερή την επιδερμίδα για μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη, πιγούνι, ώμους και μπούστο. ( Προτιμήστε την διάφανη μπεζ απόχρωση.)




 Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...