Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τι σημαίνει το χρώμα των μαλλιών μου;

Τα μαλλιά μιας γυναίκας συχνά είναι δείκτης για τη διάθεση αλλά και τη συμπεριφορά που θέλει να ακολουθήσει μετά από μια επικείμενη αλλαγή. Θα διαπιστώσετε ότι μετά το κομμωτήριο, όλα φαίνονται πολύ καλύτερα και πιο ευχάριστα...











Σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, το κίνητρο μιας γυναίκας για αλλαγή στη κόμη της, έχει σαν κύριο στόχο να βγει από την αφάνεια και να γίνει το κέντρο της προσοχής για όλους. Ιδίως τους άντρες.

Διαβάστε πιο κάτω το, το χρώμα που έχετε επιλέξει ή θα σκέφτεστε να αλλάξετε, τι ακριβώς σημαίνει.

    Αν θα επιλέξετε μαύρο χρώμα, τότε θέλετε να δηλώσετε τη προσωπική σας δύναμη σε όλους, αλλά και ένα τρόπο επιβολής προς αυτούς. Έχετε τη διάθεση, να μην αφήσετε να γίνουν πράγματα από μόνα τους, αλλά να τα προκαλέσετε.
    Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι σημάδι πάθους και απόλυτου αισθησιασμού. Έχει όμως κάτι το περίεργο αυτό το χρώμα. Σημαίνει ότι η διάθεση σας είναι πολύ ευμετάβλητη.
    Το καστανό από την άλλη θέλει να δείξει ότι είστε ένας ανοιχτός άνθρωπος, και έχετε απόλυτη ειλικρίνεια. Δείχνει την ισορροπία και την ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο.
    Το ξανθό χρώμα, έχει την τάση να είναι πολύ πιο χαρούμενο και γενικά η γυναίκα, που τα προτιμάει θέλει να φαίνεται ανέμελη και πολύ ενθουσιώδης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές των χρωμάτων είναι σημάδι που δείχνει πολλά για τη διάθεση και το χαρακτήρα μιας γυναίκας.

Προσοχή λοιπόν τι θέλετε να δείξετε!





Πηγή:beu.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...