Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Διακόσμηση γάμου με λεμόνια

Είναι ξινό αλλά υγιεινό, είναι μικρό και πολύ εντυπωσιακό χάρη στο χρώμα του.. ο λόγος για το υπέροχο λεμόνι!
Αν είστε λάτρης του λεμονιού τι θα λέγατε να το θέσετε ως κεντρικό στοιχείο στο γάμο σας;




















Ξεκινήστε με τα προσκλητήρια τοποθετώντας μια κίτρινη κορδέλα, συνεχίστε με τις μπομπονιέρες επιλέγοντας κουφέτα με γεύση λεμόνι και τούλια σε κίτρινο χρώμα. Ως wedding favor δώστε στους καλεσμένους σας μαρμελάδες από λεμόνι ή κάποιο κουτάκι με καραμέλες λεμονιού.

Στη διακόσμηση της δεξίωσης βάλτε το λεμόνι στο κέντρο των τραπεζιών μέσα σε γυάλες ή μεγάλα μπολ. Στην είσοδο της αίθουσας δημιουργήστε ένα ‘λεμονάτο’ σκηνικό με ζαχαρωτά σε κίτρινο χρώμα, κανάτες με χυμό λεμόνι, ζαχαρωμένες φέτες λεμονιού, καραμέλες και γλυκό του κουταλιού λεμόνι.

Τοποθετήστε κίτρινες κορδέλες στα καθίσματα και μεγάλα runners στα τραπέζια στο ίδιο χρώμα. Αν θέλετε να σπάσετε το μονότονο κίτρινο χρώμα αλλά να παραμείνει το λεμόνι ως κεντρική ιδέα το lime με το σκούρο πράσινο χρώμα του θα δώσει στη δεξίωση μια εξαιρετική αντίθεση! Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε με κάποιο άλλο χρώμα ή φρούτο το λεμόνι τότε μπορείτε να επιλέξετε το μαύρο ή το λευκό, το πορτοκάλι ή το μάνγο!

Σε κάθε περίπτωση μην βάλετε το λεμόνι να πρωταγωνιστεί στο φαγητό και στα γλυκά γιατί πολλοί είναι αυτοί που δεν αντέχουν την ξινίλα. 

Πάρτε ιδέες για διακόσμηση με λεμόνι στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


















































































Πηγή:provagamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...