Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πανκ εμφανίσεις που θα συζητηθούν στο Met Gala 2013

Ένα ακόμη event σταθμός για κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της ήταν το Met Gala με θέμα "Πανκ: Χάος στη Μόδα" και έβαλε τις διάσημες σε μουντ να πειραματιστούν με την μόδα σε πανκ τόνους! Ρίξε μια ματιά και αποφάσισε σε ποια ταιριάζει και σε ποια όχι και τόσο...






 

Η Κάμερον Ντίαζ ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς αφού με αυτή την εντυπωσιακή δημιουργία της Stella McCartney σε royal μοβ χρώμα δείχνει τόσο κούκλα και σικάτη που σίγουρα ξεχωρίζει!

 

Με έμπνευση από τις φλόγες της φωτιάς η Μπιγιονσέ με ένα λουκ που συζητήθηκε για διάφορους λόγους μαζί με μαύρα ψηλά γάντια τραβάει τα βλέμματα με μια επιλογή από τον Givenchy Riccardo Tisci σε μια εμφάνιση που ήταν από τις πιο περίεργες της βραδιάς. 

 

Πώς να μην την "κράξουμε" την Κιμ Καρντάσιαν που φόρεσε ένα ολόκληρο κήπο σε φόρεμα και πέταξε και το μπουτάκι έξω; Πολλοί το είπαν τραπεζομάντηλο και άλλοι κουρτίνα το θέμα είναι όμως πως σύμφωνα με τις φήμες όχι μόνο δεν χωρούσε στο φόρεμα που είχε διαλέξει αρχικά αλλά έβαλε και τους σχεδιαστές του Givenchy -που υπογράφουν το λουλουδένιο φουστάνι- να το αλλάζουν τελευταία στιγμή για να μη... σκιστεί (!)και πάλι όμως τι κατάφερε; Δεν παύει να μην είναι μια επιλογή που δεν την κολακεύει καθόλου σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης της.

 

Η επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ στο Met gala ήταν απίστευτη! Το μοναδικό αυτό δαντελένιο κομμάτι της Stella McCartney σε βαθύ, σκούρο κόκκινο χρώμα απογειώσε τη σταρ με το ανάλογο μακιγιάζ.


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ποτέ δεν απογοητεύει στη μεγαλή βραδιά του γκαλά με το printed φόρεμα του οίκου Giles Deacon που συνδυάζει με Christian Louboutin μπότες, σε ένα λουκ που θα έκανε περήφανη και την Κάρι Μπράντσο! 

 

H Μαντόνα με λουκ σε μακιγιάζ και μαλλιά με επιρροές από την Κλεοπάτρα και εντυπωσιακό Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci σύνολο με κάλτσες σε τύπο ζαρτιέρες που δημιουργούν ένα το λιγότερο περίεργο λουκ που συζητήθηκε πολύ. 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ με μια εντυπωσιακή επιλογή με animal prints του οίκου Michael Kors και ένα rock 'n' roll χτένισμα ολοκληρώνει την μοναδική εμφάνιση της σέξι ντίβας! 

 

Την Μπλέικ Λάιβλι την έχουμε συνηθίσει με Chanel αλλά τώρα αποφάισε να το "γυρίσει" με αυτή την ανατρεπτική τουαλέτα με φτερά σε αποχρώσεις του απαλού σμαραγδί από τον οίκο couture Gucci μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

 

H Kέιτ Μπέκινσέιλ έδωσε ένα girlie βάιμπ με αυτή τη μοναδική κοραλλί τουαλέτα του οίκου Albert Ferretti και γόβες στιλέτο κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Το σούπερμόντελ Ζιζέλ Μπούχτεν κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίζουν με αυτό το εντυπωσιακό μίνι φόρεμα Anthony Vaccarello. 

 

H Αν Χάθαγουεϊ δεν άφησε και πάρα πολλά στη φαντασία με την αποκαλυπτική vintage Βαλεντίνο τουαλέτα που διάλεξε για την βραδιά και τράβηξε τα βλέμματα!

 

Η Κέιτι Χολμς έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την λευκή μάξι τουαλέτα της αλλά και με το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει! Τα ξένα μέσα ασχολήθηκαν με το πώς μπορούσαμε να μετρήσουμε τα κόκκαλα στην πλάτη της Κέιτ αφού η λευκή Francisco Costa τουαλέτα της είχε ?ανοιχτή? πλάτη και σίγουρα ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. 

 

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...