Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μεταξωτά μαντήλια: Το πιο hot αξεσουάρ της νέας σεζόν

Τα μαντήλια με πολύχρωμα σχέδια και prints κάνουν δυναμικό comeback για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 και δημιουργούν τα πιο μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα, ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας...

















 
Η απόλυτη τάση για τα μαλλιά για την επερχόμενη σεζόν είναι τα μεταξωτά φουλάρια. Φορεμένα σαν κορδέλα, σε στυλ τυρμπάν που καλύπτει όλο το κεφάλι, με ρετρό ή boho διάθεση… όπως και αν υιοθετήσεις το νέο trend σίγουρα θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου εμφάνιση.
 

Bad hair day?

Η λύση: Μάζεψε τα μαλλιά σου κότσο και φόρεσε σαν κορδέλα με το φιόγκο να δένει στο πίσω ή μπροστά μέρος του κεφαλιού για να δώσεις μια πιο ιδιαίτερη και χαρούμενη νότα στον κλασσικό κότσο μπαλαρίνας.
 

Βαρέθηκες τις αφέλειες ή τη φράντζα σου?

Η λύση: Το μεταξωτό εμπριμέ μαντήλι μπορεί να αποθεώσει κάθε στυλ. Ακόμα και αν έχεις αφέλειες ή φράντζα  μπορείς να φορέσεις σαν κορδέλα το πολύχρωμο αξεσουάρ, αφήνοντας τις αφέλειες να πέφτουν στο πρόσωπό σου, δημιουργώντας το απόλυτο girly χτένισμα.



Εάν πάλι θέλεις να πιάσεις  τη φράντζα σου, χρησιμοποίησε ένα ή και περισσότερα τσιμπιδάκια και μάζεψέ την στο πλάι, δίνοντας λίγο παραπάνω όγκο με ένα χτενάκι και λακ. Έπειτα τοποθέτησε το μαντήλι σαν κορδέλα λίγο πιο πίσω από το κούτελο, δίνοντας έξτρα όγκο στο μπροστά μέρος.  Για το τέλειο ρετρό χτένισμα, δημιούργησε χαλαρές μπούκλες και πόνταρε στον όγκο!
 

Jackie O:

Εμπνεύσου από το είδωλο της κομψότητας και φόρεσε το μαντήλι σου τυλίγοντας από το κούτελο προς τα πίσω, μέχρι το μέσον του κεφαλιού σου. Άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά σου να ανεμίζουν, φόρεσε τα oversized γυαλιά σου, και νιώσε σαν σταρ του σινεμά.
Tip: Ένα τετραγωνισμένο μαντήλι είναι το κατάλληλο, αφού αν το διπλώσεις και δημιουργήσεις τριγωνικό σχήμα, θα υιοθετήσεις πιο εύκολα το στυλ.
 

Boho lady:

Ένα πιο φαρδύ μαντήλι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Φόρεσέ το περιμετρικά, καλύπτοντας το μέρος από το κούτελο που ξεκινάνε τα μαλλιά. Εδώ χρειάζεται να είναι λίγο πιο χαλαρό και πιο ογκώδες το αξεσουάρ σου.



Click to enlarge image 8356747357_ac74c2b188_b.jpgClick to enlarge image 8357810692_4bf7c18985_b.jpg



Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...