Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πλημμύρισε ευρώ με τη βοήθεια των άστρων

Η πραγματικότητα των τελευταίων ετών είναι δύσκολη. Απολύσεις, ανεργία, χιλιάδες νοικοκυριά που χρωστούν και ένας κοινωνικός Αρμαγεδδών που πνίγει τον καθένα. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι το τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εκφράζει ακριβώς αυτή τη μάχη ανάμεσα στο νέο που προσπαθεί να γεννηθεί και το παλιό που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή...

 

Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται και το αντίβαρο κάποιων θετικών ειδήσεων. Αν σκεφτούμε πως η παραμονή του Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι τις τελευταίες ημέρες του 2014 είναι άλλη μία ένδειξη πως κάθε γέννηση προϋποθέτει τη βίαιη απομάκρυνση από τον αμνιακό σάκο που λειτουργούσε ως κουκούλι για ένα έμβρυο που έμαθε να ζει σε αποστειρωμένο περιβάλλον, είναι μάλλον οφθαλμοφανής η ανάγκη να ξεριζωθούν συνειδήσεις και συνήθειες ετών, αν θέλει η ανθρωπότητα να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. 

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Σκορπιό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα, σε ζώδια δηλαδή που συμβολίζουν κατεστημένο και συντηρητικές εκφάνσεις και που εκφράζουν τις οικονομικές συμμαχίες και προϋποθέτουν την αύξηση της δύναμης μέσα από συμβιβασμούς που καταπνίγουν το ατομικό όφελος για χάρη του κεφαλαίου, είναι μάλλον ουτοπικό να ψάχνουμε να βρούμε το ομαλό πέρασμα σε μια νέα εποχή, αφού το χρήμα και η εξουσία είναι αφροδισιακά που δεν θέλουν να αφήσουν να χαθούν μέσα από τα χέρια τους τα άτομα που έμαθαν να ζουν με αυτά.

Τα άστρα όμως είναι εδώ για να δώσουν μια θετική διάσταση των επόμενων μηνών για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είτε αυτό αναφέρεται στην ευκαιρία για χρηματικά κέρδη είτε σε κάποιου άλλου είδους διέξοδο, που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων που αναζητούν τη θετική διάσταση μέσα στην κρίση. Καλό είναι να θυμόμαστε πως ο Ουρανός στον Κριό επιβραβεύσει την καινοτομία του ατόμου ή της ομάδας που αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν και άλλες μορφές εξουσίας πέρα από το χρήμα και τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ποιος ξεχνά άλλωστε πως ό,τι εκφράζεται ως κατεστημένο σήμερα, ξεκίνησε κάποτε ως φαεινή ιδέα ή επαναστατική πράξη από μια ομάδα ανθρώπων που αντιμετώπιζαν οικονομικά κραχ και αιματηρούς πολέμους;


Κριός: Χρήμα από τον ουρανό.  
Με τον Κρόνο στον Σκορπιό αισθάνεσαι πως κάποιος έχει βάλει χέρι στην τσέπη σου και στον κόπο τόσων ετών. Με τις εκλείψεις στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου θα νιώσεις ακόμα πιο έντονη τη σεισμική δόνηση σε αυτό που λέγεται «προσωπικές κτήσεις». Αν όμως καταφέρεις το προηγούμενο διάστημα του Απριλίου να αρπάξεις επαγγελματικές ευκαιρίες, αν κάνεις πρωτοποριακές προτάσεις σε ανθρώπους που κουβαλούν την ίδια τρέλα με σένα, τότε τον Μάιο θα επαναπροσδιορίσετε την έννοια του κέρδους. Αφού ξεπεράσεις λοιπόν την ξεχασμένη δόση της εφορίας τον Μάιο, από το τέλος του μήνα μπορείς να πας την ιδέα σου εκεί που θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Να θυμάσαι ότι κέρδος είναι και ό,τι αυξάνει την προσωπική σου αξία.


Ταύρος: Ώρα για χειροπιαστά κέρδη. 
 Με τον Δία στους Διδύμους μέχρι τις 26 Ιουνίου είσαι ευνοημένη στα οικονομικά, αφού μπορείς να μετατρέπεις σε χειροπιαστό όφελος όποια ευκαιρία παρουσιάστηκε από τον Ιούνιο 2011 έως τον Ιούνιο 2012. Βέβαια, με τις εκλείψεις στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου στον άξονα του ζωδίου σου, νιώθεις σεισμικές δονήσεις στη δουλειά σου, αφού μπορεί να περιορίζονται τα περιθώρια της αμοιβής σου. Αυτό συμβαίνει γιατί με τον Κρόνο απέναντί σου, στον Σκορπιό, καλείσαι να επενδύσεις σε νέες μορφές κέρδους. Έτσι, το όφελος για εσένα τους επόμενους μήνες ίσως να προκύψει από το ότι στεριώνει η προσωπική σου ζωή, ότι θα αποφύγεις μηχανορραφίες και ότι θα βγεις αλώβητη από ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά.


Δίδυμοι: Επένδυσε σε νέες ιδέες. 
 Ο Δίας στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 Ιουνίου δεν υπόσχεται θεαματικά κέρδη ή λεφτά με ουρά, μπορεί όμως να φέρει κοντά σου ανθρώπους και να σε βάλει σε δραστηριότητες που θα αυξήσουν τα έσοδά σου ή την αυτοεκτίμησή σου μετά τον Ιούλιο. Τον Απρίλιο διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου και συζητήσεις προτάσεις και ιδέες, ενώ τον Μάιο φρόντισε να βγεις αλώβητη από τις... σφαγές που θα γίνονται στον εργασιακό χώρο. Αν θα έπρεπε να περιμένεις κάτι από το επόμενο τρίμηνο, είναι το διάστημα από τα μέσα Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τότε το κέρδος θα είναι η άνοιξη στα προσωπικά σου, η έναρξη κάτι δικού σου στα επαγγελματικά και η συνειδητοποίηση πως η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι η αγκαλιά του συντρόφου σου.


Καρκίνος: Τολμώντας θα κερδίσεις. 
 Όταν αναφέρουμε τη λέξη «κέρδος» σε έναν Καρκίνο, η πρώτη του ενστικτώδης αντίδραση είναι να πιάσει την καρδιά και όχι την τσέπη του. Εν πάσει περιπτώσει, δεν ήρθε ακόμα η ώρα να εξαργυρώσεις τις προσπάθειες που κάνεις να στήσεις την ιδέα που έχεις. Τον Απρίλιο και το Μάιο θα «τρέξεις» τις ιδέες σου και θα αναδείξες τον εργασιακό ζήλο σου, κι αυτό μπορεί να σου αποφέρει κέρδη προς τα μέσα Μαΐου. Έπειτα θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα επενδύσεις σε κάτι που θέλει το μάξιμουμ της προσοχής σου ή θα επιλέξεις να ισορροπήσεις επαγγελματική με προσωπική ζωή. Γιατί από τον Ιούνιο ο ήχος στην πόρτα της καρδιάς σου θα είναι πιο δυνατός από αυτόν του κουδουνιού μιας επαγγελματικής πρότασης.


Λέων: Λεφτά από το εξωτερικό.  
Τα χρήματα είναι μια βασική πηγή ευχαρίστησης, αφού έτσι επιβεβαιώνεις την αξία σου στην κοινωνία. Το επόμενο τρίμηνο όμως δώσε περισσότερη σημασία στις επαφές σου με άτομα του εξωτερικού (ειδικά τον Απρίλιο) και στις κοινωνικές διασυνδέσεις σου (Μάιο με αρχές Ιουνίου) και όχι τόσο στην υπάρχουσα εργασία σου, η οποία μάλλον θα έχει κάποια προβλήματα από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου. Μη μένεις σε ό,τι απειλεί να σε βάλει σε καλούπια και μην αναλώνεσαι σε διαμάχες, αφού σημασία έχει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που παρεκκλίνουν από τη δουλειά σου όπως την ξέρεις μέχρι σήμερα. Α, και τον Ιούνιο μεγάλη αξία έχει η υγεία σου και μια γνωριμία που μιλά στην ψυχή σου!


Παρθένος: Μαζέψτε όσα σου οφείλουν.  
Ο Δίας είναι πολύ καλός σύμμαχος στην καριέρα σου, και ήδη θα έχεις αντιληφθεί πως σε φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, άνοδο στην ιεραρχία ή ακόμα και την ευκαιρία να οργανώσεις κάτι δικό σου. Τον Απρίλιο φρόντισε να εξαργυρώσεις κέρδη και να μαζέψεις οφειλές, γιατί είναι ευνοϊκή περίοδος για να δεις την τσέπη σου γεμάτη. Το διάστημα από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου επένδυσε σε γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό ή σε συνεργασίες που υπόσχονται χρηματοδότηση, ώστε το υπόλοιπο του Μαΐου και τον Ιούνιο να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες να αναδείξεις τη δημόσια εικόνα σου μέσα από την καριέρα σου. Να έχεις στο νου σου πως σημασία έχει να υπάρξουν νέες προοπτικές.


Ζυγός: Έρχονται προτάσεις.
 Μπορεί να βιώσεις εποχές οικονομικής ανέχειας με τον Κρόνο στο Σκορπιό ή να δουλεύεις διπλάσιες ώρες για να βγάλεις τα χρήματα που κάποτε ήταν η φυσική ανταπόδοση ενός νορμάλ οκταώρου. Κι όμως, τον Απρίλιο έχεις ανοιχτά μάτια και αυτιά, γιατί μια πρόταση που θα ξεκινήσει από πλάκα μπορεί να αποτελέσει σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος μέχρι τα μέσα του Μαΐου. Αν μάλιστα αυτό το γεγονός συνδυαστεί και με την απόφασή σου να κυνηγήσεις την τύχη σου στο εξωτερικό, τότε από τα μέσα Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου μπορεί να στήσεις το σπίτι σου εκεί που ξεκινάς τη νέα σας καριέρα. Εκτός κι αν κέρδος για εσένα είναι η ευκαιρία να χορέψεις με ένα άτομο που σε βάζει σκέψεις ακόμα και για γάμο.


Σκορπιός: Κάτι νέο στη ζωή σου.
 Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας θα πιστεύεις πως βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και ότι δοκιμάζονται οι αντοχές σου. Κι όμως, αν δουλέψεις πολύ τον Απρίλιο και διευρύνεις τις διασυνδέσεις σου, τότε στις εκλείψεις στο τέλος Απριλίου και στο πρώτο μισό του Μαΐου μπορεί να ανατροφοδοτήσει επαγγελματικές συμφωνίες με νέες δυναμικές που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Άλλωστε ο συνδυασμός Αφροδίτης - Δία στους Διδύμους στα μέσα Μαΐου με αρχές Ιουνίου γεννά κάτι νέο στη ζωή σου, το οποίο όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι μια συνεργασία οικονομικής φύσης. Σκορπιός είσαι. Θα αναγεννηθείς λοιπόν μέσα από μια σεξουαλική σχέση ή θα πιστέψεις πως η καλύτερη επένδυση είναι η δημιουργία οικογένειας;


Τοξότης: Ρισκάρετε και κερδίζετε.
 Με τον Δία σύμμαχο μέχρι το τέλος Ιουνίου, φαίνεται ότι αναπτύσσεται ένα δίκτυο ανθρώπων και συνεργασιών που θα σου επιτρέψουν να προσπερνάς τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες. Τον Απρίλιο πάρε τη ζωή λίγο πιο ανάλαφρα, ενώ στις εκλείψεις στις 25/4 και στις 10/5 ξεκαθάρισε εργασιακά ζητήματα και σχέσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την αμοιβή σας ή την επιστροφή οφειλών προς εσένα. Καλείσαι να εστιάσεις στο διάστημα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουνίου, που είναι κατάλληλο ώστε οι υποσχέσεις για νέα εργασία να γίνουν πράξεις συνεργασίας. Πιθανότατα το ξεκίνημα του καλοκαιριού να είναι η δίοδος σε μια νέα επαγγελματική απασχόληση ή στην εξόφληση οφειλών απέναντί σου.


Αιγόκερως: Χρήματα με ιδρώτα.  
Τα χρήματα είναι βασική προϋπόθεση για να νιώθεις ασφάλεια. Αν όμως τους επόμενους μήνες έπρεπε να εντείνεις τις προσπάθειές σου ώστε να εργαστείς χωρίς να σκέφτεσαι την αμοιβή, να προσφέρεις χωρίς να επιδιώκεις υψηλές ιεραρχίες, να σκάψεις το έδαφος στο οποίο θα μεγαλουργήσεις την επόμενη χρονιά, θα το κάνεις; Αν η εργασία σου ή η συνεργασία που σου προτείνεται δεν συμβαδίζει με τα ταλέντα σου, ίσως αργά ή γρήγορα να επιδιώξεις να βγείς από ένα σχήμα που σε εγκλωβίζει. Το επόμενο τρίμηνο θα μάθεις να διαχειρίζεσαι ευαίσθητες διαπροσωπικές σχέσεις σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μοιάζει με αυτό που θα σου αναθέσει να διοικήσεις μετά το καλοκαίρι.


Υδροχόος: Ιδέες που γεννούν χρήματα.  
Τα χρήματα αποτελούν καταξίωση για εσένα, αφού η επιτυχία πρέπει και να φαίνεται εκτός από το να κατακτάται. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, όμως, για να βγάλεις χρήματα, πρέπει να έρθεςι σε ρήξη, να πείσεις για το δίκιο σου, να αναδείξεις την εργατικότητά σου, να επενδύσεις στην καλή ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Αν λοιπόν στις εκλείψεις στις 25 Απριλίου και 10 Μαΐου ξεκαθαρίσεις ρόλους, από εκεί και πέρα θα νιώσεις πιο ανάλαφροι. Και επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, το διάστημα μέσα Μαΐου-τέλος Ιουνίου παίξε κανένα τυχερό παιχνίδι και δώσε και το τηλέφωνό σου μαζί με το αντίτιμο για το λαχείο. Ακόμα κι αν δεν κερδίσεις στο λαχείο, ίσως να κερδίσεις στον έρωτα.


Ιχθυες: Κερδίζεις και ξοδεύεις.  
Τι να κάνεις τα χρήματα, αν δεν έχεις σύντροφο να τα μοιραστείς; Ίσως κάτι τέτοιο να σκέφτεσαι κάθε φορά που σε ρωτούν αν έχεις λεφτά ή αν σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. Και όμως τον Απρίλιο έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις περισσότερο ρευστό, το οποίο βέβαια πολύ γρήγορα θα ξοδέψεις σε βιβλία, σεμινάρια ή ταξίδια. Άλλωστε γνωρίζεις πως πλούτος είναι ο θησαυρός που κρύβεις μέσα σου, από εικόνες και ήχους άλλων πολιτισμών, από όνειρα και σχέδια για ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αγκαλιά με τον έρωτα της ζωής σου. Κι αν σου έλεγα πως το καλοκαίρι η παραπάνω εικόνα μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Θα έψαχνες άραγε να βρείς την παραλία όπου θα στήσεις αυτό το ονειρικό σκηνικό;

  

Πηγή:womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...