Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πώς να φορέσεις τη μάξι φούστα τώρα;

H μάξι φούστα έχει κατακτήσει επάξια μια θέση ξανά στη καρδιά μας και φυσικά στη ντουλάπα μας... Δες ποιοι είναι οι πιο in fashion τρόποι για να τη φορέσεις τώρα την άνοιξη και να ξεχωρίσεις με το στυλ σου!













 Μια μάξι αέρινη φούστα προσφέρεται για πολλούς και άκρως ενδιαφέροντες συνδυασμούς, ανεξαρτήτου χρώματος! Μαύρη, σε γήινες αποχρώσεις ή σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο ή mint μπορεί να γίνει η βάση για στυλάτα λουκ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δες με τι μπορείς να τη φορέσεις, εντυπωσιάζοντας με το στυλ σου...

1. Με τζην γιλέκο
streetstyle7185-web

 Η πιο casual και φρέσκια εκδοχή είναι να συνδυάσεις τη μάξι φούστα σου με ένα τζην γιλέκο, sneakers τύπου all star και ιδανικά μια τσάντα satchel. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις αν τη φορέσεις και με ένα τζην πουκάμισο, που είνια και από τους πρωταγωνιστές της εποχής!

2. Με t-shirt
demuremaxiskirt

 Εδώ οι επιλογές σου είναι για την ακρίβεια δυο. Η μια είναι να επιλέξεις ένα χαλαρό t-shirt, το οποίο μπορείς να το φορέσεις είτε από μέσα τονιζοντας τη μέση σου μια ζώνη για να δώσεις σχήμα στη σιλουέτα σου είτε απ'έξω αν είναι πιο κοντά στο σώμα σου, και η άλλη είναι το new entry της φετινής σεζόν, τα κοντά τοπ. Αν η φούστα είναι ψηλόμεση και οι αναλογιές σου το επιτρέπουν αυτή η μικρή λωρίδα ακάλυπτου δέρματος θα δώσει άλλον αέρα στο λουκ σου.

3. Με πουκάμισο
street-styles-paris-8

 Αν θέλεις να φορέσεις τη μάξι φούστα σου το βράδυ η ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσεις είναι ένα see through πουκάμισο και αυτό για τον εξής λόγο... Το ότι το σώμα σου καλύπτεται τελείως από τη μέση και κάτω σε συνδυασμό με την υπόνοια γυμνού δέρματος που διαγράφεται αναλόγως το φως δημιουργούν ένα λουκ σοφιστικέ και απίστευτα σέξυ ταυτόχρονα!


                                                                                                                                                                                              Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...