Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στυλιστικά tips για να ανανεωθείτε αυτό το φθινόπωρο

Έξυπνες κινήσεις για να είστε στυλάτες και αυτή τη σεζόν χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα...














 





Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και νομίζω ότι έχετε καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με τις πανάκριβες δημιουργίες των catwalks. Μερικές ιδέες για συνδυασμούς που μπορούν να μεταμορφώσουν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Σίγουρα όλες έχετε ένα λευκό t-shirt και ένα τζιν. Είναι πολύ βασικά κομμάτια που μάλλον μπορείτε να τα φορέσετε με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας. Ανάλογα με την περίσταση να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ που δίνουν στο σύνολο τις πινελιές που χρειάζεται.
Styling tips:
• Φορέστε το τζίν με το t-shirt και ένα ζευγάρι παπούτσια τύπου all star. Κρατήστε μία μεγάλη τσάντα σε ότι χρώμα έχετε διαθέσιμη. Το look σας προσαρμόζεται και για την έξοδό σας, αν προσθέσετε μόνο ένα μαντήλι ή αλλάξετε τσάντα.
• Για όσες προτιμούν το chic ντύσιμο βασικό κομμάτι είναι ένα φαρδύ σακάκι τύπου blazer. Μπορεί να σταθεί με τζιν ή ακόμα και με αντρικού τύπου παντελόνι.
• Αξεσουάρ, όπως ένα γιλέκο, ένα ωραίο μαντήλι, βραχιόλια ή μακριά κολιέ μπορούν να μεταμορφώσουν και τους πιο απλούς συνδυασμούς σε stylish εμφανίσεις. Μη φοβάστε να προσθέσετε αξεσουάρ στην καθημερινότητά σας, απλά βρείτε το μέτρο και μην το παρακάνετε!
Δείτε μερικές casual-chic εμφανίσεις και πάρτε ιδέες για να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...