Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Σούζι τρως! 8 σημάδια ότι έχεις παχύνει

Οι διακοπές τέλειωσαν, η επιστροφή στο γραφείο έγινε -λίγο, πολύ- συνήθεια και τώρα που ο καιρός αλλάζει άρχισες να αναρωτιέσαι: βρε μήπως πάχυνα; Όχι, δεν είναι μόνο η ζυγαριά ο μάρτυρας της κατρακύλας σου. Υπάρχουν τουλάχιστον 10 σημάδια που πιστοποιούν: ναι έχεις πάρει κιλά!

 





1)Τα τζιν παντελόνια δεν σου μπαίνουν με τίποτα!
Όλα τα υφασμάτινα παντελόνια, σορτσάκια, μπλουζάκια, ανοίγουν. Με λίγα λόγια, και δύο και τρία και τέσσερα κιλά να πάρεις, δεν θα το καταλάβεις. Έλα όμως που μαζί με το φθινόπωρο, αποφασίζεις να βάλεις το περσινό τζιν και αυτό – που δεν ανοίγει, δεν ξεχειλώνει, δεν μεγαλώνει- ταυτόχρονα δεν κουμπώνει! Αν μαζί με το τζιν, δεν εφαρμόζουν και κάποια πουκαμισάκια, και κάποια φουστανάκια, αποδέξου την αλήθεια! Πάχυνες!

2) Στο είπε και η μαμά σου (και ο καλός σου)
Η μαμά σου πάντα σε είχε στα ώπα ώπα ενώ ο καλός ήξερε πως καμιά γυναίκα δεν θέλει να ακούει ότι έχει παχύνει. Κι όμως, τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείς και τους δύο να πετάνε σπόντες για το πως έχουμε παχύνει βρε παιδί μου και να ρωτούν κι εσένα αν είσαι εντάξει στα κιλά σου. Για ψάξτο, ρώτα και μάθε για ποιό πράγμα σου μιλάνε!

3) Συνέχεια σε ρωτούν αν είσαι έγκυος ή σε ποιό μήνα είσαι!
Την πρώτη φορά, είπες πως έφταιγε το ριχτό μπλουζάκι. Τη δεύτερη τα έβαλες με εκείνη την πικρόχολη από τη δουλειά. Στην τρίτη φορά ήταν προφανές: για να θεωρούν όλοι πως είσαι έγκυος, μάλλον πάχυνες σε βαθμό που να μην εξηγούνται τα κιλά διαφορετικά!

4)Αποφεύγεις τους καθρέπτες
Πάντα ασκούσες κριτική στην εικόνα σου αλλά τελευταία είναι λες και βλέπεις μιαν άλλη στον καθρέφτη. Και μπορεί να παρηγορίεσαι πως ο καθρέφτης φταίει που σε δείχνει πιο παχουλή, αλλά είναι απίθανο όλοι οι καθρέφτες να τα έβαλαν μαζί σου.

5)Ο δείκτης μάζας σώματος “φωνάζει”
Μπορεί το δείκτη της ζυγαριάς να μην τον εμπιστεύεσαι εύκολα αλλά ένας άλλος δείκτης, αυτός της μάζας σώματος δεν ψεύδεται με τίποτα! Για να βρεις το χρυσό αυτό νούμερο,κάνε κλικ στο αξιόπιστο εργαλείο fitness του womenonly 

6)Ναι, και η ζυγαριά το λέει!
Δεν είναι ότι μπορείς να στηριχθείς 100% σε ένα νούμερο που λέει μια ζυγαριά. Αν όμως συνήθιζες να ζυγίζεσαι τακτικά και να βλέπεις ένα συγκεκριμένο αριθμό με μικρές διακυμάνσεις και τώρα βλέπεις έναν αριθμό που καμία σχέση δεν έχει με εκείνον που θυμάσαι, κάτι πάει στραβά!

7) Δεν θυμάσαι τι ακριβώς έχεις φάει:
Νιώθεις να πεινάς διαρκώς κι όμως αν κάτσεις να σκεφτείς ποιές ώρες τρως, τι τρως, πόσο τρως, σου διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι απλά τρως πολύ; Ξεκίνα να καταγράφεις τις τροφές που καταναλώνεις για να βγάλεις μια άκρη.

8)Αυτές οι φωτογραφίες του καλοκαιριού, δείχνουν την αλήθεια
Ε ναι, εσύ νομίζεις πως το κορμί σου είναι λαμπάδα, αλλά την πατάς σαν τις επώνυμες με φωτογραφίες με μαγιό χωρίς ρετούς. Και κοιλίτσα έκανες, και η κυτταρίτιδα φάνηκε πιο πολύ και όχι, ο φακός της μηχανής δεν παχαίνει τόσο... όσο νομίζεις.





Πηγή:  womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...